Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar herkese öncelikle kolay gelsin. Uluslararası hukuk açıkça sınav konusu olarak yazılmamış ama sizce dahil midir? Bi ikileme düştüm ben sizler ne düşünürsünüz?
-
Uluslararası ilişkilerin içerisinde 1, en fazla 2 soru olarak çıkacağını düşünüyorum hocam.
-
Teorilerden soru gelir mi
-
@uluslarcıkız sanmıyorum. En fazla bir tane teorisyen-eser sorusu olabilir IR için
-
Arkadaşlar ben ulusal ajansın sitesine bakındım biraz da pek bi şey yok. 25 soruluk ne sorulabilir ki bu kısımdan?
-
@carpe-vita başkanları sorarlar mevzuat falan
-
Ben projelerden bekliyorum hocam. Alt dallarına belki aşina olmak gerekebilir. Çünkü dediğiniz gibi çok da bir şey göremedim mevzuatta falan
-
Merhaba, yazılı sınav için uluslararası ilişkiler listesindeyim; ancak Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığını kazandığım için sınava girmeyeceğim. Sınava gireceklere başarılar dilerim.
-
@gguness katılıyorum önceki sınavda da programları sormuşlar ama programlar da değişmiş o zamandan beri internetteki bilgiler biraz kafa karıştırıcı
-
@clementine ben hangi programları soracaklarını kestirdim şuan çalışıyorum.
-
@thecoronell hangi programlar olabilir hocam
-
@thecoronell siteden mi çalışıyorsunuz hocam başka kaynak buldunuz mu site bana fazla özet geldi
-
Arkadaşlar Comenius, Leonardo Da Vinci, Grundtvig gibi programlar halen guncelligini koruyor mu? Yoksa kaldirildilar mi?
-
@theturinhorse siteden anladığım kadarıyla kalkmış erasmus+ ve esc programları var.
-
@theturinhorse sistem 7 senede bir güncelleniyor anladigim kadarıyla . Site çok açık bilgiler vermemiş ama bu programlar 2021 öncesi şimdi erasmus + ve esc ile ilgili bilgiler var sitelerinde.
-
Teşekkürler arkadaslar. Dediginiz gibi 2021-2027 arasi dönem var önümüzde. Erasmus plus olarak devam ediyor tüm surecler. Belki eski programlardan da sorabilirler. Oraya da bakmakta fayda var.
-
programlar sitede çok düzensiz ve karmaşık geldi bana, erasmus+ ve ESC var ama hangisi hangisinin alt kolu anlamak zor. hangi birim hangi programa bakıyor onu bile anlayamadım
-
@izo hocam sitede en altta erasmus ve esc seçenekleri var orada biraz daha derli toplu anlatmış
-
sınav nasıl geçti kamu yönetimi alan zordu sanki!
-
@abcde bence de zordu 70'i geçen olacaktır mutlaka ama 80 üzeri varsa tebrik etmek lazım