TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu

KPSS A
    kpss 2017 kpss sonuç 2017 kpss açıklanma kpss sonuç
    272
    1643
    622027
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • davetsiz
      davetsiz @hakank Son düzenleyen:

@hakank bence boşuna uğraşırsın. Yapabilecek hicbir şeyin yok maalesef

Gelir Uzman Yardımcısı 2019 - Sakarya

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Muhalba
        Muhalba @Manifalitikoos Son düzenleyen:

@Manifalitikoos 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:

@Muhalba gk gy te etkili gk gy de dusuk olunca puanlarin cok inmis

Seneye tekrar hazirlanacagim. Iktisat ve muhasebe agirlikli olacak. Netlerim sizce cok mu kötü?

“Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır… Eleştiri sadece gizli hayranlıktır.”
        Cengiz Aytmatov

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • M
          Manifalitikoos @Muhalba Son düzenleyen:

@Muhalba evet kötü. Ve bunun bilincine vararak calis asla iyi oldugunu dusunme seni yanilgiya ugratir tam olarak 10 aylik full tempoyla 90 i gorebilirsin.

Muhalba 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • Muhalba
            Muhalba @Manifalitikoos Son düzenleyen:

@Manifalitikoos tamam tesekkurler

“Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır… Eleştiri sadece gizli hayranlıktır.”
            Cengiz Aytmatov

• P
              Pigou33 @Muhalba Son düzenleyen: Pigou33

@Muhalba Maliye eh,Hukuk idare,muhasebe eh,iktisat batırmışsın.Yine de 70'in altı puan gelmesine şaşırdım.Bir de genel kültür batırmış çok az yapmışsın.İyi çalışmayla seneye 80 üstü alırsın kardeş bence ışık var.Hukuk,maliye,muhasebe sallamayla değil de bilinçli yaptıysan

Muhalba 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Muhalba
                Muhalba @Pigou33 Son düzenleyen:

@Pigou33 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:

@Muhalba Maliye eh,Hukuk idare,muhasebe eh,iktisat batırmışsın.Yine de 70'in altı puan gelmesine şaşırdım.Bir de genel kültür batırmış çok az yapmışsın.İyi çalışmayla seneye 80 üstü alırsın kardeş bence ışık var.Hukuk,maliye,muhasebe sallamayla değil de bilinçli yaptıysan

En iyi dersim muhasebeydi denemelerde 20nin altina hic dusmedim. Hukuk bekledigimden az geldi. Maliye tam ederi. Dersane beni cok yordu. Bu sene evde calisacagim bakalim.

Cengiz Aytmatov

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • İ
                  İnmyheart Son düzenleyen:

@Priss hocam sız mhuy dunz galıba mhuy ılanı ne zaman gelır bılgınz varmı

• C
                    Cerkes46 Son düzenleyen:

Geçen yil 79.4 kusurat puanimla siralamam 10200 du simdi 78 e yakin puanimla siralamam 7400 geçen yilki kpss bir istisnaydi bence sinav kolaydi ve 80 puanla zar zor ill 10 binin icine girildi kesinlikle ben 70 i asan arkadaşların Guy icin şanslarının yuksek olduğunu düşünüyorum mhuy a gelince ilk 2000 bine girenin ben zaten bu tür sınavları düşüneceğini sanmıyorum Kaymakamlık idari hakimlik onlarin önceliği olacaktır ayrıca mhuy sinavi genelde ağır olur ve biz 2016 kpss puani olanlar guy ilanini col bekledik ilanlar geç geliyor sabırlı olmak gerekiyor ben 70 uzero puanlarin guy icin şanslarının olduğunu düşünüyorum.

Savaşa karşıyım ancak haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir..
                    Cevher Dudayev

Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
                    Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!

• D
                      Dersaadet @rextak Son düzenleyen:

@rextak Benim de muhasebe netim sıkıntılı. Diğerleri hesapladığım gibi geldi

• I
                        ilanbekleyenadam Son düzenleyen:

benim de muhasebem sıkıntılı 5doğru eksik geldi diğerleri aynı ancak.

