2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar hep söyledim yine söylüyorum ister katılın ister katılmayın bu sınav 24-25 doğru ile kapatacak puan olarakta 62-63 bandında olacak geçen seneki sınav sonrasıda birçok kişi çok kolay dedi ama ortalama 24 ile kapattı çok tecrübeli arkadaşlarlan konuşuyorum hatta geçen sene ilk 100'e girmiş arkadaşlarlan birçoğu türkçe hariç 22-23 doğru yapmışlar ve bunlar ciddi manada emek vermiş arkadaşlar iyi tespit etmek lazm her 30 yaptm diyen her 28 yaptm diyenede pek itibar etmeyin ve ne yazık ki birçoğumuz türkçe netimizi 5 doğru 6 doğru diye hesaplıyoruz ha yapan yok mudur illaki vardır ama türkçeniz 5 ise size tavsiyem 4 hesaplayın 3 hesaplayın cenab-ı hak ciddi manada hak verenlerin emeğeni boşa götürmesin inşallah.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@umitcoskun0644, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Yeni bir tartışma açmak istemiyorum ama Erdal Ünsal Mayıs 2017 baskısından bütün söylediğiniz kavramları okudum hatta konulara çalıştım ve dışsallık bana daha mantıklı geldi.bir tarafın gizli faaliyetleri diyor soruda, gizli eylem (ahlaki risk) sorunun cevabı olamaz, çünkü soruda geçiyor. Ödentiler maliyet değil midir? Bir taraf eylemde bulunuyor, diğer tarafın maliyetleri etkileniyor. Cevap “Dışsallık” gibi.
Buyrun kitaptan tanımı okuyabilirsiniz.
peki paylaştığın görselde 2. cümlede geçen 'fiyatlandırılan bir yararın ya da fiyatlandırılan bir maliyetin dışsallık kapsamında yer almadığını ifade eder.'' cümlesini nasıl yorumluyorsun kardeşim ???
farkındaysan kendi yorumumu ve cevap hakkındaki düşüncemi söylemedim, soru hakkında tartışmak istemediğimden dolayı senin yorumlarını merak ediyorum sadece
-
Ösym'yi aradım, hic olmazsa ne zaman açıklanacak yetili biriyle görüşseniz bu kadar zaman geçti açiklanacağı zamanla alakali duyuru paylasmında bulunsaniz dedim.
Bilgi yok siteyi takip edin deyip durdular yine.. -
Bugun aciklanir arkadadlar 4 link bos 1 saate kalmaz duyuru gelir 5 gibi aciklanur tahminim
-
@öktem_ilteriş kardeşim telefona çıkan kişilerin ne bu konu hakkında bir bilgileri olur ne de bir şey söyleyebilirle, aradığımız kişi santralde çalışan bir memur, kalkıp gidip komisyona veya başkana nasıl sorsun arkadaşlar çok yehecanlı ne zaman açıklanacak bare duyum yayalım diye
-
@yasaminizleri inşallah vallahi çok sıkıldık
-
@popescu harbi içimiz daraldı kardesim artık acıklansada rahatlasak hep birlikte
-
@can-mavi kardeşim bana santral görevlisinin kısa bir görev tanımıni yapar mısın
-
@öktem_ilteriş kuruma gelen telefonu açıp, arayan kişiyi ilgili kişiye aktaran personel/ekip
-
@keynes69 kazanamasak da oturup ders çalışırız böyle boş boş vakit geçmiyor.
-
Hayatimda her zaman bu duyum alanlari merak etmisimdir. Dusunsenize OSYM nin merkezinden bir tanidiginiz var ve size bilgi veriyor. Su tarihte aciklanir henuz okumalar bitmedi gibi muhtesem tam anlamiyla
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@öktem_ilteriş kuruma gelen telefonu açıp, arayan kişiyi ilgili kişiye aktaran personel/ekip
mesela aynı numarayı arayıp 'beni Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığına' bağlar mısınız diyesorsanız, siteyi takip edin diye cevap almazsınız, görevlerini yapıp sizi ilgili yere bağlarlar
-
Burada yazilan yuksek netlere bakarak umutsuzlanyin. Bu forumda kazanma ihtimali yuksek adaylar var. Misal ben buraya kaymakamlik sinavindan ciktiktan sora uye oldum ve takip etmeye basladim, kotu gecmis olsa burada bende yoktum.
-
@umitcoskun0644 o paragrafın tamamını paylaşmıştım ben de ama kesinlikle dışsallık olamayacağına ulaşmıştım o paragraftan.
-
@popescu öyle kardesım sürekli telefon elimizde forumu yenile dur bir ümittir yasamak misali
-
@fc-real-gdp hocam ciddi manada merak ettiğim bir konu var dışsallık diyelim cevap tamam gizli eylem ve ödenti kelimelieeini içeren bir dışsallık tanımı negatif dışsallıkmıdır? Çünkü gizli eylemlerin iktisatta firmalar bazında olumsuz bir anlamda olduğu aşikar değilmidir. Yani şunu demeye çalışıyorum. Tam dışlama dışlama olayında olduğu gibi dışsallıksa bile cevap nefatif yazmayanlar doğru kabul edilmez.
-
@keynes69 açık link var mı kardeşim
-
Paretoya itimadım sonsuz lakin içimde kuvvetli bir his akşamüstü 4 buçuk 5 gibi açıklanacak diyor..
-
- linkide açtılar bakalım ne olacak
-
@ali-tahir ihtimal var o zaman