Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@esrateacher tesekkur ederim Acaba direkt sozlu mulakata mi girilmis yoksa sozlu oncesi yazili bir sinav var mii, cok merak ediyoruum
-
@aslı1 @esrateacher testti 25 soruydu. Kendimi tanittim. Surada calistim dedim. Gorevin neydi dedi. Yazilim miydi dedi. Hayir dedim. Isimi soyledim hic soru sormadilar. Sonra da baban ne is yapar dedi ankara da mi oturuyosun calisiyor musun dedi. Bu kadardi yani alinmiycakmisim gibime geldi. Ama soru sormadi neye gore eleyecrk sinavim iyiydi
-
@gokhan Ne demek hocam görevimiz Personel biriminde olduğum için bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım. Kaç girislisiniz kuruma ?
-
@aslı1 once sinav yapiyorlar sonra mulakat yapiyorlar. Avantaji herkesin mulakat hakki var
-
@ebruuu çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.. hakkınız da hayırlısı olsun, en kısa zamanda isteğinize kavuşun
-
@ebruuu testte ne sordular hocam. Alaninizla mi ilgiliyli sorular biraz bahseder misiniz ?
-
@kyhn evet hocam alan sorulariydi. Network , ekran ciktisi , sql falan ama en temel sorulardi yani. Gecen yila gore daha kolaydi
-
@ebruuu iktisat mi çalışsam biraz ya 10 yıl oldu benim hiç birsey hatırlamıyorum. Tarih, güncel soruyorlar demişlerdi. Şaşırdım şuan. Teşekkür ederim bilgi için insallah hakkınızda hayırlısı olur.
-
@kyhn amin hocam insaAllah . Alaninsa calis tabiki. Jandarma guncel sormuyor hocam hic karsilasmadim bu kurumda. Alaninla ilgili calis zorlamiyorlar
-
@Ebruu işiniz kaç gibi bittihocam ?
-
@ebruuu çok teşekkür ederim hocam bir hafta sürem var çalışayım temel kavramlar üzerinden olduğu kadar artık.
-
@glc 2.30 gibi bitti hocam daha bekleyenler vardi ama.
-
@ebruuu saolun hocam.umarım istediğiniz kurum olur
-
Hocalarım Uzman(1) den sınava giren varmı ? yüksek lisans yapmış olan varmı ? şartlarda yüksek lisans yapmış olması tercih sebebi yazıyor. Benim yüksek lisansım devam ediyor bitmedi henüz. Acaba ona göre eleme oluyor mu başta evrakları kontrol ederken
-
@mhmt38 benim yuksek lisansim yok bu donem icin basliyorum eleme asamasinda bakilir istedikleri bolumden yuksek linsans yapanlara.Mezun olanlar oncelik olur tabi.Sizin bolum onlardan biriyse avantaj olabilir.
-
@esrateacher inşallah hocam çok stres yaptım benimki eğitimde ölçme ve değerlendirme, hayırlısıyla girelim 1 haftadır genel kültür tarih bakıyorum alanla ilgili soracaklarsa çok geniş olur kapsamı eğitim yönetimi, eğitim programları vs var çünkü hayırlısı bakalım
-
@ebruuu Geçmiş olsun hocam darısı başımıza inşallah :)) Ben uzman(3) ten sınava giricem alan yok bizde ama uygulama sınavı yaparlar mı emin değilim. Yaparlarsa ne sorarlar tam bir muallak , sözlü mülakatta zorlamamalarına sevindim.Oturdum tarih güncel çalışıyorum :)))
-
Avukatlık ruhsatnamesinin Noter onaylı örneğini mi aslını mı götürmeliyim bilginiz var mı?
-
@mhmt38 sizin mulakat ne zaman hocam
-
@esrateacher 8 Ocak hocam sizin ?