2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@rkorkmaz 84.5-86.5 arası bence
-
@guy1626
çıktısını mı almak gerekiyormuş onun -
@rkorkmaz
geçen sene alım çok azdı. bu sene ilanlar ard arda geldi. bu sene vmy sayısı az.
bu nedenlerle bence bu yıl vmy de kendi zirvesini yapacaktır. ben 87 yi geçeriz diyorum açıkçası. -
Sınava girerken şartmış sınav başvurularım kısmından alınıyor karıştırınca buldum @kamuadayı
-
Buldum karıştırınca başvurduğum sınavlar kısmında duruyor vergi hukuk ve tvs gen geçmiş yıllardan pek soru çıkmamış sizce bu sene çıkar mı @jeffbezos
-
@kamuadayı 87 ye bile şaşırmam artık. Her geçen sene değişik bir hal alıyor a grubu. Duy olsun sgk denetmenliği olsun 85 e gelir mi telaşının yaşandığı yerde vmy de herşey olabilir.
-
@guy1626
öylemiymiş ben de indireyim bari -
@yeniklasik
valla sgk maliye ilanları sonuçlanmadan ilana çıkarsa orda da çok can yanar. moral bozmak istemem ancak bahsettiğim tüm etkenleri ve bu sene olanları birlikte değerlendirince 87 yi görürüz ve üstüne de çıkarız gibime geliyor. ne kadar üstüne çıkarız tahmin yapmayayım. -
Telefondan girince indiremiyorum çıktıyı ,PC 'den mı indirdiniz
-
Telefonda ben de göremedim bilgisayardan girince açıldı @cemre33
-
@kamuadayı bende çıktı almadım almak gerekiyor diye bir şey de duymadım.
-
@merveogutcu Başvuru formunu çıkartıp imzalıyoruz ve özgeçmiş ile yanımızda götürüyoruz
-
@locke sistem kapandı. Yine de alabiliyor muyuz başvuru formunu
-
@merveogutcu
öyle diyorlar haberim yoktu hocam. indirdim başvuru formunu duruyor pcde. lazım olursa götürürüm. indirin siz de nolur nolmaz. pcde dursun. sistemden başvurularım kısmından ulaşılabiliyor hala. -
@kamuadayı tamam hocam teşekkür ederim
-
@rkorkmaz ne zaman açıklanır sınava girmeye hak kazananlar acaba ?
-
@miraculumd42
en geç 9 aralık da aralığın ilk günlerinde açıklanabilir gibi. -
Pazartesi açıklanır bence uzatacaklarını düşünmüyorum.
-
Mhuy'u hemen açıkladılar sanırım. Pazartesi açıklanır bu da.
-
Sınav ilan metninde “IV.Sınav Başvurusu” bölümünün 4. maddesinde yazıyor. “Sınav başvuru formu imzalı şekilde ve el yazılı özgeçmiş ‘yazılı sınava’ girerken salon görevlisine verilecek aksi takdirde sınav geçersiz sayılacak” yazıyor.