2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
Bakan tweet atmış moralim bozuldu bir daha . 200 kişilik vergi müfettiş bile kismislar helal olsun ya ne diyin.
-
Yarından itibaren Hazine ve Maliye Bakanlığı alımları gelmeye başlayacak.Hayirli olsun.
-
@necipuysalll Hocam bende il planlama istiyordum sorup sorusturmustum bı ara , ihtiyaç olduğunu da söylemişlerdi hatta burda da paylaşmıştım baya oluyor ama ,p31 sanırım kamu ve hukuk ağırlıklı hocam tabiki bunlar sadece duyum,ses soluk çıkmadı tabiki bakanlıktan
-
@Gülbeşeker insallah dediginiz gibi p 31 olir ben de yaklasik 1 yildir bu ilani bekliyorum bence gelcekte insallah 2021 e sarkmaz
-
üstad birdahakine HvMB bünyesine alınacak şoför, güvenlikçi, temizlikçiyi vs. eklersen çok çok iyi olur..
-
@crowdingout 2017 alımında c seviye istenmiş, yine istenir.
-
@crowdingout ahaha ben de 1 adet temizlikçi kadrosu alayım ısmarlamaysa bilemedik .. çookk iyi temizlik yaparım .
-
Malı hizmetler gelmeyecek diyebilir miyiz?
-
@necipuysalll tek puan türüne pek inanmamıştım ama inşallah böyle olur hocam
-
@eomer herkes 500 HmB uzmanlığı bekliyor YDS veya bölüm şartı ne olacak meraktan çatlayacağım
-
Merhaba dostlar. Garip bir tevafuk, biz tabloyu açtık Bakan bey net tablo çizdi.
Öncelikle sürecin en üzücü yanı kesinlikle Kurum İçi alımları. Bu alımların nelere mâl olduğunu görüyorsunuz. Gerçekten üzücü.Bunun yanında VMY kadrosundan 15 tanesinin Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı'na, 10 tanesinin ise Stajyer Hazine Kontrolörlüğüne kaydırıldığını görüyoruz. Bunun dışında alım sayılarında bir değişiklik olmadı. Son bilgilere;
haberimizde erişebilirsiniz.
-
@genclerbirlikli eyvallah hocam
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
Merhaba dostlar. Garip bir tevafuk, biz tabloyu açtık Bakan bey net tablo çizdi.
Öncelikle sürecin en üzücü yanı kesinlikle Kurum İçi alımları. Bu alımların nelere mâl olduğunu görüyorsunuz. Gerçekten üzücü.Bunun yanında VMY kadrosundan 15 tanesinin Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı'na, 10 tanesinin ise Stajyer Hazine Kontrolörlüğüne kaydırıldığını görüyoruz. Bunun dışında alım sayılarında bir değişiklik olmadı. Son bilgilere;
haberimizde erişebilirsiniz.
Tüm emekleriniz için teşekkürler hocam acaba guy 10 katı olma ihtimali var mı ? Ve sınavlar aynı gün olmaz dimi hocam ?
-
forumda Tika ve YTB'yi kazananlar vardı. Buraları unutmadılarsa belki "bu yıl alım yapılacak mı, ne kadar yapılacak" gibi sorulara cevap verirler
-
@paretowilfredo Hocam çalışma uzman yardımcılığı yıl sonuna kadar ilana çıkabilir mi ve hangi puan türleriyle alım yapabalir?
Sgk uzman yardımcılığı istatistik için geldi , İİBF için alım olmayacak mı? Bu konuda duyumlarınız var mı? -
Bakan Bey tweeti silmiş galiba göremedim.
-
@genclerbirlikli hala duruyor
-
@Willsmithh evet buldum şimdi
-
@paretowilfredo hocam ilan resmî gazete bu gece yayınlanır mi acaba ?
-
@paretowilfredo hocam seneye kaymakamlik alimi olur mu ?