TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    422
    4055
    1299946
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • F
      fablo Son düzenleyen:

Arkadaslar merhaba bende basladım kaymakamlık için 74 puan almıstı son sınavdan sizce olası bir guy sınavı ve kaymakamlık ikisi bir arada nasıl gider cok mu uzaklasırız rotadan yoksa idare iktisat ve anayasa bitirilse ilan gelince insan hakları bakmak daha mi mantıklı

kemoenes 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • kemoenes
        kemoenes @ofa Son düzenleyen:

@ofa, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

arkadaşlar bu dropbox olayını çözemedim yeni bir hesep açtım ama grup falan göremedim eklenmesi için mesaj atmıştım ama eklenmemiş olabilir miyim? ya da farklı bir sorun mu var yardım lütfen

MERHABA HOCAM. SİZ MAİL ADRESİNİZİ TEKRAR YAZIN BEN DAVET GÖNDEREYİM

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • kemoenes
          kemoenes @fablo Son düzenleyen:

@fablo, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

Arkadaslar merhaba bende basladım kaymakamlık için 74 puan almıstı son sınavdan sizce olası bir guy sınavı ve kaymakamlık ikisi bir arada nasıl gider cok mu uzaklasırız rotadan yoksa idare iktisat ve anayasa bitirilse ilan gelince insan hakları bakmak daha mi mantıklı

Gayet güzel puan almışssınız. İki sınav bir arada bence olur. Zaten kaymakamlık konuları belli ve alt yapınız var. Bende 1 yadır sadece iktisat çalışıyorum. Diğer derslere ocak ayından itibaren bakmayı düşünüyorum.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • F
            fablo @kemoenes Son düzenleyen:

@kemoenes dogru söylüyosunuz hocam üzülüyorum da burada bırakmayı bir sürü notlar falan cıkarttım

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • A
              aliserdar çetin Son düzenleyen:

günaydın herkese hayırlı cumalar arkadaşlar sınav şimdi martta kesin gibi mi üçüncü sınavım olacak ilkinden 36- ikinciden 65 aldım üçüncüye olma ihtimali nedir hocam

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • P
                paretowilfredo @aliserdar çetin Son düzenleyen:

@aliserdar-çetin Kazanma konusunda barem bu son sınavda epey yükseldi dostum. Normalde 65 puan önceki sınavlarda makbul, yaklaşılan bir puan iken bu kez epey bir uzağa düştü. Ancak şu var tabi ki 65 puan bir altyapının göstergesi. Muhakkak ki önümüzdeki süreçte üzerine koyarak kazanacak puanlara tırmanabilirsin. Yöntem kısmına girmeyeceğim ben burada sınava daha sistemli çalışan dostlar daha net katkı sağlar, ama oluru konusunda benim düşüncem bu şekilde.

Tarih konusunda da ciddi bir ihtimal olarak tarihi en net ve herkesten önce biz işaret ettik burda dostlarımızla. @can-mavi dostumuz ile istişareler ile bir noktaya varıp sizlere de ses verdik. Piyasada kim varsa da bu noktaya işaret eden söylemlerde bulundular daha sonra. Kuvvetli ihtimal sınavın o şekilde gerçekleşmesi dostum. Çalışmaya devam.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                ...

...her dem taze doğarız,
                bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • ?
                  Eski Kullanıcı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo artık ufaktan söylenmeye de başlandı kardeşim , mart ayı içinde olacakmış inşallah

T K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • T
                    tyr61 Yasaklı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi bir kaymakam ile sohbet ettim sınavı sordum daha ben su tarihte olur mu demeden Mart’ta sınav olacak dedi . Calisiyoruz nasip artık

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                    • Y
                      yourdreams Son düzenleyen:

Kaynak tavsiye listesi,çalışma önerileri olan bir sayfa varsa link atabilir misiniz arkadaşlar?

