17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@thomas ben de sasirdim sonra senin iletini okudum
-
@thomas bekleyip görecez umurlarında mıyız yoksa değil miyiz;)
-
Arkadaslar bu donemde kaymakamlar eskisine gore daha cok onem kazandi umursamaz degillerdir bu nedenle
-
@Kaya87 Arkadaşlar aslında ben demek istediğimi yazıyla olunca tam olarak anlatamadım. İlla ki umurlarındayızdır fakat beklediğimiz veya umduğumuz kadar değil değinmek istediğim nokta aslında tam olarak böyle:)
-
@thomas tabiki kardesim fazla bekledik yorulduk yiprandik bir de yaziyla bazen anlatamiyabiliyoruz kendimizi.
-
Yeni bir duyuru daha
-
arkadaslar ben ankara'da ikamet etmekteyim. benim gibi ankara'da yasayan bu sinavi kazanmis bazi arkadaslarimla da irtibat halindeyim. insan yillarini burada gecirince bu tip kurumlardaki bazi kritik isimlerin bazi yakinindaki kisilerle tanışık es dost cikabiliyor. diyecegim o ki ben gibi diger arkadaslarimin da bakanlik calisani personelden duydukları sey aynı. yani az once yine bu sinavin sonucuna odaklanmis bir arkadasimla konustum. soyledigi sey su " her an aciklanabilirmis". bu yuvarlak cumle sizleri yordugu gibi beni de bir hayli yordu. fakat elden ne gelir ki.
-
@ozan. Haberlere baktım da bakanlar kurulu revizyonu başat gündem maddesi. bu yüzden eli kulağında bizim sonuçlar. kendi kendime bir tahmin yürütmeden ibaret bir düşünce.
-
@ozan. geçen haftada geldiğinde haftaya diye ümit ediyordun bakalım bu akşam hep birlikte bekleyeceğiz hepimiz için hayırlısı olsun
-
@ozan. Ankaradakiler olarak toplanip bakanliga mi gitsek ki ?
-
Bakanlığın sayfası açılmıyor. Biraz heyecan yaptım
-
@Kaydı-Silinmiş Telden giriliyo pc'den mi deniyosun
-
Şuan giriliyor sorun yok
-
-
@Hulasamu haftasonu ihtimali ?
-
@ech08 pc den girdim. Yanlış alarm
-
Sahsi kanaatim yarin ve pazar bizim sonuclar icin calisma yapilacak pazartesi aciklancak diger gunler de pöh icin calisma yapilip onlarinki de cuma ya da cumartesi belli olcak.
-
@Kaya87 bakanimizin da dusuncesi bu yondedir insallah
-
................
-
@ech08 temenni o yonde oldugu icin kendi dusuncemi olcakmis gibi anlatiyor olabilirim insallah sonuclanir artik iyice tuhaflastirdi bu durum beni