GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
@isimsiz
Ticari İşletme Hukuku+Şirketler Hukuku+Kıymetli Evrak Hukuku. -
@fiscaldrag Dün kurumu aradim. Ilanda yazandan baska bilgi veremiyoruz dediler. Konulara sirketler ve kiymetli evrak da dahil olsaydi ilanda ayrica belirtirmiydiniz dedim. Illa ki belirtirdik ordan ne anliyosaniz oyle calisin dedi.. Hem nazli nazli ilana cikiyolar hem de ilanda muallak ifadeler kullaniyolar..
-
@isimsiz Yalnızca Ticari İşletme bölümüyle sınırlanacağını zannetmiyorum ama belli de olmaz.
-
@fiscaldrag hocam spor teftisin ilaninda genel esaslar ve kiymetli evrak yaziyo. Ayrica belirtmis. Genel esaslardan kasit ticari isletme galiba.. Yine de vakti olan digerlerine de baksin tabi ne olur ne olmaz..
-
@isimsiz Katılıyorum size, vakit varsa bakılabilir. Burda olmasa başka yerde lazım oluyor.
-
@isimsiz bilmiyorum ama KYK sınavında gördük geçen hafta hepsi vardı. İktisatta da aynı şekilde genel yazıyor makro mikro dedik hepsi vardı. Riske atma hocam az da olsa göz at
-
@paretooptimal kyk nin ilan metninde ticaret hukuku ( deniz ticareti haric ) yaziyor hocam. Yani sınırlama getirmemis. Uyari icin tesekkur ederim ama zaten benim ingilizcem cok iyi degil. Acikcasi pek umutlu degilim ama test sinavi oldugu icin hic belli olmaz
-
İlanda yazana göre şirketler ve kıymetli yok, lakin sorarlarsa kimse de niye sordunuz diyemez
-
Bence şirketler ve kıymetli gelir, kyk sınavına benzer bir sınav olur diye düşünüyorum hazırlayan aynı sonuçta
-
iyi aksamlar türk vergi sistemi dahil değil dimi doğru anlamısım?
-
@melikesysl dahil değil gibi anlaşılıyo ilandan. Ama sora da bilirler özel vergi hukuku kapsamında diye düşünüp
-
@ff, içinde söyledi: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
kapsamında
insallah sormazlar konular cok belirsiz gibi geldi bana ama hadi bakalım
-
@ff KYK müfettişlikte vergi yazmıyordu ama çıktı. Aynı yer yapıyor sınavı mantık aynı olur . Müfredat çok genel belirtilmiş yani onlara göre ben birkaç soru bu yüzden kaçırdım. Dolayısıyla bakmakta fayda var.
-
@paretooptimal kyk müfettiş yardımcılığına başvurmamıştım bilmiyorum. 2 gün bile kalmadı hocam sınava neyine bakalım tvs'nin
-
@ff hocam öyle deme ben iki günde dünyaları eritiyorum gaza gelip :)) konu çalışacak vakit yok zaten not veya testin cevaplarını okuyup geçmek çok ideal bir yöntem KPSS kadar ayrıntı sormuyorlar zaten de genel bilgilerinize yaparsınız inşallah
-
Sınav nasıldı arkadaşlar,başlığı çok aramayın diye amme hizmeti yapıp ilk sıraya getiriyorum
-
İngilizce iktisat muhasebe hukuk maliye ... Zordan kolaya siralamam :))
-
iktisat zordu
-
Genelkurmay başkanı orgeneral ve oramiraller arasından bk teklifiyle cbnca atanır bk ndan yakaladım mutluyum
-
@isimsiz, içinde söyledi: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
@fiscaldrag Dün kurumu aradim. Ilanda yazandan baska bilgi veremiyoruz dediler. Konulara sirketler ve kiymetli evrak da dahil olsaydi ilanda ayrica belirtirmiydiniz dedim. Illa ki belirtirdik ordan ne anliyosaniz oyle calisin dedi.. Hem nazli nazli ilana cikiyolar hem de ilanda muallak ifadeler kullaniyolar..
İlla ki belirtmemişler hocam