TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Üniversite Tercihini Yap 2017

YGS LYS
    ygs lys üniversite tercih 2017
    37
    112
    33434
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Agor
      Agor @yagmurcuk Son düzenleyen:

@yagmurcuk sıralamanıza bölümün gelme ihtimali bana göre yüksek hocam, iş imkanına gelecek olursak eğer devlet istiyorsanız aşağı yukarı aynı oranda alımlara sahipler gibi görünüyor, özel sektörde iş imkanı ise bölümlerin ikisinin de yapısı gereği kısıtlı sayılır, özellikle şehir ve bölge planlama devletle fazlasıyla ilişkili.

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Agor
        Agor @merih Son düzenleyen:

@merih sıralamayı esas almak her zaman daha doğru olandır hocam.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Agor
          Agor @salih1940 Son düzenleyen:

@salih1940 geçen gün bir arkadaşımız daha sordu, okulların yönetmelikleri bu konuda değişebiliyor bu gireceğiniz okulun yönetmeliği ile ilişkili olduğu için tercihlerden önce onlara bakmakta fayda var. Genelde de DGS ile 2. sınıftan başlatıyorlar diye biliyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • Agor
            Agor @niloya Son düzenleyen:

@niloya endüstri mühendisliği +, kimya -. Hacettepe diye yazmak istiyorsa eğer lütfen bir yolunu bulun ve caydırın. Eğer kimyaya karşı çok büyük bir ilgisi varsa o zaman engel olmayın ama hocam.

niloya 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • niloya
              niloya @Agor Son düzenleyen:

@Agor kırıkkale yi sanırım mekan olarak istemiyor.O yaşlarda bunlara mı bakılıyor bilemedim.Kırıkkale bilgisayar,makine gelebilcek durumda ama onun yerine hacettepe fizik mühendisliğini yazdı.Artık en azından orda kalır aşağı inmez inşallah.Aşağısı uçurum gibi kimya,istatistik gibi bölümler var.sağolun hocam cevap verdiğiniz için.

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • Y
                yagmurcuk @Agor Son düzenleyen:

@Agor peki bu sıralamada kocaeli eskişehir vb endüstri muh mi yazmak daha mantıklıdır sizce yoksa itü ytü şehir bölge planlama mi ?

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • Antimülakat
                  Antimülakat @niloya Son düzenleyen:

@niloya tercihinizi üniversite değilde bölüm üzerine yapmanızı öneririm. Bütün hayatınıza etkisi olacak bir tercih için 4 yıllık fedakarlık yapmak bence daha makul.

• P
                    piqou Son düzenleyen: piqou

Arkadaşlar cok acil yardim lazim. Aöf puanlari yüksek geldi biraz bir arkadaşım icin tercih yapıcam 3 tane puan turu hesaplandı ygs 3 4 5 184 192 fln puanlari. Aof den 2 yıllık bi yer yazsak gelmez mi @Antimülakat

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • Antimülakat
                      Antimülakat @piqou Son düzenleyen:

@piqou bölüme göre değişiyor. Tutup sosyal hizmetler yazarsa ataması olmaz ama diğer bölümlerde gelebilecek yerler var.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • P
                        piqou @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat nereler mesela yardimci olursaniz sevinirim. Bir de ben 2 . Üniversite olarak hakkimi kullanıp adalet yazicam. Bunun yani sıra bu ygs lys sinavindan da sosyal hizmet gbi aciktan bir bolum yazsam sıkıntı olur mu 2 tane ayni anda aciktan bolum olacak

Antimülakat 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • Antimülakat

@piqou hocam a.o.f. ile iki üniversite birden okuyabilir misiniz ondan emin değilim. Muhtemelen olmaz çünkü sınav tarihleri aynı zaman diliminde oluyor.

• Antimülakat

@piqou reklamcılık olabilir. Sağlık hizmetleri veya sağlık yönetimi olabilir. Puan düşük olduğundan çok iyi yerler gelmez ama alternatif ilgi duydugun bir alanı okuyabilirsin. Dış ticaret vs.

• Agor
                              Agor @yagmurcuk Son düzenleyen:

@yagmurcuk ikisi de mantıklı ama bana kalırsa endüstri mühendisliği gelmesi halinde daha mantıklı bir tercih.

• P
                                Purplee Son düzenleyen: Purplee

Merhaba , TM-3 sıralamam 49. 800 Fatih Sultan Mehmet vakıf üni hukuk ücretli 53.100 ile kapatmış , bu üni de sıralamaları her sene çok fazla çekilmiş hukukta , sizce bu sene nasıl olur? FSMVÜ ücretli dilimden girebilirmiyim?

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • Antimülakat
                                  Antimülakat @Purplee Son düzenleyen:

@Purplee hocam hukuk talebi artiyor her geçen yıl. Bu sene insanlar bu konuda nasıl davranır bilmek kolay değil ama şu haliyle size rahatlıkla gelmesi lazım.

• R
                                    raskolnikov @niloya Son düzenleyen:

@niloya kardeşiniz bana göre doğru yolda, okul kalitesi her şeyden önce gelir. bence engel olmayın, bölüm seçmek önemli ama okulun katacağı vizyon bölümden daha önemli.

• R
                                      raskolnikov @yagmurcuk Son düzenleyen:

@yagmurcuk hocam türkiye gibi ekonomisinin ana çarkı imar ve inşaat olan bir ülke için kesinlikle şehir bölge planlama, hiç tereddüt etmeyin.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • I
                                        impressiveunit @raskolnikov Son düzenleyen:

@raskolnikov @yagmurcuk ben de anne mimar baba inşaat mühendisi olan birisi olarak: derslere bakın (ben çizim yapamadığımdan başka bir alana yöneldim), ilk başta çalışacağınız alanları araştırın (stajı da dert), az para kazanacaksınız muhtemelen ilk başta der seviyorsanız da seçin hocam her zorluk aşılır, işşiz kalmazsınız pek.

un angelito guardare tu vida, ojala

• P
                                          phmmm Son düzenleyen:

Benim sıralamam 43.882
                                          Bülent Ecevit psikoloji İÖ. 43.200 ile kapatmış.
                                          Gelir mi sizce

• I
                                            ibox9 Son düzenleyen:

Sıralamam 323 bin tm-3 arel psikoloji yazdım 318 bin ile geçen yıl kapatmış bu yıl nasıl bir şey olur gire bilir miyim ?

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 5 / 6
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti