YAŞ 30, bu yaştan sonra A grubu mümkün mü sizce dostlar?3 yıldır süreç içindeyim,elendiğim mülakatlar da oldu lakin hala a grubu diye hayal kuruyorum.ben mi kapasitesizim acaba yoksa bu işin ortalama süresi min 3 yıl mı?
-
@Hipokrat bu işin yaşla alakası kesinlikle yok bence en önemli mesele kendinizde o motivasyonu çalışma azmini hissedebiliyormusunuz malum mülakat vs uzun sürüyor o inanç enerji içinizde varsa devam edin
-
@deulukiz ben hem faize hem de kar'a karşıyım,benim işim zor
-
Birşeyler karalamaya çalıştım...
http://forum.tercihiniyap.net/topic/488/kpss-ye-nasıl-hazırlandım
-
@escobar_p bende karşıyım faize sırf bu yüzden işi bırakırken bana katılım bankası açılır oraya geçersin muamelesi yaptılar.ALLAH muhtaç etmesin bankaya
-
@deulukiz Katılım Bankası sanki farklı Faiz'e kar payı diyerek milleti uyutuyor
-
@deulukiz ben de bankacılığı bıraktım.2016 yılında girdim kpss e bu ikinci girişimdi.ilk girdiğimi pek sayamıyorum çünkü hazırlanmamıştım.Şu an önümde gireceğim 4 mülakatım var emeğimin karşılığını henüz almış sayılmam ama er yada geç alacağıma inanıyorum.Pes etmek yok yola devam siz de pes etmeyin
-
benimde yaş 27 arkdaşım bir üst kurulda uzman yarrdımcısı
mülakatlarda 30 yaşiını geçenleri fazla tercih etmiyolar demişti kurum içindeki hiyerarşiye zarar vermemek için çünkü adam 32 yaşında uzman yardımcısı 27 yaşındaki adam uzman ve diğeri buna üstad diyecek sonucta kendi halime üzülüyordum -
@deulukiz @escobar_p benimde işim zor 2 sene önce ziraat bankası sınavı için sabah kalktım ve o sınava gitmedim
o günden sonra kpss-a grubu için çalışmaya karar verdim katılım bankası falan hepsine karşıyım inşallah Allah hepimizin nasibini verir buradan kolay gelsin -
@arafta @low_profile çok teşekkür ederim umarım bende sizler gibi başarırm. 4mülakat elbet biri olumlu çıkar eski meslekdasim .mülakatlar çok yıprattı beni .tek istediğim istifa ederken bir yeri kazanarak çakmakti istifayi bu konuda çok hırs yapmıştım olmadı nasip değilmiş .şu sgk denetmen yrd olsa başka üst kurulda filan gözüm yok Allah çok isteyenlere nasip etsin insallah. Faizi bırakanin yolunu ALLAH kendisi çizer insallah tek duam bu.
-
@low_profile kardeşim morali alt üst ettin 30 yaş üstüne sıcak bakmıyorlar diyerek ama @escobar_p var merkez uzmanlıkta 30 yaş üstünde.ama ben öyle bi kriter in olacağını düşünmüyorum ya da düşünmek istemiyorum
-
@paretowilfredo kardeşim böyle gizli teamül uygulayan kurumlar var mı?bilgin var mı bu konuda?
-
@deulukiz valla ben daha hiç bir şeyi başarmış değilim sadeve geçen sene vergi müf. yrd sınavını 1.5 puanla kacırdım tek başarım şu an sağol iyi dileklerin için
-
@low_profile olsun rızık verenlerin en hayırlısı bize de verir bir kapı.vergi müfettiş yrd girip de kalp krizinden ölen kanser olan bir sürü kişi var ALLAH sağlıkla versin herşeyde vardır bir hayır
-
@Hipokrat doğru söylüyorsun olmamalı sonucta yazmıssın oraya girme şartına 35 yaş sınırını dedğim kurum kgk ama sonucta her kurum böyle düşünmüyor demek ki 32-33 yaşında giren arkadaşlar var sonucta
-
Kendi kendinize sorun oluşturmayın arkadaşlar. Yaşa hiçbir kurum takılmaz, kişisel olarak takan insanlar çıkabilir. Lakin unutmayın ki; sadece yaşınıza değil, tipinize, saçınıza, suratınızdaki beninize, alnınızdaki bir sivilceye bile takabilecek komisyon üyeleri çıkabilir, bunlar ufak olasılıklar. Bu tip şeylerle zihninizi meşgul etmeyin. : ) İyi çalışmalar dilerim.
-
@Hipokrat kardesim boyle net bir kistas yok ama kurum kurum degisiyor bu durum.
-
@paretowilfredo kardeşim kurumdan kuruma değişiyor derken bunu uygulayan kurumlar var belli ki.hangi kurumlar söyleyebilir misin bilgin varsa ?
-
Kimi mesleklerde kardesim toy adamlardan ziyade olgun kisiler tercih edilir tabi ki baska faktorler de var ama 3 buyuklerde olgun kisi sayisi diger A kadrolardan fazladir ornegin.
-
@low_profile kamu gözetimi ve muhasebe denetim standartları kurumu son 4-5 yılda kurulan kurumlardan biri olduğu için yöneticileri genç diye böyle ilginç bir uygulamaya imza atmış olabilir ancak KGK'nın son 20 kişilik alımda aldığı 11 kişiden iki kişi BDDK murakıp yrd sınavını kazanarak maaşı daha yüksek olduğu için oraya geçti. Yine geçen sene KGK'yı kazanan bir bölum arkadaşımın bu yıl Rekabet Kurumu'nda mülakata kalan 13 İİBF'liden biri olduğunu görünce şok oldum. Üst kurul olmasına rağmen iş tatmini iyi olmayabilir. Eğer sadece bu kurum ya da bir iki kurumda 30+ yaş adayların çok da canını sıkmasına gerek yok.
-
@paretowilfredo anladım kardeşim eyvallah