TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017

KPSS A
    guy 2017 mülakat gelir uzmanlığı hazırlık
    523
    10449
    2738141
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • I
      iktisadiadam06 @maldırık Son düzenleyen:

@maldırık kardeş şaka yeri ve zamanında güzeldir şu an mıllet ne halde beklıyo o şakanın yapılmasının zamanı mı sence ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • T
        tugba87 Son düzenleyen:

bence cevap vermeyelim popüler oluyorlar sonra
        şimdi son durumumuz nedir listeler hazır imza mı bekleniyor dünden beri

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • sofuoglu
          sofuoglu Son düzenleyen:

Web Alert kullanan var mı, az önce titredi ve herhangi bir değişiklik de olmadı. Kısa süreli bir kalp krizi geçirdim yemin ediyorum 😕

davetsiz 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • M
            Mmrtz Yasaklı Son düzenleyen:

abi trolleyenlere hak vermiyrm ama bazilarida cok bos konusuyor adamlarda size sariyor.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • G
              guyman @maldırık Son düzenleyen:

@maldırık Abartılan konu şaka yapıp yapmaması değil abartılan konu aklıselim bir kişiye bir şey bir defa söylenir o da anlar burada kırktan fazla söylendi şuan ortam biraz gergin yersiz şaka yapılmasın diye mevzu bunu bile bile tekrar ettirmek o zaman durum akıllı bir insanın yapacağı davranıştan çıkıyor yoksa boşuna hukukumuz tam ehliyetsiz sınırlı ehliyetsiz gibi kavramlar getirmedi.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
              • M
                maliyeciniz @maldırık Son düzenleyen:

@maldırık kardeş seni bilmiom da bitane komik bulan söyle yeminle sayfadan çıkıp gideceğim

• D
                  Dersaadet @Mehmet Muzaffer Son düzenleyen:

@mehmet-muzaffer İnşallah diyelim öyle umut ediyoruz da neyse 🙂

• M
                    mucize2301 Son düzenleyen:

Bu kişinin ismi cinsi belli mi sonuçlar açıklanınca bakmak istiyorum.Kendini savunması kabahatinden büyük.İşimizi Allaha bırakmakla sonuçları merakla beklemenin ne alakası var.Kafası mi güzel aklı mi havada kişilik mi oturmamış bilemiyorumkı.Allahtan o sıra da forum da değildim.Yazıklar olsun ya bu kadar kişinin duygularıyla oynuyorsun.Madem o kadar inançlısın şaka da olsa yalanın soylenmeyeceğini öğren ve bundan sonraki hayatında Allah rızası için uygula

• T
                      terkiphatasi Yasaklı @maldırık Son düzenleyen:

@maldırık, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017

@berdinyen ya hocam yok artık bu kadar da abartmayın, ne olmuş yani bir şaka yapmış kimisi bunu densizlik olarak görür, kimisi eğlenceli görür bu kadar abartmayın

Aynen katiliyorum, siz bu kadar gerginsiniz diye herkeste sizin gibi olmak zorunda degil.bende sonuc bekliyorum ve gayet rahatim ilk gordugumde heycanlandim sonra güldüm siz ne abarttiniz ya

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • E
                        endeks Son düzenleyen:

Bu sayfada sonuç bekleyen herkes minumum 2 senesinin verdi heyecan stres normal karşılanmalı yersiz şakalar değil.

• G
                          gokhangermen Son düzenleyen:

Bazı arkadaşlar şu 'şaka' denen şeye abartılı tepki verildiğini aslında komik olduğunu yazıyor da ben şaşırıyorum. Nasıl bir mizah anlayışında komik gelebilir ki? Hayır yani ne inceliği var, güldürürken düşündürüyor mu ben anlamak istiyorum gerçekten?

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                          • T
                            terkiphatasi Yasaklı @Mmrtz Son düzenleyen:

@mmrtz aynen oyle, yok uyuyamiyorum kafayi yicemler,aciklansin artik bilegimi kescemler,yok duyum varmi diye yalvarmalar...bu nedir ya asil sizler kac yasinda insanlarsiniz da cocukca triplerdesiniz.herkes emek vererek kazaniyor zaten sinavlari gerisi Allah a emanet

• M
                              maliyeciniz @terkiphatasi Son düzenleyen:

@terkiphatasi Hayret vericisiniz gerçekten!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • M
                                mucize2301 @gokhangermen Son düzenleyen:

@gokhangermen boşver arkadaşım kişinin neye güldüğü de karakterini gösterir.Adamlar rahat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                • P
                                  paretowilfredo Son düzenleyen:

Dostlar selamin aleyküm. Oncelikle her sene yapilan şaka adi altindaki trollemeleri kazur goren birisi degilim. Kimse yuregi agzinda bekleyen insanlari bu sekilde alaya almak hakkina sahip degildir.

Ek olarak bu konuya dair ikili munakasasi olan arkadaslari ozel mesajda devam etmrye davet ediyorum. Mulakat ve sonucuna dair konusmalarla sayfa devam etsin lutfen. Buna dair bilgi bekleyen arkadaslarimiz kimsenin tartismasini okumak zorunda degil. Herkesin vakti kiymetli.

Hepinize sabir diliyorum. Allah yardimciniz olsun dostlar.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                                  ...

...her dem taze doğarız,
                                  bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 20
                                  • davetsiz
                                    davetsiz @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017

Web Alert kullanan var mı, az önce titredi ve herhangi bir değişiklik de olmadı. Kısa süreli bir kalp krizi geçirdim yemin ediyorum 😕

Hocam başına bela olarak vermemişimdir insallah😀 şöyle bir tüyo vereyim. 1 den küçükse bakma, sonuclar aciklaninca %3 gibi bir şey cikiyor hatta daha fazla..ama gercekten faydali program buraya aciklandi yazan troller beni hiç heyecanlandırmıyor kafa rahat😉

Gelir Uzman Yardımcısı 2019 - Sakarya

sofuoglu J F 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • M
                                      Mehmet Muzaffer Son düzenleyen:

yahu basit düşünürsen şaka güldüren, detaya girersen düşündüren bir şeydir. bu arkadaşların yazdıkları basit düşününce güldürmüyor ancak detaya girince düşündürüyor. hem de kötü düşündürüyor. gel gelelim kanaatimce bu forumu oluşturan cemiyetten olabilmek için şaka değil latife faslına ermiş olmak gerekir.

• sofuoglu
                                        sofuoglu @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz %1'den küçük gösteriyordu aynen programın akışına hakim olmadığım için dedim noluyor 🙂 Neyse öğrendiğim iyi oldu hocam &3'ü kovalarız o vakit 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • F
                                          fuak7 Son düzenleyen:

saat 18:30 da geçti :((

• J
                                            James Buchanan @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017

@sofuoglu, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017

Hocam başına bela olarak vermemişimdir insallah😀 şöyle bir tüyo vereyim. 1 den küçükse bakma, sonuclar aciklaninca %3 gibi bir şey cikiyor hatta daha fazla..ama gercekten faydali program buraya aciklandi yazan troller beni hiç heyecanlandırmıyor kafa rahat😉

expand section var. siz bütün sayfayı seçmişsiniz. biraz kurcalayın düzeltin. yoksa ses gelmez. geldi mi de tam gelir. öyle %1 lik değişim falan olmaz. %15 falan yazar.

sofuoglu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 364
                                            • 365
                                            • 366
                                            • 367
                                            • 368
                                            • 522
                                            • 523
                                            • 366 / 523
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti