Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
yedeklerin göndereceği nerde yazıyor
-
Hizmetli 3 23 kişi alınıyordu 8.yedek sizce gelme şansı nedir
-
@dilaram kazanan adaylar yedek adaylar dahil jandarmaya evraklarla basvuracak yaziyor
-
- mülakatım da olmadı bu işin sonu yok herhalde ne umut kaldi ne özgüven
-
@zeus, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Arkdşlarım sınava 5 ay kaldı sizce ne yapmalıyım hali hazırda çalışıyordum 2 ay dır sınava.2016 da 85,582 aldım.2018 e girmeliyim yoksa yol yakınken özelde iş mi arayım.ne yapacagımı bilemedim.bolumumden son atanan kişi şuan 88 puanda .yaklaşık 400 500 kişi alınıyor bölümümden ve puanlar 87 yi bile zor görüyor.Allah rızası için fikir verin.Ben vala intahar edecem yoksa.dayanack gücüm kalmadı.
Hocam bende aynıyım bak hamileyim dönt sene ya dört bıktım görmediğim mülakat kalmadı ağlıyorum sinirimden 85 i alan 90 da alır temelin var hemen kpss ye asıl hocam senin benim gibi hedefi kpss olanlar özelde tutunamıyo
-
@hm-emre benim de 7 oldu
-
@rina hocam neden böyle ya neden hiç gülmüyor yüzümüz.Ben valaa anlamıyorum.Lanetlimiyiz ya biz neden ya.Kazanan nasıl kazanıyor ben neden kazanımıyorum diye kahrediyorum kendimi
-
@zeus valla hocam aileme artık diyemiyorum utancimdan yaş oldu 27 başlarına bela oldum resmen bana inançlarını kaybettiler işin kötüsü bende kendime inancımı kaybettim
-
@ebruuu sağol hocam hayırlısı bakalım, yine beklemedeyim :((
-
Şimdi şurda bi tane asil yok mu?
-
@ebruuu 112 yedek olmuşum birde evrakmi toplayacam 55 kişi alınıyor iki kere 55 kişi gelmezse yinede sıra gelmiyor bana
-
@alperen50 hocam evrakları göndermeyi düşünüyor musunuz benimde 19. Yedek gelme ihtimali yok diye düşünüyorum
-
Ya benim isyanım sadece kpss olsun .atanamazsam vala agzımı açmam açarsan namertim.Ama böyle yok belediye yok kitler yok ptt ye el altından alımlar.Ya bunları yapnlar nasıl kansız ya nasıl ya nefret ediyorum artık ben olan destekleyen herkesten .nefret.benim emeklerim yine yok oldu .Allahszlar
-
4 katı kadar yedek çağrılmış böyle bir ibare yoktu ilk başvuruda, 13 asil 52 yedek ne gerek var insanları ümitlendirmeye birde Sağlık raporu istiyorlar
-
@snm YOK.
-
ilanda asil liste kadar yedek aday çağırılacağı yazıyor bunlar 4 katı yedek yapmış ne iş anlamadım
-
@fe-sn-cu Allah hepimize yardım etsin
-
@fe-sn-cu yazık oldu hepimize
-
Okadar herkes evrak topladı masraf etti yok aslı gbi yok fotgraf ulan siz basıl insanlarsınız bari bu eziyeti yaptrmayın bizlere.Hi mi allah korkunuz yok.Millet şehir dışından geliyor bi ton evrakla.Ne yapacksnz o evraklarımızı zalimler
-
Arkadaşlar bende memur 2 yedek 3 sıralamadayım. Yedek 1 arkadaşı gördüm. Bana pek sıra geleceğini düşünmüyorum açıkçası. O yüzden sağlık raporu göndermek istemiyorum. Boşa zaman kaybetmeden tekrardan kpss hazırlanıcam. Bana önerisi olan var mı. Gelir mi sıra.