@gerha bddk nın genel yapısı bu zaten örneğin Sınav sonuçları döneminde de aranılan numaranın fişini çekip otomatik meşgule verdiriyorlardı açıklandıktan sonra mülakat değerlendirmesi sürecinde böyle yapmışlardı. Sevmiyorlar bilgi vermeyi.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@impressiveunit hocam daha ne hatirlican yazmissin butun hukuk sorularini
-
ya bu sınav programı nedir acaba murakıplıkta. biz hangi gün ne sınavına giricez bunu bilen biri yokmu. sınav yerlerimiz iki günde aynı yerde mi olacak.
-
@hahamas sınav yerleri aynı yerde oluyor. Oturumlar hakkında gerekli olan bilgiler yarın mail olarak ya da sms yoluyla iletilir.
-
@erkan cok emin konustuniz siz kurumdan biri misiniz
-
@shady1 hayır, geçen sene de sınavdan bir gün önce mail olarak gelmişti bilgiler. Oradan biliyorum
-
@erkan teşekkürler hocam.
-
@erkan gecen sene oturumlar hakkinda mail geldigini hatirlamiyorum. Hesap makinesi getirin diye geldigini hatırlıyorum ama. Bence bugun mail gelmeyecek . Ancak telefonla öğrenebiliriz oturumlari
-
@shady1 evet arkadaşım haklısın geçen sene bilgilendirme yapılmadı kaç oturum olduğunu bile orda öğrendim. hukuk için aynı gün bitiyor. 3 oturum kamu hukuku özel hukuk ve ingilizceden ibaret. ve spk nın sınav sorularından kat be kat daha kolay
-
Geçen sene bilgilendirme yapıldı arkadaşlar. Ben kurumu arayıp da ogrenmedim yani.
-
Neyse, bugün bildirim falan gelmezse hedef konusu olmayayım
ben öyle hatırlıyorum diyeyim. İsteyen olursa kurumu arayıp öğrensin garantiye alsın işini
-
Kurumu arayan oldu mu bugün hiç arkadaşlar ? Ben öğleden önce aradım bakan olmadı.
-
@thorstein-veblen ben de aradım bugün oturumları sormak için açmadılar sanki devlet sırrı verecekler o derece bi gizlilik
-
@gerha bddk nın genel yapısı bu zaten örneğin Sınav sonuçları döneminde de aranılan numaranın fişini çekip otomatik meşgule verdiriyorlardı açıklandıktan sonra mülakat değerlendirmesi sürecinde böyle yapmışlardı. Sevmiyorlar bilgi vermeyi.
-
-
Bari sms atsalar yarın her türlü öğreneceğiz gerçi
şimdiden bol şans hepimize :)))
-
Yarın biz ne sınavına giricez bi allahın kulu bilmiyo mu şimdi. Çok saçma değil mi bu
-
Bütün adaylar kurumu protesto edip sinava girmesin
-
@shady1 hocam sen geçen sefer girmiştin sanırım ? Nasıldı oturum düzenleri ? Ve pazar kaçta biter tahminen ?
-
İktisat maliye finans muhasebe cumartesi
Hukuk ingilizce pazar olur geçen sene öyle olmuş. -
Ben ulaştım. Bilgi veremeyiz yarın sınav yerine geldiğinizde öğreneceksiniz dediler.