• H
                        hoffafd Son düzenleyen:

17 mart için ilan gelmiş ama sgk müfettişliği için 🙂 Ocakta bizim ilan da gelir inşallah

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • karax
                          karax Son düzenleyen:

arkadaşlar merhaba herkese,

ahmet nohutçu'nun k.a.s. kitabı yararlı olmakla beraber ösym'nin sorduğu tarz soruları içerme oranı biraz az geldi bana. bunun yanında sınavda çıkan tarzda ve kalitede sorular içeren önerebileceğiniz iyi bir kaynak var mı?

Talih hazırlıklı aklı seçer.

Ö ofa 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • Ö
                            öktem_ilteriş @karax Son düzenleyen:

@karax çıkmış test sorularını çözmen faydalı olacaktır diye düşünüyorum kardeşim.

• I
                              isimsiz Son düzenleyen:

Sinav insallah 17 martta olmaz ya. Bari 18 mart pazar gunu yapin vicdansizlar. O kadar haftasonu varken ve butun haftasonlari neredeyse bosken ayni gune 2 sinav koymak nedir yaa. Insanlari niye ikisinden birine tercih yapmak icin zorluyorlar. Ikisine de girmek isterim ben şahsen.. Neyse gelmeyen ilandan ümit kesilmez 🙂

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • A
                                Aslan Reyiz @isimsiz Son düzenleyen:

@isimsiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

Sinav insallah 17 martta olmaz ya. Bari 18 mart pazar gunu yapin vicdansizlar. O kadar haftasonu varken ve butun haftasonlari neredeyse bosken ayni gune 2 sinav koymak nedir yaa. Insanlari niye ikisinden birine tercih yapmak icin zorluyorlar. Ikisine de girmek isterim ben şahsen.. Neyse gelmeyen ilandan ümit kesilmez 🙂

Geçmiş yıllarda adli hakimlikle kaymakamlık aynı gün yapılmıştı kurumlar bakmaz hangi sınav ne zaman diye kendi işleyişine göre tarih belirler

• K
                                  kamuguy Son düzenleyen:

Arkadaslar kaynak olarak liste olarak neleri onerirsiniz tecrubeli arkadaslar dan. Bilgi alsak bi de 2 ay hem kpss hem kaymakamliga calisabilirnir mi ki?

• K
                                    kamuguy @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi hocam idari yargi yazmiyo konularda ama idari yargidan soru gelmis .idari yargi dahil mi oluyo acaba sinavda .

• R
                                      relax @hoffafd Son düzenleyen:

@hoffafd, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

17 mart için ilan gelmiş ama sgk müfettişliği için 🙂 Ocakta bizim ilan da gelir inşallah

Arkadaşlar günaydın. Gerek bizim forumda, gerek diğer mecralarda sınavın Mart' ta olacağı söyleniyor. Dün avukat bir hocamız sınavın Mayıs ayında olacağı yönünde bilgi geldiğini belirtti. Sizce böyle bir ihtimal var mı?

• ofa
                                        ofa @karax Son düzenleyen:

@karax Açıkçası ben pek beğenmedim sınava ilk defa girdim daha önceki yılları bilmem ama bu yıl çıkan sorularla kıyaslandığında bence vasat kalır. Iyi yani ise farklı soru tarzı görmüş oluyoruz.

karax 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • karax
                                          karax @ofa Son düzenleyen:

@ofa aynı düşünüyoruz hocam aşağı yukarı, a kadro'nun fena olmadığını soylediler var mı bi fikri olan?

Talih hazırlıklı aklı seçer.

J ofa 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • J
                                            jellinek @karax Son düzenleyen:

@karax hocam a kadronun yeni basımı bir iki haftaya çıkacak kesinlikle edin derim ben eyluldekine a kadro kitabı ile çalıştım memnun kaldım yeni basımını almaya gerek var mı diye sormaya gittim hocalar insan hakları ve idare hukukuna eklemeler yapacaklarını söylediler yeni basımını bekliyorum

O karax kemoenes 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 42
                                            • 43
                                            • 44
                                            • 45
                                            • 46
                                            • 202
                                            • 203
                                            • 44 / 203
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti