SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
Eyvallah kardeşim ilgin için @paretowilfredo
-
@paretowilfredo hassasiyetiniz için teşekkürler kimseyle tartışmak istemem ama konu inanca hakarete ve nefret kusmaya gelince dayanamıyorum
-
Toplum hangi kutuplara ayrılırsa ayrılsın kardeşim. Biz kör dünyanın göbeğindeyiz, insan olan herkese de kapımız açıktır. Dost meclisimize fitne ektirmeyiz.
-
arkadaşlar hakkınızda hayırlısı bizde arkadan bomba gibi geliyoruz Allahın izniyle bol şans diliyorum mülakatlar için
-
Arkadaslar sizden bir konuda fikir almak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim. Ben klasik sinavlarda basariz oluyorum. Acaba nasil cevaplamak gerek soruları ya da dikkat etmem gereken noktalar neler cevap verirken. Özellikle kazanan arkadaşların cevap vermesini rica ediyorum. Sayistay benim basarisiz oldugum 3 üncü klasik sinav. Aslinda sorulara doğru cevap verdigimi düşünüyorum ama bir türlü sinavi okuyanlari tatmin edemiyorum herhalde cevaplarda. Bundan sonraki sinavlar icin bana ne tavsiye edersiniz. Puanlarim bekledigimden cok daha düşük geliyor.
-
Puan: 79,8- Sıralama: 39. Herkese mülakatta bol şanslar dilerim.
-
Arkadaslar 2. Aşamayı geçen herkese canı gönülden devamı için başarı diliyorum. Geçemeyen arkadaslara ne desek belki boş ama bu sene ki sınavda beraber olacağız gibime geliyor.inşallah bıkmadan usanmadan alacağız bu unvanı....
-
Vay be o muhasebeyle bende kazanmışım baya süpriz oldu
-
Arkadaşlar bölüm bazında puan açıklanmayacak mı ?
-
Gereksiz adama cevap vermemiştim temizlik için teşekkürler. Benim puanım 72.80 sıralama 106 şaşırdım ben de @maliyefs
-
Bende 85 puanla 19.sırayı aldım hamdolsun.
-
benim yazılı puanı 70 test 95 sanırım benim de olmayacak
-
@Persephone SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI. içinde söyledi:
@Harun-Resid "..ya Hak ya Allah..."
Şu insan müsvettesini ve yazilarini tamamen kaldiramaz misiniz yetkili arkadaslar?
-
@paretowilfredo sayıstay-idari hakimlik - kaymakamlık mülakatları aynı periyod icinde mi olur acaba ,bu konuda ne düşünüyorsunuz?
-
@89bürokrat hocam KPSS'den kaç puan almıştınız p35
-
@blade-14 birbirlerine gore ayar yapmazlar bence kardesim. Denk gelme ihtimalleri yuksek. Belki hakimlik sarkma yasar kalabaliktan oturu.
-
@denetçi 96 kardeşim
-
Arkadaşlar geçmiş yıllarda alınan puanlara ve ortalamara baktım ortalaması 80 olan kişiler asli olarak kazanmışlar. sizce bu sene durum nasıl olur geçmiş yıllardan hangi yıl bizim seneye daha benzer.
-
@KNUT-Wicksell bu ikon olayı çok güzel reis
-
- sıra 74 kusur puan bence 30. ile 135. kişiler arasında mulakatta bi rekabet olacak ilk 30 girer büyük ihtimalle