TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kaymakamlık kaymakam 2017 mülki idare
    560
    15631
    5525516
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      popescu @butimar Son düzenleyen:

@butimar :)) Sayıştay köyü denetlemeyez köy bütçesi yok galiba diye düşündüm ne olur bu diye düşünürken bu sahne geldi aklıma herhalde köy sandığı diye bi şey var dedim köy sandığı yazdım, ama doğru yazdığım iki sorunun cevabını silip yanlış yaptım (kalkınma bakanlığı, bozkurt lotus)

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • G
        görünür el @safiTÜRK69 Son düzenleyen:

@safitürk69 anladım hocam. Yoksa bu kadar kolay sınavda 35 tane yapılırdı...

• S
          sınavzedee @orkaraca Son düzenleyen:

@orkaraca hocam siz bile bile yanlış yapmışsınız ben de bile bile doğru yaptığım soruların cevabını değiştirdim son saniyede, insan hakikaten üzülüyor.

• G
            gizemce Son düzenleyen:

Acılan link var mı arkadaşlar ?

Sirius 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Sirius
              Sirius @gizemce Son düzenleyen:

@gizemce simdilik yok, cumadan once aciklanmaz bence

Umarım Pasifik hayallerimdeki kadar mavidir

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • safiTÜRK69
                safiTÜRK69 @görünür el Son düzenleyen:

@görünür-el kardeşim enaniyeti sevmem. Kolay dediysem gecen seneyi baz alarak söyledim. Öyle çok kolay herkes 30 yapmalı anlamında söylemedim..

Gitme ey yolcu, beraber oturup ağlaşalım...

• M
                  mulkiamir Son düzenleyen:

Cumadan once aciklanmayacak anlasilan. Hala okunmaya devam ediyorsa haftaya kaldi sonuclar.

• M
                    mustafa kader Son düzenleyen:

Bir de teog yerine açık uçlu sınav getireceklermiş şurda 10bin kişinin sonucunu 1 ayda açıklayamıyorlar 1milyon insanın sonucunu 1 yılda anca açıklarlar heralde

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                    • M
                      mulkiamir @popescu Son düzenleyen:

@popescu Ruhun sad olsun guzel insan. Eglendirirken ogretiyordu.

• K
                        kymkm Son düzenleyen:

Hala okunuyorsa dua etmelik zamanımız var demektir

• kemoenes
                          kemoenes Son düzenleyen:

bugün de link yok açıklama yok yarına Allah kerim...

• O
                            orkaraca Son düzenleyen:

Arkadaşlar sınavın açıklanmasına az bir süre kaldı.ben sınavdan sonra da yazmıştım şimdi de söylüyorum.
                            2015 sınavı 50 soru 77-78 puan ve 34 net civarı ve liste 240 kişi idi
                            2016 sınavı 40 soru 74 puan 24 net civarı liste bildiğiniz gibi 400 kişiydi.
                            Bu sınav açık uçlu olduğundan beri yani iki sınavda ortalama %60-65 netle (24-25) netle kapatıyor.umut vermiyorum kimseye,ama bu sınavda olsun olsun 26 olsun yani.bence yine aynı aralıkta kapatacak.bu arada benim türkçesiz ve (öib,kamu tüzel kişiliği dedim,Q ya 30 dedim,aktif nüfus ve tam engelleme cevaplarımı saymıyorum)22 netim(genel kabul gören ve emin olduğum)var.
                            Sapmayı en çok etkileyecek cevaplar da bana göre 2 iktisat sorusu(ödenti ve tam dışlama denilen),köy sandığı,bozkurt-Lotus sorularıdır.
                            Lütfen kırıcı yorum yapmayın düşüncelerimi söylemek istedim.Yüce Rabbim hepimizin hakkına hayırlısını versin.selam ve dua ile....

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • G
                              gizemce @Sirius Son düzenleyen:

@sirius tesekkurler

• B
                                birgaripyolcu @darısı.başımıza Son düzenleyen:

@darısı-başımıza gecen sinav da 5 dogrum vardi dogrularimi ve puanlarimi paylastim onceki cevaplarimda bi göz atın isterseniz

• Y
                                  Yakupcemil Son düzenleyen:

Her sene aynu muhabbet

27 28 kapatır

Torpil kötü ..hakkımı yediler hakkımı helal etmiyorum versiyonlarıda var bunun

Yahu kaldı şurada bir hafta sabredin.mulakata kalınca da madalya takmiyorlar.400 kişiden 300 kişide orada elenecek .. bu elenecek arkadaşlar 2018 kaymakamlik sınav başlığında artık hazırlanmiyom hakkımı yediler yazicam ama senden benden daha çok kasicak :))

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • S
                                    sınavzedee @Yakupcemil Son düzenleyen:

@yakupcemil daha nitelikli bir konu varsa buyur kardeşim aç konuyu konuşsun millet, yahu bu eleştirileri de hiç anlamıyorum, ne yani sınavdaki sorular, doğru sayıları yerine yemek tarifi mi verelim birbirimize, forumda bir sürü konu var sıkıldıysanız buyrun gidin oraları takip edin ama sınavla ilgili konuşulması gereken daha mantıklı konular varsa yazın biz de bilelim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • S
                                      sınavzedee Son düzenleyen:

günde en az bir kere böyle bir ileti okuyorum, neyi eleştiriyorsunuz anlamıyorum ki, buradaki insanlar sizin elinizi kolunuzu bağlayıp zorla sizi bu muhabbete dahil etmiyor. hep aynı muhabbetlermiş... başka muhabbet varsa söyleyin bilelim kardeşim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                      • Rorschach159
                                        Rorschach159 @darısı.başımıza Son düzenleyen:

@darısı-başımıza 22 doğru bekliyorum 4 tane şüpheli var 1 tanesi kabul edilir 23 doğru yapar 2 tane daha kabul etseler 25 yapar

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
                                        -Rorschach in Watchmen

D O 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • D
                                          darısı.başımıza @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 dört tane de türkçe gelse 29 ilk 100

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • Rorschach159
                                            Rorschach159 @darısı.başımıza Son düzenleyen:

@darısı-başımıza Türkçe dahil hocam türkçeden bi soru sıkıntılı onda da tek cümle demiş ben 2 cümle yazdım belki kabul etmezler

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
                                            -Rorschach in Watchmen

• 1
                                            • 2
                                            • 543
                                            • 544
                                            • 545
                                            • 546
                                            • 547
                                            • 781
                                            • 782
                                            • 545 / 782