2021 Kaymakamlık Sınavı
-
berkay cihanin 2 tane kitabı var pelikanda,ikiside ayni gibi ama sayfa sayilari farklı, hangisini öneririsiniz
-
@mitrandil guncel basımdır bırısı heralde
-
@mitrandil ek olarak halil kalabik hocanın insank haklari kitabinin tam adi ne ve aöf insan haklari hangi isimler geciyor
-
@abd94 valla birisi 132 sayfa digeri 220 sayfa ikiside konu anlatimli aradki farki tam anlayamadim
-
@abd94 burcu doğan mi berksy cihan mi
-
@mitrandil son kaymakamlık sınavında 2 sinede çalıştım faydasını görmedim Tr eko için yapılması gereken tek kaynak Yasin çoban konu soru ve çıkmış bunun yanında AÖF göz atılabilir tabiki veriler bunun dışında birşey yapmak zaman kaybı
-
@amirim ee üstat bi sufle ver yahu
-
@saitulukurt peki kaim makam mevzuat taki mahalli idareler idari yapi kismi yeterli mi bu sinav icin
-
@mitrandil kesinlikle kaim makam hangi kaynağı olursa alın nohuçtunun son baskısını aldım 2020 baskısı. gap ın başkenti Diyarbakır almış hata vardı sanırım nohutçu devri bitti en azından benim için
-
@saitulukurt anladim tesekur ederim,mahalli idsreler icin imtiyaz diye bir yayin da var ,sanirim onu da alacagim hayirlisi hakkimizda
-
@mitrandil son sınav için Mahfi eğilmezin türkiye eko. kitabına bakmıştım ek olarak iharacatta yüksek tenknoloji ürünlerimizin payı sorusunn cevabı orada vardı sanırım ama 2021 sınavı için yeni baskısı yok sanırım bildiğim kadarıyla
-
@mülki_amir_22 tesekkur ederim,zaten mahfi egilmez kitaplari kpss ozelinde olmadigi için guncellenmez herhalde,ama yazdigin soru tipi için bu tip kaynaklari bakacagim
-
@amirim haberler sende hocam
-
@amirim güzel haberler siz de eylül diyin rahatlatin bizi
-
Arkadaşlar bu sefer duyumculardan değil de, duyumları okuyan arkadaşların görüşlerini isteyeceğim. Bütün emareleri ve duyumları takip ettim diyen bir arkadaş görüş paylaşabilir mi? Hem gözden kaçırdığımız bir şey var mı yok mu diye görmüş oluruz.
-
@emrediyebiri Duyumu sağlam olan kişiler Eylül ayından bahsediyordu. Son günlerde gündem hareketlenmeye başladı. Benim aldığım duyuma göre Temmuz olası değil ama bu yönde de kesin bir bilgi yok. Ben Yiğit hocanın duyumlarına da güveniyorum. Bu konuda tecrübesi var sağlam duyum almadan paylaşmaz. Şuan da bizim yapmamız gereken çalışmaları hızlandırmak olmalı. Eylül olsa bile 4 ay kaldı.
-
Duyumlar iyi hoş. Arkadaşlar sağ olsun da... Son yıllarda çok alım yapıldı. Allah korusun ama acaba bir ara verme dönemi olur mu? Açılsa bile 100 kişi mi açılacak diye çok merak ediyorum. Yani kurumun ihtiyacı ne kadar... kaç kişi emekli olacak vs bunlar çok önemli aslında.
-
@emrediyebiri Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kariyer Yönetim Merkezi, geçen hafta “Ben Kaymakam mı Olsam?” isminde bir etkinlik yaptı. Ben izleyemedim ama etkinliğe İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı da katılmış ve 2021 yılında 100 kaymakam adayı alınacağını fakat sınav tarihinin henüz belli olmadığını söylemiş.
Gerçi buradaki arkadaşlarımız da aylar önce, 2021 performans programına göre 100 aday alınacağını söylemişlerdi zaten. -
Sınav takvimi belli olsada şafak saysak
-
Sınav için yazim yanlışları ve noktalama işaretlerini iyi anlatan video ders var mı bildiğiniz ? Tekrar amaçlı bi bakayım iyi olur.