9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Sanırım Sgk'nın genel yapısı haftaiçi yada haftasonu farketmiyor veya 31 aralık yılbaşı günü vs. gibi şeylere takılmıyorlar. Ne zaman isterlerse yayınlıyorlar sonuçları. Çünkü bir önceki promosyondada gece yarısı açıklanmıştı. Sonuç : Sgk süprizleri sever.
-
8.promosyon kazananlar açiklandiktan sonra konusulanlara daldim gittim. il tercihi ,tebligat bekleme falan ne güzel heyecanlar Allah bize de nasip etsin en kisa zamanda.
-
-
8.promosyonun sonuc acıklama sayfasına TC mi yazıyorum bazen allahım sen aklıma mukayyet ol
-
@aday-memur ben de denemistim
-
@aday-memur hocam bende çokça denemiştim 8 de ve gayet mantıklı sgk sayfasında açılandı duyurusu beklemekten iyidir çünkü açıklandığında zaten aynı sayfa üzerinden göreceğiz ve sgk sitesine duyuru ertesi gün ancak geliyor. Sanırım başkan listeyi onaylayınca bugün açıklıyoruz diyor listenin sisteme girilmesi kontrolü vs geçen zaman arasında sürekli oraya tc girerken bir bakmışsınız aylardır beklediğiniz sonuç... çok heyecanlı oluyor.
-
@black link atarmısın?️
-
@nolmuyor şimdi linki gören açıklandı sanacak ama
https://uyg.sgk.gov.tr/sinavsonuc/TcnoAra.do açıklandığı takdirde kimlik numaranızı girince şak diye çıkıyor
-
@black yeni bir heyecan kattın sürece
-
@black 10.promosyona da 9.promosyon başvuru bağlantısını atalım onlar da boş durmasın
-
sizin haberiniz yok muydu ya ben herkes biliyor zannetmiştim tüh şimdi sizde bağımlısı olacaksınız neyse zaten açıklanmasına en fazla 1 ay vardır artık öğrenme vaktiniz gelmişti
-
@black aynen hocam bendeki de Avuntularıma heyecan katmak işte yoksa zaman geçmiyor akşama kadar ders akşam forum iyice tekdüze yaşamaya başladım
-
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar. -
arkadaslar aciklanmasi hep cuma mi oluyor?
-
@mağdurum kurum genelde cumayı seviyor ama açıklanma cuma diye bir kaide yok hocam ne zaman gvs biter bakanlıkta kuruma geri gelir o zaman açıklanır tahmin ediyorum tabi tahmin bu @paretowilfredo hocam daha iyi bilir
-
@krtalprn Estağfurullah dostum. Ama temel mantık Cuma'nın mesainin son günü olmasıdır. ÖSYM dahil her kurumun tercihi sonrasında olabilecek telefon trafiği için Cuma mesai bitimi vaktidir. Ancak SGK nezdinde süreçler bu kadar uzamaya başlamışken Pazartesi gelen kesinleşen bir sonucu Cuma'ya bırakmak durumu kati bir koşul olmayabilir.
-
@paretowilfredo hocam kusura bakmayın nolur hakkınızı helal edin sizi çok uğraştırıyoruz sorularimizla ama yılbaşını gecer mı sizce açıklanması. Sanki ben geçen ki aciklamanizdan kafamda o sonuca vardım da
-
@kardinalist Estağfurullah dostum. Elimden geldiğince dönmeye çalışıyorum. Yani benim son aldığım bilgi az kaldığı yönünde olduğundan yeni yıla sarkmayacağı noktasında ümitlendim. Bence hala ihtimal var. Tabi yine tekrar ediyorum SGK
-
@paretowilfredo sağolun hocam umut oluyorsunuz..
-
Sona gelinmiş gibi hissediyorum.Sanki buraları heran hem mutluluk hem hüzün sarabilir gibi bir his...