arkadaşlar bu dropbox olayını çözemedim yeni bir hesep açtım ama grup falan göremedim eklenmesi için mesaj atmıştım ama eklenmemiş olabilir miyim? ya da farklı bir sorun mu var yardım lütfen
2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@mia105 kaç olmadı gerekiyor puanın belli mi önceki yıllarda yetmiş olarak gördüm de bide aöf mezunu kaymakam yok diyorlar kazansak bile mülakatta elerlermiş
-
@nimesaytemha yav hocam ne diyorsun ne taban puanı açın biraz araştırın bu kadar zor değil araştırmak..kpss puanına gerek yok ösym kendi yapıyor sınavı
-
Dropbox grubundan ayrılıyorum arkadaşlar herhangi bir dosyaya bakmadım hakka girmemek için işe girdim mesaiden sonra çalışcam vakit ayıramam ona herkese başarılar
-
@mia105 net bişey göremedim daha başvurular başlamadı sanırım
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Dropbox grubundan ayrılıyorum arkadaşlar herhangi bir dosyaya bakmadım hakka girmemek için işe girdim mesaiden sonra çalışcam vakit ayıramam ona herkese başarılar
canınız sağ olsun. Allah'a emanet olun.
-
@kemoenes Kusura bakmayın. Notlarımı temize çekersem yine paylaşırım seninle sen eklersin ama vakit bulamam heralde
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes Kusura bakmayın. Notlarımı temize çekersem yine paylaşırım seninle sen eklersin ama vakit bulamam heralde
Estağfurullah hocam. Düşünüp mesaj atmanız bile yeterli.
-
Arkadaşlar sınav tarihi hakkında yeni bir duyum söz konusu mudur? Yoksa son haliyle mart ayında bekleniyor mu?
-
Calısmalara başlayan arkadaş var mi
-
@cengizkan2 Duyumlar Mart ayına yoğunlaşmış durumda forumda.
-
@fablo BEN BAŞLADIM KARDEŞ
-
Dostlar mülakatımı atlattım ve 2018 sınavına hazırlanmaya başlayacağım malum mülakatı geçeceğimizin garantisi yok.Eğer özeti çıkarılacak kanun kaldıysa yardımcı olmak istiyorum.Ne yapmam gerekiyor?
-
@conmaynard Mülakat nasıl geçti hocam? Ne sordular?
-
@vamos Güzeldi hocam.Any mahkemesi,anyasa değişiklik süreci,dmk hizmet sınıfları soruldu.
-
Mulakattan çıkıp ders çalışmaya başlamak nasıl bir motivasyon dur .anlayamadım bunu. Mesela 17 Aralık 9 Eylül mülakatlari girip tekrar hazırlanmak . Yadirgamak, için yazmiyorum sadece motivasyon kaynağını merak ediyorum.hadi hırs yaparsın o bir derece kabul ama mulakattan çıkıp ders çalışmaya başlamak sonucu kabullenmek değilmi sizce
-
@osenebusene ne yapmamız gerekiyor? 400 kişiden 100ünün kazanacağı bir mülakat sürecinde elendik deyip pes mi etmemiz gerekiyor ?
-
arkadaşlar merhaba, insan hakları için kutluay kararlı'nın kitabı yeterli mi sizce? bir de herhangi bir not var mı bunu dersle ilgili?
-
@karax merhaba yeterli kardeşim en son yapılan sınavda insan haklarından üç doğru bir yanlış yapmıştım
-
@aliserdar-çetin hangisini yapamamıştın kardeşim? protokol mü?
-
arkadaşlar bu dropbox olayını çözemedim yeni bir hesep açtım ama grup falan göremedim eklenmesi için mesaj atmıştım ama eklenmemiş olabilir miyim? ya da farklı bir sorun mu var yardım lütfen