2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Mustapha çok iyi fikir @paretowilfredo
-
@miss-smith @paretowilfredo güzel olur,artık top adminlerde.
-
Son yorumuda ben atıyımda sayfayı kapatalım
-
Dert ortağım başlık bugünde ilan gelmedi bakan açıklama yaptı ama yinede sistemi illeri görmeden gönlüm rahat etmiyor. Seni erken mi bırakıp gittik yoksa
-
@saay hocam hiç şüpheniz olmasın. Bu başlık bundan yıllar sonrada dedemizden kalan yadigar tüfek gibi en tepede asılı kalacak. Tercihini yap'ın unutulmazları köşesinde de yerini alacak. Siz hiç merak etmeyin:)
-
bence bu başlık almanac'ta yer almalı tarihin en gaybubet halini yaşadı
-
İlan gelirse buraya bir veda türküsü yazacam
-
Bugün Denizbank mülakatın kazandigimi öğrendim ama mezun olalı beş yıldır guy bekliyorum ins bu defa olur .Çok acı günlerim oldu o aralarda bu başlıktan takip ettim herkes birbirine destektir ve cok mücadele verildi bu kadro için .Kazanırsam benden çok annem sevincek hep benim için üzülüyor
-
Bir Dirilişin Hikayesi.Ve Mutlu Son...
http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?d999a87e-c25c-41cf-ba59-7a97970e1262
-
2015 kasım sınavında kurum sınavı kaç ile kapattı şehir şehir listesi var mı acaba?
tamam arkadaşlar ben buldum
-
@dibace 2017 sayfasının ilk mesajına ekledim dostum.
-
Hala inanamayıp açıp açıp bakıyorum 1 nisan şakası falan mı diye 16 ay evvel istanbul kurbanı olmuştum daha ilan yüzü görmemiştim puanımı yükseltmeme rağmen rabbim hakeden herkese nihai listede adını görmeyi nasip etsin.
-
@hakimim_25 hakimim Aminnn
-
@Fişek-MORGEN yollayınız gelsin .)
-
Son tercih sonuçları arkadaşlar. -
.........
-
@Priss 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Dostlarım haklısın sanırım yine yeminimi bozarak ve dediklerim çıkmazsa -ki ihtimal dahilindedir çıkmayabilir- bir ton laf yiyeceğimi bilerek bildiklerimi yazıyorum. 3 hafta önce GİB'de bir üstadın yanına son durumu öğrenmeye gittim üstad kesin bir şekilde ilan gelmeyecek dedi. Abi emin misin diye sordum kesin gelmeyecek dedi tekrar. Bu duyumu yazmak istemedim moral bozulmasın diye. lakin bi süre sonra o üstad beni aradı. İİBF'lilerin gerek sosyal medyadan gerekse de gazete durumlarından gündeme gelme çabalarından olacakki bir hareketlenme var dedi. Abi nasıl bir hareketlenme dedim 15 Mart'a kadar bir bekleyelim bir açıklama olabilir dedi üsteledim abi biraz açık olur musun diye kardeşim GİB bir açıklama yapma gerği duyduysa bu iyiye işarettir tahminim o ki ilan yakın zamanda gelecektir dedi. Üstad bi oran vermek gerekirse sence ne olur dedim o da %99 gelir bence dedi. Şimdi aslında ben bu duyumu hiç ortaya çıkartmayacaktım geçmişte yaşanan olaylar yüzünden ancak dün o 15 mart olayını okuyunca dayanamadım.
Değerli Dostlarım şimdi yukarıdaki yazıyı ne kadar istekli ve heyecanlı şekilde okuduysanız burayı da sizden ricam öyle okuyun. Yukarıdan da anlaşılacağı üzere bu yazdıklarım tamamen DUYUM yani inanın 15 Martta hiçbir şey olmayadabilir. Ben şahsen ilanın hala gelmeyeceğini düşünüyorum çünkü gelse şimdiye kadar çoktan gelirdi ancak sırf siz rahat edin aklınızda benim yazdıklarım nedeniyle soru işareti kalmasın diye buraya yazdım. Lütfen DUYUM olduğunu ve illa olacak demediğimi %99 olayının da benden değil de üstadın şahsi fikri olduğunu unutmayın. Allah yardımcınız olsun.
Misal old but gold
-
@paretowilfredo hocam bu baslik baya eski niye sabitlenmiş anlamadik. A grububsayfasi sabit başlıklarla dolmus. Rtuk ve bddk alımları noktalandi bunlar kaldırsaniz, bu 2016 guy ve sgk 8.proyu da kaldirsaniz daha guzel olmaz mi ?
-
@shady1 bütün sayfalara laf edebilirdin ama bu sayfaya değil. Çok yanlış bir hamle yaptın dostum linç is coming
-