2016 Aralık GUY Sınavı
-
Benım gıbı olan yerleşmiş 3000-4000 kısı bu sınava gırmıyecek ve bu kısılerın puanları 80 ustu. Kı zaten en son alımda 1800 kısı aldı ve bu kısıler mulakatı uzun tarıhe atıldıgı ıcın bu kısılerde 2016 kpss e gırdı kafadan 1800 kısıyı onden elenebılır ve 3000 kısı de farklı yerlere yerleşip merkez ısteyen kısılerde olacağından 4000 kısıyı onden eleyebılırız. Kendı kanaatımce 73 lere baraj duser.
-
Kpss kurum ve mülakatın belli bir yüzdesi alınarak mı puan belirlenecek ???
-
@paretowilfredo 2017 kpss ye kadar sadece 1 alım mı yapılacak kardeşim bu konuda bilgin var mı?
-
4 kat mulakat fazla degil mi? Keske onu dusurseler.
-
torpil
-
Savaş çıkacak mülakatta böyle olursa
-
Gib bide mülakatı kaldırdık desin oecd nin önüne davul zurnayla gelecem:)
-
P35 75.28 sıralama 19015 olan birinin şansı nedir? Ben şahsen geleceğini düşünüyorum ama ilk alım olacağı için yüksek puanlılar abanır inşallah idari hakimlikle aynı saatte olur
-
Ben de hem kendim hem abim için merak ediyorum, 74 ve 77.8 in şansı nedir acaba
-
@Rorschach159 Eğer çakışma olursa kardeşim bir nebze adam kayacağı için diğer sınavlara şansın olacaktır. Bence çalışmaya başlayıp hazırlığını yap sınava hazırlıksız yakalanma.
-
@paretowilfredo Hocam hiç bırakmadım günde 2 saatte olsa baktım son 1 haftadır daha yükleniyorum malum 2017 kpss var ilan gelmezse oraya donanımlı girelim diye
-
@Rorschach159 En doğru strateji kardeşim. Allah yardımcın olsun.
-
@uzmanyrd Kardeşim net değil ama daha evvel duyurduğum şeyi yine duydum ama yüzdesi düşük bir duyum 2017 kpss evveli bir alım daha. Eğer netleştirebilirsem paylaşacağız bunu da.
-
@Rorschach159 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
P35 75.28 sıralama 19015 olan birinin şansı nedir? Ben şahsen geleceğini düşünüyorum ama ilk alım olacağı için yüksek puanlılar abanır inşallah idari hakimlikle aynı saatte olur
Böyle dua etme hocam,yakma bizi Sana zaten gelir
-
@escobar_p Sesli güldüm buna Aralık Ayı yoğun bir ay birinden birine çarpacak sınav aralıkta olursa.
10-11 Aralık Sayıştay Klasik
17 Aralık Kaymakamlık(inşallah eli kulağında ilanın)
24 aralık Hakimlik.
Fazla bir hareket alanı yok gibi.
-
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@escobar_p Sesli güldüm buna Aralık Ayı yoğun bir ay birinden birine çarpacak sınav aralıkta olursa.
10-11 Aralık Sayıştay Klasik
17 Aralık Kaymakamlık(inşallah eli kulağında ilanın)
24 aralık Hakimlik.
Fazla bir hareket alanı yok gibi.
Kaymakamlık ile çakışırsa sıkıntı yok Zaten girip-girmeme konusunda kararsızım.Hakimliğe gireceğim.Sayıştay'ın testi geçersem yazılısına da kesin girerim.Bu sene KPSS 1 sene geçerli GUY'a da girerim Bakarsın 25 Aralık Pazar günü olur GUY,daha iyi olur
-
Bu 3 seneye yayılacak derken
-
ALES'te 18 Aralık'ta...Aralık'ta epey bir sınav hareketliliği olacak anlaşılan.
-
@urfa63__ kardesim bir alim serisi olacak demek yani bu. 3 senede de alim planlaniyor demek. Bu alimin 3 e bolunmesi demek degil.
-
Duyum ilaç gibi geldi tam da bunalimdaydım iller ne acaba