TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Guy Alımı

KPSS A
    2018 guy alımı
    527
    12122
    3106198
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • O
      okunoku Son düzenleyen:

@Priss reis ay sonu oldu yok mu güzel haberler 😄😄

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • B
        berceste @palamut Son düzenleyen:

@palamut bakanın açıklama yaptığı aksam meclis tv yi canlı olarak izledim . Biliyorum evet 2018 de guy duy dguy gib bünyesinde yeni kurulan birim için alımlarımız devam edecek dedi . Bundan önceki cümlesinde arkadaşlarım bildirdi guy u yeni aldık deyince bi şaşırdım ve hemen ilan gelmeyecekmiş gibi bir intiba oluştu bende. Yoksa hocam alim yok gibi bir iddiada bulunmuyorum hepimiz bu yolun yolcusuyuz neticede.

• falanfilan
          falanfilan Son düzenleyen:

Yeni aldık yahu bi durun Bismillah sık boğaz etmeyin bizi der gibiydi. Valla bende de böyle izlenim oluştu. Arkadaşlara katılıyorum. İyi taraftan bakamıyoruz artık. Ama tabi ki de gelmesini dört gözle bekliyorum herkes gibi...

• H
            haytanınbiri Son düzenleyen:

Yeni aldık derken muhalif vekile cevap olsun diye konuştu gibi geldi bana. Yoksa zaten bakanın aklı bütçeyle doluydu. Yani ilanın vaktine ulaşabileceğimiz bi veri yok ortada sadece 2018 olduğunu biliyoruz.

• walrass06
              walrass06 Son düzenleyen:

Guy kazananlar daha göreve başlamadı arkadaşlar benim tahmininde ilan mart sonu gelecek çünkü bakanın açıklamalarından da ben bunu çıkardım zaten guy sınav takvimi de bunu gösteriyor ilan Mart gibi gelirse 1750-2000 arası gelir gibi tarihin en düşük puanla kapatan guy alımı olabilir az puana iyi sıralama geldi bu sene ama benim yine de can mavinin duyumu olan ocakta 1250-1500 guy ilanından umudum var herkes için hayırlısı olsun.

Beni Allah Tutmuş,Kim Eder Azat?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • O
                okunoku Son düzenleyen:

@can-mavi hocam durum nedir 😄

• Y
                  yamtar Hazine ve Maliye Bakanlığı @iktisatcikiz Son düzenleyen:

@iktisatcikiz 4 kere guya girdim. meseşe sınava girmek değil yeğeeen 😄 ha diyelim mülakata kaldık. o zaman da mesele mülakata kalmak değil yeeeğen 😄 4 kere de oradda elendik. ya nasip bakalım.

I F S 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                  • I
                    iktisatcikiz @yamtar Son düzenleyen:

@yamtar yapılacak alımda inşallah atanirsiniz hocam

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • F
                      friedman98 @yamtar Son düzenleyen:

@yamtar 4 kere guydan elenmek ben bir kerede kendimi kaybettim siz nasıl becerdiniz bunun altından kalkmayi çok merak ediyorum. Yani nasıl olmaz ya bir olur iki olur da 4 nedir Allah aşkına

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • S
                        SR @yamtar Son düzenleyen:

@yamtar, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı

@iktisatcikiz 4 kere guya girdim. meseşe sınava girmek değil yeğeeen 😄 ha diyelim mülakata kaldık. o zaman da mesele mülakata kalmak değil yeeeğen 😄 4 kere de oradda elendik. ya nasip bakalım.

hocam Allah sabır versin. Ben 1 tanesini kaldırabildim de ikinci de hayata küstüm. 4 ne demek çok çok çok zor bir durum.

• K
                          kurumsinavi Son düzenleyen:

hocalarım muhasebe isem mi benim hocam videomu tavsiye edersiniz yoksa baskası mı bi de cıkmıs sorular ferhat yıldız mı yoksa abaküs cıkmıs sorular mı

• ?
                            Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Forumdaşlar Merhaba , hem forumda hem de mesaj olarak birçok mesaj aldım teker teker cevaplayamadım kusura bakmayın , geçen hafta dpb den bir arkadaşla Guy konusunu konuştum, durum haala aynı diyor , 1250 ile 1500 kişilik Guy gelecek diyor

Z A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                            • Z
                              zenginmemur @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi hocam o kesinlesti artik onemli olan ne zman gelcek beklemekten biktik artik.Bakanin aciklamalarida bu yonde zaten.Gecn yil gibi mayista gelcek gibi herhalde yine

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • ?
                                Eski Kullanıcı @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur dostum benim duyum haala aralık ocak gibi ilanın geleceği yonunde

Z M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • Z
                                  zenginmemur @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi bakalim hocam artik beklemedeyiz.Sistem degismeyecek herhalde

• ?
                                    Eski Kullanıcı @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur o konu Muallak dostum kim ne derse inanmayın 2 seneden beri değişecek deniliyor

• A
                                      aylin @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi bakan da öyle dedi , gelecekmiş ilan 🙂

• ?
                                        Eski Kullanıcı @aylin Son düzenleyen:

@aylin ınsallah gelir , çünkü gelmezse inanin mahçup olurum , bundan önce paylaştığım duyumların ilanları veya tarihler gibi bu da gelir ınsallah , mahçup olmayız

A falanfilan L 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                                        • A
                                          aylin @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi gelmese de mahcup olacak bi durum yok, sağolun varolun , duyduğunuzu paylaşıyorsunuz, dersin başına oturuyoruz en azından

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • ?
                                            Eski Kullanıcı @aylin Son düzenleyen:

@aylin valla dostum inanin duyduğum şeyi en az 2 3 saglam bu islerin icinde olan kamu gorevlisinden duymadan paylaşmıyorum

F R 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 606
                                            • 607
                                            • 22 / 607
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti