9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Açıklanana kadar tüm adaylar biryerlere yerleşecek bu gidişle...
-
2 kişi AB
5 kişi EPDK
19 kişi Sgk Müfettişliği
6 kişi RTÜK
1 Tarım Kredi
6 kişi KGK
92 Vmy
şu hesapla 131 kişi yapıyor ama tekrarlayan isimlerde var yinede bir umut -
Yalnız, her sınavı kazanan arkadaşlar var. Listelere bakıyorum da aşina olduğum isimler göze çarpıyor. Helal olsun onlara
-
@paretowilfredo Üstat yok mu bi haber ?
-
Sayfa 500 doğru yol almaktayız
-
@zyn1308 9.proda 100. Yedek bile asilmiş gibi sevinmeli bu tabloya göre.Geç açıklanmanın güzel yanlarıda var.
-
@conmaynard O belli değil ama hocam.Söylediğinize göre bu kişilerin sgk mülakatınıda kazanması lazım.
-
@kai-hitwatari ben dizide forumun amacını da çok iyi anlıyorum tweet atan mücadele eden herkese de saygı duyuyorum benim sitem ettiğim arkadaş; tweet atmayanlar bu işi haketmiyo ve tweet atmayanlar yukarıda da belirttiği gibi bizim üstümüzden geçinen asalaklardır gibi bir ima da bulunmuştu mesajında bende bu foruma girip neler olduğuna bakan ama aktif katılmak istemeyen (insanların en doğal hakkı olduğunu o arkadaş idrak edemiyor) insanları savunmak maksatlı konuştum üzerime vazife değil ama bu kişinin haddini aşan söylemi beni buna sevk etti yazdığım şeye verdiği cevaptan da o kişiyi çok iyi anlamış olduğumu teyit ettim hala konuşmaya devam etmiş ama önceki mesajında hiç bir farkı olmayan bom boş bir söylem içinde yine uzatmanın anlamı yok herkes istediğini yapmakta özgür kimse aktif olarak katılmayanlara bir laf edemez kimsenin öyle bir hakkı yok demek istediğim net olarak bu size ne kardeşim
-
Arkadaslar görüyorum bazı arkadaslar sitem ediyor yok o orayı kazandı bu burada su surada buraya gelmesin Homoeconomicus bir insan kendisi için en ideal karar hangisi ise onu tercih etmistir ve edecektir de. O yüzden burda sizden ricam kimseye sitem etmemeniz. Kazanan çalışmıstır yüksek puanı almıştır ve istedigini secmekte özgürdür. Burdan kimse bize calısmadıgımızı mı ima ediyorsun demesin. Bu sadece benim görüsüm. Herkes hakkettiği yerde olur elbet. Saygılar. İyi aksamalar.
-
@luthor hocam daha guy kazananlardanda sgk kazananlar olacak ve bence kurulmuş düzeninden vazgeçmek istemeynler çoğunlukta olacaktır bence 100yedeği rahat göreceğiz bu prmosyonda.
-
@conmaynard İnşallah hocam.Guycular kazanınca sgkya geçer gibime geliyor ama neyse bakalım.Nedense Maliye Bakanlığı pek tercih edilmiyor bu gibi durumlarda.Hatta şöyle bir şey söyleyeyim çok yakınım Gelir Uzmanı birinin söylediğine göre yeni gelen Guylar biz kalıcı değiliz Sgk sonucunu bekliyoruz falan diyorlarmış şimdiden.
-
@okun-yasası benimde aklıma bu geldi daha önce @pareto_wilfredo hocam bir anekdot paylaşmıştı, 1. promosyonda kazanan çoğu kişinin başka yerlere gittiğini ve o promosyonun kayıp olarak anıldığını söylemişti. Bu seferde benzeri bir durum yaşayacak gibiyiz
-
@black bu arada etiketlemeyi yanlış yapmışım @paretowilfredo olacaktı
-
@paretowilfredo haber yok henüz değil mi sesiniz çıkmadığına göre
-
Bakalım bizim 300 + 100 kişilik kadronun tamamını dolduracaklar mı? Pek çok kurum boş kadro bıraktı.
-
290 kisi mulakata giriyor ve 183 kisi kazaniyor ilana cikarken 300 vmy alacaklarini soylemisler mulakatta kayip 100 kisi ne olaki acep?
-
@budageceryahu çok yanlış gelmişsin demiş hocam
Feragat yapsalar birşey değişir mi ki hocam -
@zyn1308 rekabet uzman yard. Var hocam ordanda girenler olmuştu SGK ya
-
@kate yeterli görmedikleri için almıyorlar hocam
-
Benim bir arkadaşım GUY oldu. Şimdi VMY kazandı ve SGK mülakatına da girdi. SGK olumlu olsa da VMY olacak