9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@lucass ben Themis nicki ile bir 5 tane atmışımdır ve atmaya devam ediyorum
-
@pawnex yeterli hocam tweet isterseniz ilgili kişilerin gönderilerinin altına da tweet atabilirsiniz yorum olarak
@LUCASS arama kısmına #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın bu tagı yazın gelen sonuçlarda "popüler" yazan yerin yanında "en son" yazan yere tıklayın bu tagı kullanan herkesin attığı güncel tweetleri görebilirsiniz bir nevi başlığa yazmak gibi
-
Bu akşam katılım güzeldi twit atan ve atmaya devam eden tüm dostlara teşekkür ederim. İnşallah bu akşam emek veren herkese eğitimlerde oturup çay içmek nasip olur.
-
arkadaslar her gece 21.00 da bunu tekrarlayalim mi?????
-
@mağdurum +1
-
@mağdurum tekrarlanmalı karşılarında artık sabrı kalmayan bir kitlenin olduğunu anlasınlar.
-
arkadaşlar twitterı çok bilmiyorum açıkcası, rt yapmak işe yarıyor mu ?
-
@eşref-i-mahlukat @mağdurum @krtalprn ölmüş eşek aslandan korkmazmış. aklıma gelen twiti yazıyorum
-
@aliyar-bey Yarar hocam
-
@luthor tamam hocam bir şeyler yazdım da beynim durmuş durumda bari rt ile destek olayım o zaman
-
benim hesabı kilitledi fazla retweet sebebiyle attığım tweetleri iptal etmiş midir?
yalnız forumda bizim grup tam twitter bilgisizleriymişiz etkilendim:) -
@poisson diğerleri neyse de twitter çok boş geliyor bana öğrenemedim o yüzden
-
Bencede her akşam yapalım daha iyi bi işimiz yok onlar bizi tüketti bizde onları bıktıralım bence
-
@poisson hocam hicbir sey olmaz gecici sureligine askiya almislardir, acilir.
-
Dm falan her yerden atıyorum cevap yok
-
@kai-hitwatari hocam ben aynı tweeti sürekli atıyorum paylaşılıyor ama bu #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın etiketin üzerine basıp en son diyince benimkilerin hepsi gözükmüyor niye olaki ?
-
Her tweetimizde tt başlıklarını tweetlere etiketleyip tt'leri sabote etsek nolur ki
-
Ayvalıkta erkan tanla tanışmıştim ne olur ne olmaz diye telefon numarasını almistim, az önce mesaj attim tweet etkinligimize destek olması bizden haberlerde bahsetmesi için insallah sesimizi duyurmaya yardım eder...
-
@la-casa-de-papel hocam yanlış anlamayın da biz hesabı kitleyene kadar tivit attık 5 nedir zamanınız varsa aklınıza gelmiyorsa önceki atılanlardan kopyalayıp atabilirsiniz RT yapabilirsiniz
-
@thethird vala üstad elimden geldiğince yazdım ama birtek benim çabamla olacak gibi görünmüyor numarayı yarın arayıp bi sorayım bende saolasın