2017_2
-
@figo102009, içinde söyledi: 2017_2
@kullanıcıadi, içinde söyledi: 2017_2
@kartel06 2018 de gireceğim sınavda yapabiliyor muyum?
Tabii ki onda yapabilirsiniz. Sonuçta artık 2018 puanıyla başvuru yapacaksınız.. Ancak bu alımlarda yazıp da gitmezseniz 2016'nın son alımındaki hakkınızdan uzaklaşmış olursunuz.
Tabi bir kadroyu yaktığını ve onun yerine gidecek bir kişinin de hak kaybına uğrayacağını da düşünebiliriz.
-
Ne zaman belli olacak acaba gümrük
-
-
@zaknafein
Memurluk -
Hiç kullanamıyorum forumu puff puff
-
-
Henüz net bir haber yok ama bakan döneminde yapılan mülakatlarda süreç genel olarak uzun sürüyor. Çok ince eleyip sık dokutuyor sayın bakanımız.
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2017_2
Henüz net bir haber yok ama bakan döneminde yapılan mülakatlarda süreç genel olarak uzun sürüyor. Çok ince eleyip sık dokutuyor sayın bakanımız.
Hocam PTT ile ilgili duyumunuz yok mu süreç ne olacak
-
@keynezyenciii maalesef hocam. Sallama bir şey söylemek istemem.
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2017_2
@keynezyenciii maalesef hocam. Sallama bir şey söylemek istemem.
Hayırlısı insan kaynakları da bişey demiyor valla çok skti bu durum mulakatsa mülakat girsekte kurtulsak
-
2017/2 tercih sonuclari aciklandi arkadaslar
-
84 lere düşmüş duyduguma göre ama daha aşağısı var mı bilmiyorum gümrük ptt gibi açıklanmayan sonuçlar yüzünden deli gibi kadrolar yanıyor.
-
@guyan-gelmiş taban-tavan puanlar ne zaman aciklanir acaba
-
Ayrıca kazananlar gumruk mulakatina katılamayacak. En azindan 150 kisiden mulakata giren sayısı azalir. Bu açıdan iyi bari. Fakat şu ptt bitiriyo bizi yaa. Surec boyle işlemeseydi ptt nin 2017/3 mulakat sonucu bile şimdiye aciklanirdi. 83-84 lü puanlar da her seferinde sınırda kalmazdi
-
Maliye kacla kapatmis bilgisi olan var mi
-
@antimülakat hocam bölumlerin taban puanlarini paylasabilir misiniz?
-
Atanan arkadaşlar istenen belgeler vs bunları götürmek için atandığımız kurumun duyurularını mı takip etmemiz gerekiyor süreç nasıl işleyecek yardımcı olursanız sevinirim hocam @Antimülakat
-
@jan Şu an hazırlıyorlar bildiğim kadarıyla
-
2017/2 önceki atamalara göre yüksek kapadı puanların daha çok düşmesini bekliyordum yani en azından lisans için durum böyle.
-
Arkadaşlar bölüm bazlı tabloları en kısa sürede hazırlayacağız. Atanan arkadaşlar, atandıkları kurum sitesinde belgelerin yayımlanacak. Bunları takip etmeleri gerekiyor.