İç İşleri AB Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@ronaldinho yds c seviyem var. Ama uzun süredir ingilizce konuşma imkanım olmadı işim ve kpss hazırlığı nedeniyle. Bu yüzden mülakatta akıcı konuşma noktasında ŞU AN kendime güvenemiyorum.
-
Ki bence mulakatta ingilizce sormalari da kesin degil sonucga belli olmaz,evet sorma ihtimalleri var ama sormama ihtimalleri de bence yuksek
-
Ingilizce konusunda sorun yasamayacagima inaniyorum ama bana sira gelmeyecek. Tereddut eden arkadaslar ne kaybedersiniz ki?
-
@leyla ankaraya git gel, mülakat stresi, çevrende oluşan beklenti, mülakat günü sıra bana gelene dek geçmeyen yarım saat, mülakat sonrası niye şöyle cevap veremedim ki diye yaşanan pişmanlık, açıklanma sürecinde f5 tuşunun yıpranması, sonrasında yaşanan hayal kırıklığı vs derken bende mülakat fobisi oluştu sanırım:) artık yeni bir kurum hayatıma girsin istemiyorum:D
-
@baharunal evet dogru yipratici elbette.ama bu heyecani yasamak isteyip yasayamayacak olmak beni boyle dusundurdu : ) yine de denemekte fayda var. Hayirlisi olsun insallah
-
İngilizce sorulsa bile belki bir kaç cümleden fazlası sorulmayacaktır.
Hazine mülakatında bana sadece "Tell us what you did yesterday." dediler. O kadar da herkes konuşur emin olun.
-
Bu kadronun akıbetini iyi görmüyorum
-
@baharunal Bakanı bile emekli edebilirler
-
Şangay beşlisi uzman yardımcılığı kadrolarına hazırlıklı olalım.:)
-
son iki yıl dememesine rağmen herhalde son 2 yıl yds kabul ediliyor. 2012 kpds sonucum çıkmadı sistemde
-
@JanTinbergen ben 2014 sonbaharla başvurdum. İlanda kpds ibaresi var mıydı?
-
@baharunal öyle bir ibare yok ancak öyle bir ibareye gerek de yok. kalkınma bakanlığına başvuru yaptım mesela, onda da aynı durum var. hatta birebir aynı cümle de var.
-
@JanTinbergen arayıp sormak lazım bir an önce süre kalmadı.
-
@baharunal ile birlikte listedeyim. 40 kişinin 2'si maliye, 3'ü işletme, 2'si iktisat mezunu. Kalan 33 kişi ise kamu ve uluslar mezunu. Devlet büyüklerimize buradan sesleniyorum. Hazine almadı, Kalkınma da almıyor. Kamucu ve uluslarcılar olarak hepimiz açız... aç...
https://www.icisleri.gov.tr/avrupa-birligi-uzman-yardimciligi-giris-sozlu-sinavi
-
@odtüsbky aniden açıklandı napçaz şimdi
-
@baharunal 3 günde 40 kişinin mülakatı yapılacak. Kişi başı en az 20 dk düşüyor. Gireceğimiz en derinlemesine mülakat olabilir...
-
2016 İç İşleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcılığı Sınavı Taban Puanı:
KPSSP86 puan türü ile çağrılana 40. Adayın Puanı : 91,581 olarak belirlenmiştir.
Sözlü (Mülakat) Sınavına: 12 kişi Ankara Üniversitesinden,
5 kişi Hacettepe Üniversitesinden,
5 kişi İstanbul Üniversitesinden,
4 kişi Orta Doğu Teknik Üniversitesinden,
4 kişi Bilkent Üniversitesinden,
2 kişi Gazi Üniversitesinden,
2 kişi Dokuz Eylül Üniversitesinden,
1 kişi Koç Üniversitesinden,
1 kişi Marmara Üniversitesinden,
1 kişi Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinden,
1 kişi Boğaziçi Üniversitesinden,
1 kişi İstanbul Aydın Üniversitesinden ve
1 kişide Erciyes Üniversitesinden katılacaktır.Mülakata katılacaklar içerisinden Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olanların sayısı: 15 kişi iken,
Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun olanların sayısı: 18 kişidir. -
@odtüsbky 20 dk yı aşmazsa iyi derim. ben sgk da 10 dk nasıl geçti anlamamıştım. Çsgb ile benzer tarihlerde olacak inş çakışmaz.
-
Yalnız belgeleri elden teslim istiyor
-
İçişleri Bakanlığı açıkladığı listelerde bilgilerimizi çarşaf çarşaf açıklamasa iyiydi, bi tek kimlik numaramız eksik maşallah