HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@banker bende anlamadim...biraz arastirdim da mulakattan once ikamet aldirilmali falan diyen var..
-
@luthor e neden herkes bu sınav için şöyle kolaydı böyle kolaydı..alan hiç belirleyici değildi diyordu
-
68- Muğla şükürler olsun...
-
@caglarr bende boyle biliyorum ama...bi cok yerde bu muhabbet donmus.yuzde 70 imiz farkli il yazdik,kazanacagimiz kesin olmayan bir mulakat icin ikametgah degistirmek garip olmaz mi...anlamadim
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/3450/2017-halkbank-servis-görevlisi-mülakatları mülakat için yeni başlık açtım arkadaşlar
-
@marjinalfaydali aynen hocam garip olur onların demek istediği ikametgahı olan ili tercih edersek alınma ihtimali daha çok olabilirmiş.Ben de buna güvenip memleketimi yazdım ama bakalım ...
-
@beşiktaş1903 istanbul
-
@caglarr hocam biz gurbetteyiz ama esimin memleketi yazdim,yozgat.
Ama ikamet yasadigimiz sehirde.yani alakasiz bi sehir yazmadim.mulakatta izah etsem sikinti olmaz herhalde. -
@mrvstk bunun alanı ziraatın alanından daha kaliteliydi.Ama ziraatin gkgy si zordu.Ben ingilizceden baya kotu yaptim 4 net daha yapsam mulakattaydim.Onda her soru 1 puandı.
-
@mrvstk Hatta ziraat servis hatirladigim kadariyla yuksek kapatmisti.Kolay oldugu icin.
-
@luthor bilgi teknolojisi uzman yardımcısı ve avukat dahil 255 kişi aldığı içindir yüksek kapatması.. ziraat sınavında 27 gygk yapan biri bunda 24 yapması absürt mü o zaman?
-
@mrvstk Bilemicem hocam.Ben ziraat servise girmedim.Sadece uzmanliktan yola cikarak yorum yapiyorum.Ama ben ziraat gkgy ve ziraat ingilizcede baya zorlanmistim.Siz alani sordunuz diye soyluyorum.Bunun alani ziraat uzman yardimciliginin alanina kiyasla cok cok kaliteliydi.Ben ziraatin alanindan 1 ya da 2 yanlis yapmistim.Bunda 19 yanlisim var mesela.
-
@luthor peki bu sınavda forumdaki tartışmalardan çıkardığnız doğru sayınız ile sonuçta gelen arasında fark var mı? Cevaplar tartışılırken birçok arkadaşın hemfikir kaldığı cevaplar üzerinden değerlendirme yaptık not aldığımız 57 soruda 38 dogrumuz vardı..alan ve gygk karışık.. sonuçlar açıklandı toplam 49 doğru var..110 soruda 49 oluyo yani.. inanılır gibi gelmiyor o yüzden bize.. uçurum resmen
-
@mrvstk Hocam ben pek takip etmedim cevapları.Kaç net yaptım diye hesaplamadımda.
-
@luthor anladım sağolun
-
@marjinalfaydali umarım kazanırsınız hocam hakkımızda hayırlısı.
-
ya kazanamam diye uzmanlık yazdım cok rahat gelmiş.Keşke mufettıslık yazsaymışşım onada tutuyormuş gitti güzelim puan
-
@bianconeri ah canim ya demek öyle...boyun uzmadimi simidi.biraz empati ya
-
@lanetgelsin hocam ne alaka, 1 aydır takıp edıyoruz. alınmayın bu kadar hayırlısı
-
Hacılar bu uzmanlık, müfettişlik ile servisin soruları aynımıydı