T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
@kazm yazılı sınavı kazanan adaylardan istiyorlar özgeçmişi
-
@Baumol diger tcdd de öyle deniyordu ama ben göndermedim arayip istendi yani ozgecmis de isteniyor
-
@baumol başvururken istiyolar hocam özgeçmişi
-
@baumol hocam istenen belgeler icinde yazmiyor ama tcdd sitesinden cikarilan basvuru formumun uzerinde yaziyordu bu forma ek olarak el yazili kisa bir ozgecmis ve hakkinizda bilgi alinacak iki kisiyi yazin demisler
-
A4 e yazıp gönderelim o zaman el yazısı olması ilginç olmuş nasıl okuyacaklarsa çamur gibi yazımı birisine mi yazdırsam acaba kendimi bildim bileli leş gibi el yazım...
-
@kazm dogrudan el yazisi olarak belirtilmemis. Adayin kisa ozgecmisi ve hakkinda bilgi verecek iki kisinin adi, soyadi, adresi ve telefon numaralarini iceren beyani ayrica bu forma eklenecektir.
Beyani deyince ben de el yazilidir herhalde diye oyle yazip ekledim ama çikti da olur bence
-
yahu ben anlamıyorum kpss sonuç belgemi nerden onaylatacam arkadaş?
diplomamı nerde onaylatıcam? Yardım lütfen -
@mustafa-kader diplomayı okulunuzdan veya noterden onaylatın. Ayrıca e devlet çıktısı da olur. Kpss sonuç belgesi ais üzerinden yazdırın yeterli.
-
Arkadaşlar biraz önce elden başvuru yaptım. Görevli kişi taban puanın şimdilik 83lerde olduğunu söyledi
-
@sirius evet daha çok var süresinin bitmesine:)
-
Ayın 5 ine kadar 88 90 arası olur
-
@mustafa-kader herhangi bi gardan oluyo diye biliyorum ayrıca arayıp sorun yine de
-
@sirius ben de haftaya elden başvuracağım yükselir biraz daha o ama 86'dan yüksek kapatacağını umuyorum açıkçası
-
Puan durumu nedir acaba, arayip soran olursa yazabilir mi?
-
@royali dün öğleden sonra elden belgelerimi teslim ettim. Taban puanın şu an itibariyle 85 olduğunu söylediler.
-
@onrtms teşekkür ederim. bnm puan 85.9 cok riskli görünüyor. Bakalım sonraki günler durum ne olacak.
-
@royali son hafta çok fazla başvuru olacağını düşünmüyorum. Hanımefendi net bir şekilde 85 dedi 85le kapatır benim tahminim. Son gün arayıp öğrenmekte fayda var tabiki.
-
@onrtms puan kritik olduğu için ben henüz başvurmadım. Başvurmak bile baya masraflı son ana kadar beklemem gerek. Sinavlara girmek kolay olmuyor, baya masraf yapılıyor.
-
Gidenler aslında bakabiliyolar. Görevli memur abladan rica ederseniz gösteriyodu basvuru yapanlarin puanlarini
-
Arkadaşlar 85 puan biraz sallantı ve kendi yorumlarına dayalı bir cevap olmuş. Benim kurumdan aldığım bilgi tam da şu an 90. Kişinin puanının 86.45 civarında olduğudur.