2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
@urfaspor63 Adobe Scan de aynı hocam ... bir kaç program denedim en çok bundan memnun kaldım ...
-
@idarihakimmm tesekkur ederim hocam
-
@blcmert hocam İlhan kılıç en iyisi bence monografi de hata yok denecek kadar az
-
Şu cvyi nasıl yazacağımıza dair fikri olan var mı ?
-
Dil sınavı seçemiyorum aynı şekilde sıkıntı yaşayan var mı ? Boş bıraksak sıkıntı olur mu?
-
@müspetmenfi sıkıntı olmaz. oraya ben yds çıkmıyor diye elle sadece notumu girdim. isterlerse getiririm belgesini. zaten başvuru koşulu değil.
-
@mrgkn kronolojik olarak eğitim ve iş deneyimlerin. sosyal aktiviterin. erasmus vs. proje etkinliklerini kronolojik yaz. kısa ve öz olacak. yaptım ettim denilmeli. şunu şu yüzden yapamadım gibi hayıflanma cümleleri sakın olmasın. ne yaptığını yaz sadece.
-
Fido lifo ortalama ağırlık yöntemlerinde stok kartı oluşturmamız gerekiyor mu yoksa sadece maliyeti ya da stokta kalanı bulmak yeterli mi?
-
@jeffbezos Muhasebe sınavında kullanılan kağıdın boyutu ne?
-
@onuktekin hocam defter gibi veriliyor 5 sayfaydi oyle hatirliyorum normal a4 e gore daha genisti
-
@jeffbezos büyük defterler zorunlu değil fakat onlar olmadan ileriye gitmek zor KDV tahakkuk kaydı var stmm hesaplaması var kurumlar vergisi ve kapanış yansıtma kayıtları var o yüzden süre anca yetiyor
-
@jeffbezos hocam peki yevmiye kaydında işlem yanlış yaptım sonucu yanlış çıktı ama diğerleri doğru çok puan kiriyorlarmi
-
@adanali01 hocam kayıtlardan doğru puanlamalari alıyorsunuz bir yer yanlış komple yanlış diye bir şey yok fakat otomatikman bilanço ve gelir tablosu ve kurumlar vergisi karşılıkları ve kapanış da yanlışlarınız çıkacak.
Aslında burda mevzu adam ne kadar ilerletebiliyor onu görmek düzenli bir şekilde yaparsanız ve sonuna kadar gelirseniz ve çok büyük hatalariniz yoksa geçme şansınız yüksek olur
-
@mantıkuttayyr Anladım hocam sağolun
-
@jeffbezos tesekurler hocam
-
@adanali01 ne demek rica ederim muhasebe altyapısı zayıf olanlar için zor geçer bu sınav ama daha süre var olay silsilesini iyi inşa etmek gerek ana çatı doğru olursa iyi puanlar alınabilir.
Komisyon muhasebe konusunda biraz titiz çünkü işin yüzde 90 i muhasebe ve kayıtlar umarım emek verenler karşılığını alırlar.
-
Ben geçen alimdaki başlığa biraz baktım. Orda bir kaç kişinin muhasebesi 70 üstü olmasına rağmen hukuktan bırakmışlar. Ki yazanlar da hukuklari iyi yaptık demişler. Yani şöyle bir algı var muhasebeyi iyi yaparsam gerisini sıkıntı etmezler diye. Bakalım ne olacak
-
@jeffbezos Vala hocam illa yanlış cikiyor benim muhasebede ufak tefek bilemediklerim oluyor artık olur Olmaz kısmet benim sadece ezberim çok iyi ordan yırtarsam yırtarım
-
@adanali01 yanlış elbette çıkar hocam soruların kalitesi düşük değil açıkçası çok karma maddeli sorular var bir soru içinde 3 soru soruyor açıkçası kolay olduğunu söyleyemem bol monografi çözüp aşina olunmalı.
-
@guymağduru hocam muhasebeyi geçmek vmy cepte demek değil dediğiniz gibi ama muhasebe konusu daha belirleyici oluyor genelde. Sınavdan elenenlerin çoğunluğu 55 puanlık monografi sorusundan kaldığı için eleniyor bu yüzden adamlar kadroyu bile doldurmadilar son alımda