@luthor bu derneğe bende çok pis bilendim denetmenler kadar denetmen adaylarının haklarını da savunmaları gerek.Ciddiye alınmıyoruz hakkımızı savunmaya yürekleri yok korkak ve acizler net.
9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mayoz BU DUYUMU NERDEN ALDIN.
-
@paretowilfredo hocam var mi bir gelişme?
-
Yılbaşından önce açıklanmasını beklediğimizde şubat mart diyenlere kızardık şimdi nisanı bile duyduk vay halimize..
-
Arkadaşlar ben daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum malum Mayıs için Şubat sonu askerlik başvuruları son.Askerliğim kasıma kadar tecilli acaba basvursam kazandığım takdirde tekrar tecil ettirsem sorun olur mu ?
-
Tweetle olmaz bu iş diyorum, bu işi reis çözer diyorum anlatamıyorum. 1000 kişi topluca reis-i cumhur a yapalım şikayetimizi.
-
@shady1 böyle diyorsun ama o tw yi görünce çılgına dönüp kendini kaybedecek o kadar çok çömez vardır ki, burada yaşadıklarını umutsuzluğunu sabrının zorlanmasını hiçe sayılmayı o saniye unutacaktır ve tekrar kurumdan kimseye toz kondurmayacaktır...
-
Toplu yürüyüş tarzı birşey yapmamız lazım, sesimizi cumhurbaskanına duyurmalıyız. Muhatabımız cbaskanı olmalı, belli ki oradan talimst gelmeden bizim işimiz hızlandıracak başka bir yetkili yok.
-
Kpssye çalışın boşverin B planınız varmı mesela diyelimki olmadı o zaman bomboş açıkta kalmayın derim küçük bi tavsiye benimkisi
-
@engi̇n Dostum onu sana cevap olarak yazdım uçak meselesi ile ilgili bir sitemdi
-
Kasımdayken aralık sonu, aralıktayken ocak sonu, ocaktayken şubat sonu, şubattayız mart sonu duyumlarının sonu nerede bitecek çok meraktayım. Şaka gibi herşey..!
-
@balans-etkisi hocam ne B planı. Kpss'ye çalışsan ne olacak? 100 puan alsan ne olacak? Girdiğin sınav sayısı artar biraz o kadar.
-
Cevdet Ceylan, Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi. Az takipçisi var. Akşam topluca buna mi yazsak ki. 50 kişi 3 tweet atsa dönmez mi?
En azından belirli bisi söyler
-
Arkadaşlar sgd dernek yönetim kurulu başkan mehmet selim bagliyi ziyarete gitmis bizi konuşmuşlar hepimiz twiterdan yüklenelim lütfen neler konusulmus ogrenmeye calisalim
-
@buhara akşamı beklemeyelim bence atabilen herkes atmaya baslasın
-

-
@sosyalikilik A grubu şartmı ?B grubuna çalış yaz gümrüğü yazılı sınav Yok sıralamaya girdinmi mülakattasın tabi illa A grubu olsun diyosan sen bilirsin başka şansın varsa özelde falan o ayrı
-
Bu gidişle hedef 2023 olacak.
-
Bu neyin derneği ya?Meslek mensuplarının haklarını,sorunlarını koruması gerekmiyor mu?Eğer öyleyse bu sessizliğin ve ilgisizliğin ardından aylarca beklemiş olan 400 kazanandan üyelik mi bekleyecekler?
-
Whatsapp grubu kurmak lazım daha iyi organize olmak için.
-
@luthor bu derneğe bende çok pis bilendim denetmenler kadar denetmen adaylarının haklarını da savunmaları gerek.Ciddiye alınmıyoruz hakkımızı savunmaya yürekleri yok korkak ve acizler net.