10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@amiree, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@mülki beklediğim puan 78,50 ekler misiniz?
77.5 benide eklermsnz
-
@bumin-kağan ben de 59-60 bekliyorum yazdırmamıştım
-
Telegram Son Dakika İktisat Anketi
1141 kişi katıldı
440 kişi baraj altı
317 kişi 71-73
215 kişi 74-77
73 kişi 78-80
97 kişi 80 ve üzeriİnstagram Kaymakam Ol hesabının Anketi
346 kişi 70-72
119 kişi 72-74
96 kişi 73-75
175 kişi 75 ve üzeriİnstagram Kaymakamlık Akademisi Anketi
620 kişi baraj altı
532 kişi 70-73
133 kişi 74-77
92 kişi 78 ve üzeriTahmin yapan arkadaşlara yardımcı olması adına yapılan bazı anketleri paylaşmak istedim.
-
@ahmet12-0 hocam emeğinize sağlık anketlerden genel olarak çıkarımım son dakika iktisat anketi genel olarak diğer iki ankete göre yüksek orada 74-73,75 kaymakam ol anketinde 72,75-72,50 kaymakamlık akademisinde 71,75-71,50 olarak hesapladım
Sınav kolaylık olarak grubumuzdan yaptığım hesaplamalara göre geçen seneye 1,03 daha kolay yaptım bu bakımdan 70 geçen sayısını 800 kişi kabul ettim tabiki bunlar sadece tahmin kimse bunlara göre amel etmesin
-
Sınırda olan arkadaşlar sadecece sabırla beklesinler ben sınavdan çıktıktan sonra 80 vs beklerken kitapçık yayınlandı her gün daha fazla yanlışım çıkmaya başladı 74.25 hesapladım sonunda, insan yanlışı bile doğru sayıyor özellikle Türkçe soruları en çok yanılgıya düştüğümüz noktalardan birisi olabiliyor şuan bile baksak +1 yanlış bulma şansımız yüksek belkide zihnimizin bize bir oyunudur fakat tecrübeyle sabittir ki her sene hesaplanandan fazla yanlışın olduğu hem kendim hem yakın çevremde olmuştur. Beklemek çok zor ama ne yapalım..
-
@ahmet12-0 Üç anketin içinde Kaymakam ol un anketi gerçeğe yakın diğerleri...
-
Eğer son dakika iktisat anketine yazanlar doğru yazmışsa 74 ün üzerinde kapatacağı kesin gibi
-
En tatli haftaya giriyoruz.(!) artik analizciler ve istatistikciler bir kenara cekilirken duyumcularin -yavastan yavastan- sahaya ciktigina sahitlik edecegimiz gunlere gidiyoruz.. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun...
-
@ömermuhtar hocam ne gibi duyumlar bu platformda yeniyiz Açar mısınız
-
@ömermuhtar 12 Ağustosta açıklanacağı ösym tarafından ilan edilmiş durumda.
-
73,25 ile umut var mıdır değerli arkadaşlar ?
-
@çetin son dakika anketinin sahibi hoca benim anketin güvenilirliği yok çok manipüle edildi dedi.
-
80+ yapan 35 kisi
78-80 arasi 45 kisi
76-78 arasi 80 kisi
74-76 arasi 110 kisi
72-74 arasi 160 kisi
70-72 arasi 270 kisiSorular aciklandigindan beri birden fazla anket yapildi, bazilari manipule edildi cogu kisi baraj tahmini yapti vs vs bu sure icinde sosyal medyada yazilanlari ve anketleri inceledm gercekten hicbir anket birbirini tutmamakta bundan mutevellit bende kendi tahminimi ustteki sekilde yaptim buna gore 71 kusurlerde kapatacagi seklinde bir sonuc cikiyor sahsi kanaatim 72 kusur netleri gecmeyecegi yönundedir.
-
74 le kapatacak gibi
-
@sbui61 Aynı fikirdeyim
-
@muhbekta onu instagram hikayede yaptığı anket için söyledi. Bu paylaşmış olduğum anket ise Telegram. Yüzdelere baktığımızda bence anket fazla manipüle edilmemiş ve gerçeğe yakın. Kaymakamlık Akademisi ve Telegram Son Dakika İktisat anketine katılım oranına baktığımızda gerçeğe yakın sonuca onlar varacak gibi. Benim de bu iki anketten ve buradaki izlenimime göre ortalama tahminim 74…
@mülki hocam bu arada bizim listede son durum nedir acaba?
-
@mülki kral anketi çok geç düzeltiyorsun vaktin yoksa başka arkadaş yapsın herkes merak ediyor
-
Manipülasyonlara aldırmayın göz kararı zaten az çok belli oluyor yığılmanın nerede olduğu. Genelde manipülasyon +80 de oluyor. Hayaller aleminde yaşayıp manipülasyon yapacak adam 70 i işaretlemez.
-
Tahminim 73 lü bişeyle kapatır da 73,...bence belli değil hocam
-
75 ve üstü tahminen kaç kişi olur?
Bir de geçen sene 75 alanın sıralaması biliniyor mu?