2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@deen teşekkürler bilgilendirme için
-
@deen, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@berkayyy sekreterliği aradım hocam ben burası öyle bi yer degil dedi sonu 2055/2054 olan numaraları verdi . Orayı aradım bi gelişme yok dedi .
Numarada sıkıntı yok ablacım , uğraşmamış anlaşılan , aradığımda ben dilekçe cevabıyla ilgili sağolsun kadıncağız bana geri dönüş bile yaptı . Sıkıntı yok yani .
Aramaktan vazgeçmeyin , birine söylenmese diğer adaylara söylerler. -
@karar tamam hocam
-
Ben de aradim acan olmadi 0312 415 20 55
-
@mrvguy bugün beklemeyin arkadaşlar açıklanmayacak personel genel müdürlüğünden daire başkanının (isim vermiyorum )sekreteri ni arkadaş aramış büyük ihtimal haftaya açıklanacağını söylemiş.
-
@nuriko yine bir haftaya duyumu..
-
Haftaya falan degil guydan sonra
-
@sedatinho duyumunuz mu var
-
Yaa bnce artık kimse kesin konuşmasın duyumlar hakkında burada da telegramda da ne duyumlar geldi geçti hiçbiri tutmadı hala kimse öğrenemedi mi duyum paylaaşırken kesin konuşmamayı
-
@mrvguy arayın açıyolar
-
@poncik arayın hocam kesinlikle bugün değilse olmadığını öğrenelim en azından
-
Şu kadar insanı bezdirdiniz süreçten yeter artık çıkın biriniz bir açıklama yapın bari şu tarihte açıklamayı düşünüyoruz diye.
-
@daronacemoglu bana belli bir tarih yok dedi çok kibar bir kadındı eğer gelirse aynı gün açıklarız dedi bugün diye bir ihtimal yok mu peki dedim ben bunu bilemiyorum dedi
-
@daronacemoglu karsıdaki kişi çok kibar ararsanız iyi olur bıkmış cevap vermez bir tavrı yoktu rahat olun kibarca sorun onlarda illaki bir süre sonra gerekli yere sorar
-
0312 415 20 55
-
@berkayyy elbetteki aynı şeyler söylendi biz bilemiyoruz bize intikal ettiği an açıklarız dedi telefondaki beyefendi
-
@poncik aradıysanız sorun yok hocam aramayıp oturduğu yerde çekinenler için açıkladım çekinecek bir durum olmadığını
-
@berkayyy aynen artık sabır tükendi guy başlıyor herkes yoluna bakmak istiyor 2 ay oldu mülakatlar biteli neyse sonucumuz görelim artık olumsuzsa da bilelim diğer sınavlar için motivasyon kazanalım ama böyle olmıyor iki arada bir derede acaba oldu mu boşa mı calısıyorum hep aklın bir kenarında duy var eminim herkesin öyle
-
@poncik kimse kesin konusamaz bitti o durumlar. Kimsenin duyum tutmadi.
-
@berkayyy herkes gidip saf saf halen aynı numarayı arıyorlar 20-54 20- 55 klasik numaralar / merkez teşkilatındaki daire başkanlarına bağlanmayı deneyen oldumu acaba ya da sekreterlerine onlar ne diyor.