2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
- 

@rlg teşekkürler hocam 
- 

@hü.sbky 
 Eyvallah hocam
- 

@rlg hocam gecen alım da 78 le kapatan il olmuş bu sefer alım biraz daha fazla hiç mi umut yok Dersin 
- 

@ddguy kyk açıklandı ptt de 2500 kişi önünden gitti merkezi atama gümrük hepsi sonuçlandı.. neden olmasın hocam gelir mi gelir 
- 

@ddguy 
 İns.duser hocam bakalım bu alim dışında tekrar alımı olur yine onda belki olur.sizin pua. İçin nokta atışı yer seçmek lazım ama ptt'nin de şu huyu var memleketine başvuranlar 1-0 önde oluyor diğer adaylara göre.Kanatimce puanınızı gelmez umut vermek istemem ama nasip bu işler Mevla'm ol derse düşecektir puaniniza. İns.duser
- 

@rlg peki buraya başvurdum diyelim daha sonra guvenlik Sorusturmam bitti imzami attim . yeni alimi kazanip yerlesebilir miyim 
- 

@piqou yani su an istanbul için sorusturmam bitmedi bu yuzden yeni alima basvururum ama sorusturmam bitip de imzami atinca yeni alim icin mülakat a giremez miyim 
- 

@piqou 
 İmzayı attığın an giremezsin diğer alımin mülakat listesinde yer vermezler zaten size.
- 

77 ile şansım var mı ? 
- 

@bulutsuzgünler 
 Bilmem bana kalsa herkesin şansı olsun bana kalsa herkesin şansı olsun 
- 

2016 puanı mı 2017 mi olacak? 
- 

@vlkrt 
 2016
- 

@rlg zaten tahminleri almak istemiştim, ilanı beklemek daha mantıklı olacak 
- 

@bulutsuzgünler 
 Benim tahminim düşmez hocam 80 leri zorlar
- 

Güvenlik soruşturması biten tebligat gelen var mi 
- 

2ayı bulur dediler evrak teslim ederken 
- 

@nurunalanur 2 gün önce bana mesaj geldi iste ptt ailesinin yeni uyesi oldunuz vs diye heyecanlandim ama sendika mi ne gondermis nerden bulduysa numarami  
- 

Aynı mesaj bana da geldi 
- 

Güvenlik soruşturması biten var mi 
- 

@De_lorean suan dediklerini daha iyi anliyorum .ne kadar b.ktan biyer oldugu ikk gun sorulan gecici misin kalici misin sorusu belki etti.