2018 Guy Alımı
-
Ve o malum soruyu soruyorum dguy sınava kaç katını çağırıyor ve kaçla kapatır tahminen
-
@mathilda 1000 kişiyi topluca alırlarsa (hiç sanmıyorum) 5 katı. 400 300 300 alırlarsa 10 katı diye tahmin ediyorum.
-
@mathilda 75 üstü ve 10 katı çağırıyor
-
@hahamas neye göre hiç sanmıyor sunuz ? Ne tecrübeniz varda böyle bir bilgi yayma çalışıyor sunuz ?
-
2013 teki dguy ilanına göre 20 katı çağrılmış, asıl soru puan türü?
http://www.gib.gov.tr/fileadmin/user_upload/Duyurular/16112013_devgeluzmyrd_gir_sinavduyuru.pdf -
@duymhuyguy maliye bakanlığı yaptım bir ara iki üç sene.
-
@hahamas bu olmamış bir daha yap
-
@aylin p35 miş eskiden şimdi p48 olur yanında p47 de olabilir
-
Şimdi guy gelmiyor dguy mu duy mu geliyor p48 sıralamam 9 bin geçen sene guy yazılısından elenen bir mağdurum acaba girebilirmiyim sınav açılsa
-
@maesteo 5.yılını tamamlayan guyların yer değişikliği hakkı var.2016 da sadece istanbuldan 200 den fazla ankaraya gelen oldu bunların çoğunu gib aldı,başka illerden gelenlerden de aldı,ankaradaki vergi dairelerinden çektikleri de oldu.gib de devlet gelir nerdeyse kalmadı deniliyor.zaten kurum bi süredir dguy almayıp gelir uzmanıyla yürütüyordu işleri.benim tahminim ankara alacagından 200 eksik alır.
-
Çok heyecanlandım ama ilan gelmeden inanamıyorum
-
Bu kadrolar 2018 yili icinde gelecegi kesin arkadaslar net bilgi aldim rahat olun.2019a falan yaymayacaklar bu yilin kadro ihdasiymis bu.
-
@varoufakis Hocam sen guy açığı yok dguy dan geri gidenlerle kapanır mı açık diyorsun
-
@walrass06 200 kişi etkiler diyorum.
-
@duranvarlık Kaç seferde?
-
şöylede bir durum var ; büyük ihtimal bölüm bazın da 1. grup : Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari
Bilimler Fakülteleri
2. grup : Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, ElektrikElektronik
Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği,
Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım
Mühendisliği şeklinde gelecek. Ekstra istatistikte olabilir. -
dguy sadece Ankara damı çalışıyor ?? 2018 için guy ilanı imkansız hale girdi sanırım ?
-
Bi sey sorabilirmiyim, bu vergi mufettisleri yeni acilan kdv ile ilgili yere alincak deniyor ya. Onlarin da buyuk mukellef kucuk mukellef ayrimi olur mu ozaman?
-
Dguy guy bağlantılı değil biri merkez diğeri taşra uzmanlık dguy alınacak diye guy alınmaması söz konusu değil.
-
@duranvarlık hocam tek seferde mi yoksa 2 yada 3 defa mı alınacak bilgi var mı?