Mutlu Seneler!
-
Dostlar hepinize Merhaba. Bir koca yılı daha birlikte geride bırakıyoruz. O veya bu şekilde hepimiz bir yolun farklı yerlerinden girerek bu noktada buluştuk ve bir çok şeyi birlikte idrak ediyoruz.
Zaman geliyor başarısına sevindiğimiz dostlarımız oluyor, kimi zaman başarısızlığı ile üzüldüğümüz, onlarla birlikte kızdığımız dostlarımız oluyor. Kimi hasretini döküyor buraya, kimi dertlerini, kimisi sadece uzaktan takip ediyor veya sessiz sessiz olanları seyrediyor.
Şunu söyleyeyim ki hepiniz iyi ki varsınız. Sizlerle bu ortamda vakit geçirmek, bir şeyler paylaşmak şahsım adına gerçekten bir keyif. An geliyor kızdığımız dostlarımız olabiliyor. Ya da bazen yoğunluktan unuttuğumuz, dönüş yapamadığımız dostlarımız. Her birinden haklarını helal etmelerini istiyorum. Kimsenin gönlünü kırmak istemedik, üzmek istemedik kimseleri. Biz de darılsak da bunlar geçicidir, gönlü kolay kırılan ama kolay da alınabilen insanlarız.Bazı günlerin, saatlerin, dakikaların nasıl geçtiğini anlayamayacak kadar mutlu oluyoruz, bazen de akrep ile yelkovanın inadı ile çakılıp kalan anlara mahkumuz. Masa başına geçmek zor geliyor, kitap kapağını kaldırmak, bir güler yüz gösterebilmek insanlara, umutla yanıtlayabilmek bize sorulan gelecek sorularını. Ama kolaylaşacak, inandıkça, sarıldıkça, dua ettikçe ve anladıkça.
Hep birlikte zor bir zamandan geçiyoruz. Alımlar az, emeklerin karşılığı malesef ki kıt. Ancak bizde çok olması gereken önemli bir şey var. Bizi güçlü kılacak, bizi geleceğe dört elle sarılmaya itecek; Umut. Her nolursa olsun yeni bir sene, yeni umutlar demektir. Yeni planlar yapılacak, yeniden düzen kurulacak, yeni insanlar tanınacak, hayat biraz daha öğrenilecek. Düşüyor kalkıyoruz, her defasında da daha katı, daha üzgün oluyoruz. Ama bir taraftan da kayalar ıslandıkça yosun bağlar üstü ve o katılığın sakladığı umutlardır onlar.
Mühim olan hayat size her sorulduğunda farklı yanıtlar vermek değildir dostlar. Mühim olan bu sorulara her defa aynı umutlu yanıtı verebilmek cüretini göstermektir. O nedenle yarın başka bir yıl, başka bir gün ve yeni bir kavgadır. Bir dostumuza nazire ile diyorum ki; güzel günler de bizleri görecektir.
Bizler gücümüz yettiğince, elimizden geldiğince burada yanı başınızda olmaya devam edeceğiz. Buraların hep dutluk olduğu günlerden, şen bir bahçe olduğu bugünlere dek bizimle olan ve daha güzel günlerinde de burada olacak tüm dostlarımızın tek tek yeni yıllarını kutluyorum.
Yeni yılda şansınız bahtınız açık olsun, her şey gönlünüzce olsun dostlar.
-
@paretowilfredo hergün düzenli olarak takip ettiğim ender sayfalardan birisi burası, iyiki açmışsınız böyle bir forum ve güzel dostluklar kurmamıza vesile oldunuz sizlerle olduğu gibi. Mutlu seneler diliyorum. 2018 dileklerin kabul olduğu bir yıl olması dileğiyle.
-
Herkesin gönlünden geçene kavuşacağı güzel bir sene olsun.
-
. . . . . . . . .
-
Bizlere yalnız olmadığımızı hissettirmeyi başaran bu platformu yarattığınız için teşekkür ederiz... Daha nice umutları daha ayağa kaldırmanız dileğiyle...
Bol cömert ilanlı mutlu yıllar...
-
@falanfilan Bu dost meclisinde bunun hissedilmesi kadar beni bir şey mutlu edemez dostum. İnşallah hep birlikte nice güzel senelere olsun.
-
Bugüne kadar ne sorduysam yanıtını aldığım,her konuda yardımcı olmaktan geri durmayan tüm tercihini yap ailesinin yeni yılını kutluyorum.Kadrolar beklediğimiz gibi gelmeyebilir,yazılılardan mülakatlardan elenebiliriz ama umudumuzu asla kaybetmeyiz.Allah içimizdeki umut ateşini söndürmesin.Yeni yıl tüm emek veren kardeşlerime güzellikler getirsin.
-
Hepinize mutlu yıllar forum tercihiniyap candır ...
-
Bende uzman yardımcısıyım, bende müfettiş yardımcısıyım, bende denetmenim, bende kaymakamım, bende hakimim, hakimeyim demenin nasip olduğu bir yıl olmasını sizler kadar canı gönülden dileyen bir ekip olarak, hepinize yeni başlangıç olacak bugünde sevgiler diliyorum
-
Hayırlı mutlu huzurlu ve burda bol bol gelen ilanları tartışacağımız bir yıl olsun inşallah
-
Nice huzur ,saglik,basari dolu yillarimiz olur insallah
-
Benim için bugün ve yarın arasında takvimin değişmesi dışında bir fark yok ancak güzel temenniler ve @paretowilfredo dostumuzun yazdıkları vesilesiyle birkaç kelam etmek istedim.
Bizler gittikçe zorlaşan bir yolda mücadele ediyoruz. Mücadelemizde en çok ihtiyacımız olan şey dostların verdiği omuzdur. Forum bize derdimizi, sevincimizi paylaşabileceğimiz bir ortam, aynı kaygılarda olduğumuz insanlarla iletişim imkanı veriyor. Zor bir döneme denk geldik, kolay dağılıyoruz ancak ortak kaygılarımızın, dertlerimizin olduğunu, her şeye rağmen yaşayabilmenin ve yaşanılacak bir ortamın azmiyle çalışan insanların varlığını görmek iyi geliyor. Forumun nezih ortamının ve samimi muhabbetin devamı için azami gayret sarf eden tüm arkadaşlara ve tercihini yap'a teşekkür ederim. Her günümüz bir öncekinden anlamlı olsun. -
Mutlu yıllar değerli forum sakinleri. Gönlünüzce olsun her şey. Bu vesileyle de bizlere burada güzel bir dayanışma ortamı sağlayan adminlere teşekkürlerimi sunarım.
-
@demoklesinkılıcı Var olasınız dost insan. Sizin kelamınız kıymetlidir bizim için vesile olabildikse ne alâ.
-
@luthor "Umut iyi bir şeydir ,belki de en iyi şeydir ve iyi şeyler asla ölmez "
-
Mutlu mu seneler:( hayatimin en kotu yillarini geciriyorum:(
-
@duranvarlık sıkıntı yok güzel günler de bizi goremeyecek.
-
@duranvarlık Dostum kötü günler, zor vakitler güzelliklere insanı hazırlayan ateş gibidir. Bir gün suya verecek zaman seni, daha sağlam daha hazır bir kılıç gibi olacaksın. Ham demir gibi insan da pişer. Zorluklar imtihanlar bunun içindir. Sonu güzel olacak bunların inan bana.
-
umutlu seneler
-
Acun programa kızlarını mı çıkardı nasıl bir lüks bu oraya çıkan insanlar Türkiye'nin en tanınmışları