HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@cnsde evet ekliyoruz size onu anlatmaya çalışıyorum hocam pay kisminda bu daha finansman gideri var
-
@beşiktaş1903 bu platformda sorular ve verilen cevaplar tartışılıyorsa herkes dozajında olarak kendini ifade edebilir kaldı ki yanlış bir söylemde asla bulunmadım,sizin tepkiniz neye???
-
@lewis ill defa benim gibi düsünen biri gördüm sonunda
-
@cnsde ben burda kimseye tepki göstermem herkes istediği gibi düşünebilir size de tepki falan gösterdiğim yok yanlış anladınız sanırım gene de kusura bakmayın ve düzelttiğinizi söylüyorsunuz bende bi hatanızın olduğunu belirterek 2-3 kere bi araştırın isterseniz dedim ki gayet kibarca ve ki gene aynısını söylüyorum söylediğiniz formülü bi daha araştırın isterseniz
-
@beşiktaş1903 teşekkürler
-
66-71 arası bir puan bekliyorum izmir seçtim bakalım nolcak
-
Alanda 50dogru, gy+gk 19 doğru, ingilizce 10dogru. Bu doğrularla antalya gelme şansı nedir. Gk hiç yapamadim, bakıyorum hepsi yanlış
-
@muhalba 56.5 yapar boyle
-
@alexdelarge servis görevlisinde daha fazla kişi çağırabilir mi yani ?
-
@vlkrt kac kisi alirki izmir buyuksehir sonucta
-
@okahraman07 sanırım öyle adamlar mülakata kaç kişi çağrılacak yazmamış yada her zamanli gibi 4x olur .
-
@semihylc internette bir yerde okumuştum. 2014 de 2000 kişi almışlar 2 katı çağırmışlar, toplam 4000 kişi girmiş mülakata.
-
@semihylc sanırım dediğiniz gibi hocam servis görevlisi ilanında kaç kişinin çağıralacağı yazmamış. Müfettişlik, uzmanlık ve iç kontrolorlük ilanında kaçıncı kişinin mülakata kalacağını yazmışlar.
-
Sınav Zordu Barajı Düşürürler İnşallah.
-
@ahmblg Hocam şube ticari işletmemin kolu diyerek şubenin ticari işletme olmadığını açıkladınız ya tebrik ediyorum sizi
-
Pardon ticari işletme olduğunu yazacaktım.
-
@okahraman07 evet onu dün farketti arkadaşlar bende baktım hakaten yazmıyor , bi e mail attım halbankasına cevap gelirse yazarım
-
@semihylc hocam siz söyleyince bende baktım. Yeni farkettim mail attım hemen bakalım ne yazacaklar
-
@cnsde, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@kilici ben de gayrimenkul yaptım fakat çek de düzenleyebilir, bu şekilde ikilemde kalınan soru sayısı çok fazla. bizzat kanun maddesini okuyosun ama sınavda ikilem yaşatıyolar sana. hiç profesyonelce hazırlanmamış bir sınavdı
Evet hocam çok kalitesiz bir sınavdı ben de ilk defa girdim ama daha da girmem heralde.
-
Arkadaslar dun 19 aralikta aciklanacak diyenler olmustu ne oldu o mail dogru muymus kesin bilgi mi