• F
                          FreeBoY Son düzenleyen:

sınavla ilgili ciddi itirazlar varmış şu mübarek ayda kimsenin emeği karşılıksız kalmasın inşallah hata konusunda nam yapmış ösym bu konuyu çözer mağduriyet giderilir

• K
                            kzxp Son düzenleyen:

olası bi 300 kişilik vmy ilanında p48 82.3 iş görürmü arkadaşlar?

• Estevez
                              Estevez Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben bugün itiraz dilekçesi yazıp yolladım bildiğim baya insan var anladığım kadarıyla da hukuk ve muhasebe de ciddi anlamda eksiklikler var ne olacak ki demeyin yazın dilekçeyi gönderin çok çok 15 tl daha masraf yaparsınız.

ÖYLE PUSLU Kİ HAVA ŞEYTAN BİLE MÜSLÜMAN MİNTANI GİYİYOR.
                              Kazım KARABEKİR

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • I
                                işsiztarzan Son düzenleyen:

Puanım malesef 67 geldi. Guy alım sistemi değişirse 10 katı aday çağrılırsa kaça düşer acaba? Ayrıca P19 puanım 74 ne yapmalıyım

• N
                                  Nameless @Estevez Son düzenleyen:

@Estevez hocam tüm arkadaşların mağduriyetleri en kısa zamanda telafi edilir umarım.. yanlış anlamayın ama şimdi bir hata varsa çok fazla insan mağdursa telafisi nasıl olur ki bu kişilere düzeltme yapılsa siralamalar değişir baya cunku cok arkadas belli ki ayni durumda ösym tekrar sinav yapsa yüksek puanlılar ayaklanır veya kurum sınavlarına yetisir mi gibi gibi yani bunun telafisi nasıl olur ki kusura bakmayın gerçekten merak ettim bilmediğim için soruyorum

Estevez atiba 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • Estevez
                                    Estevez @Nameless Son düzenleyen:

@Nameless hocam gerekli düzenleme yapılırsa otomatikman sıralamalar değişir başka da bir şey olmaz önemli olan insanlar sınavlara başvurmadan varsa bir hata bunun farkına varabilmektir. Malumlarda da bununla ilgili haber yapmışlar zaten. Bu kadar zamandır sınavlara girip çıkıyorum ilk kez başıma böyle bir şey geldi onda da dilekçe yazdım. Her sınavdan sonra kontrol etmişimdir bu zamana kadar emin olmadığım soruları hep yanlış olarak hesapladığım için hiç hesapladığımın altı gelmedi bu zamana kadar 🙂 Ama burda ciddi yanlışlık var yaptığım işaretlemeleri bile saydım bu sınavda çünkü

ÖYLE PUSLU Kİ HAVA ŞEYTAN BİLE MÜSLÜMAN MİNTANI GİYİYOR.
                                    Kazım KARABEKİR

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                    • atiba
                                      atiba @Nameless Son düzenleyen:

@Nameless Hocam eğer gerçekten hata varsa buna yüksek puanlı olsun düşük puanlı olsun kimse ayaklanmamali yanlışlık birgün herkes e karşı oluşabilir. Bakalım nasıl sonuçlanacak çok tepki var .

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • S
                                        sınavuzmanyrd Son düzenleyen:

Ösym puanları bir daha hesaplayıp sisteme tekrar giriş yapar başka çaresi yok 1 kişinin bile puanı değişse herkesin sıralaması etkilenir

Birgünakıllıtelefondankurtulacağıminşaallah

• H
                                          hermonie Son düzenleyen:

Dostlar bölümüm iktisat ve tek eli yüzü düzgün puanım 84 ile p14 . Ydsm var sizce hazine - ekon bakanlığı gibi bölüm bazlı alım yapan bir yerin sınavına girebilir miyim?

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • N
                                            Nameless @Estevez Son düzenleyen:

@Estevez anliyorum insallah dediginiz gibi kurum sinavlari acilmadan en kisa zamanda cözülür bu olay çok arkadaş var bu durumda belli ki gerçi bir kişi dahi olsa hak haktır umarım 2010 kpss gibi geç bir kabullenme olmaz

• 1
                                            • 2
                                            • 64
                                            • 65
                                            • 66
                                            • 67
                                            • 68
                                            • 82
                                            • 83
                                            • 66 / 83
                                            • İlk ileti