TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı

KPSS B
    jandarma sivil memur alımı
    212
    4186
    870006
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Y
      ynscn91 @dilaram Son düzenleyen:

@dilaram sağlık raporunda dövme olması sivil memur olmaya engel olurmu

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • odtüsbky
        odtüsbky Rekabet Kurumu @aslı1 Son düzenleyen:

@aslı1 Uzman 5 uzman 6 falan fark etmez, B grubu memurla aynı maaş diye biliyorum tüm uzmanlık kadrolarının... Eğer avukatlığa başvursaydınız daha çok maaş alırdınız...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Y
          ynscn91 Son düzenleyen:

hocam sivil memurda saglik raporunda dovme engel mi yardimci olurmusnz bilginiz varsa

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • C
            cici Son düzenleyen:

Akademiye ulaşmak için astidan sonra ne yapmamız gerekiyor bilgi verebilecek olan var mi

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              mhmt38 @cici Son düzenleyen:

@cici Aştiden İncek dolmuşuyla gidebiliyormuşuz 15 dk felan sürüyormuş

ebruuu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Antimülakat
                Antimülakat @ynscn91 Son düzenleyen:

@ynscn91 sağlık raporunda belirtileceğini ve sorun olacağını düşünmüyorum. O konuda endişe duymanıza gerek yok diye düşünüyorum.

• ebruuu
                  ebruuu @mhmt38 Son düzenleyen:

@mhmt38 aynen hocam incek dolmusu geciyor ama her ihtimale karsi incek dolmusuna sorunuz guzergahi farkli olmasin.

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • K
                    kyhn @ynscn91 Son düzenleyen:

@ynscn91, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı

@dilaram sağlık raporunda dövme olması sivil memur olmaya engel olurmu

657 sayılı DMK de memur olmaya engel şartlar arasında dövmeye ilgili bir madde yer almıyor.

• K
                      kyhn @ynscn91 Son düzenleyen:

@ynscn91, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı

arkadaslar bir sorum olacak sinavda mulakaatta basarili olanlar hastaneye memur olur raporuna gidecek kolumda iki adet dovme var memur olmaya engel olurmu asker olmaya engel uzman astsubay felan tmam memur olmayada engel mi teşekkür ederim yardımcı olursanız sevinirim

657 sayılı DMK de memur olmaya engel şartlar arasında dövmeyle ilgili bir madde yer almıyor

• C
                        cici @ebruuu Son düzenleyen:

@ebruuu çok tşk ederim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • E
                          esra42 @mhmt38 Son düzenleyen:

@mhmt38 sizede başarılar hocam burdada uzman 1 için başvuran fazla yok herhalde

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • M
                            mhmt38 @esra42 Son düzenleyen:

@esra42 çok teşekkür ederim hocam, burdan başka bir forumda yok ama maalesef kimse yok
                            bu arada e-devletten adli sicil kaydını alabiliyoruz daha önce savcılıktan diye yazıyordu başvuru sonucuna girince jandarmanın sitesinden altta yazıyor

• S
                              snm Son düzenleyen:

Bu güvenlik soruşturmasını yeni kimliğe göre nasıl doldurucaz?

• T
                                the_arga_ Son düzenleyen:

Uzman3 için başvuran arkadaşlar. Sizin mülakat 10'u bildiğim kadarıyla. Vhki için mülakat ise 11'inde. Her iki kadro için de istenenler aynı olduğu için mülakatınızdan sonra buraya gelip bizi bilgilendirir misiniz? (Umarım bu kez cevap alırım:) )

• G
                                  gokhan Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhabalar. Muallakta olduğum bir konu var ben PTT'de çalışıyorum, sözleşmeli personelim. 4/B li olarak 657'ye tabi miyim? 657'ye tabi olanlar giremez gibi bir ibare var. Acaba problem olur mu?

• ebruuu
                                    ebruuu @gokhan Son düzenleyen:

@gokhan kanunu bilmiyorum ama hocam gir sinava derim bir sey kaybetmezsin almazlarsa gene almazlar. Sonucta sozlemeli olabilirsin ama memur olmak senin de hakkkin.

• K
                                      kyhn Son düzenleyen:

@gokhan, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı

Arkadaşlar merhabalar. Muallakta olduğum bir konu var ben PTT'de çalışıyorum, sözleşmeli personelim. 4/B li olarak 657'ye tabi miyim? 657'ye tabi olanlar giremez gibi bir ibare var. Acaba problem olur mu?

Siz 6475 Posta Hizmetleri Kanununa tabi personelisiniz. Ayrı bir idari hizmet sozlesmesi ile calisiyorsunuz. 2013 yılı öncesi değilseniz tabi. Ben KIT te çalışıyorum, 399 sayılı KHK tabi sözleşmeli personelim. 657 sayılı Kanuna tabi değiliz. Basvurabiliyoruz.

• E
                                        esrateacher Son düzenleyen:

@esra42 ben de uzman 1 den girecegim sinav nasil olur merak ediyorum mulakat tarihiniz nedir bu arada ?

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • K
                                          keynezyenciii Son düzenleyen:

Arkadaşlar transkripti okuldan mi almamız gerekiyor başka yerden alamazmiyiz ?

Sezarin hakki ne zaman sezarin olmus ki ...

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • K
                                            keynezyenciii Son düzenleyen:

Transkripti okula gitmeden alamaz mıyım ? Çok acil cvplarmisiniz

Sezarin hakki ne zaman sezarin olmus ki ...

• 1
                                            • 2
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 209
                                            • 210
                                            • 14 / 210
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti