İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
gvs arşiv formuna bakan oldu mu arkadaşlar?
-
arkadaşlar aradım sordum sorular bugün yayınlanacak yetişmezse yarın ama mutlaka soruları ve cevapları göreceksiniz dedi yetkili bana ona göre yaparsınız itirazınızı
-
arkadaşlar, gvs arşiv formunun nufus cüzdanı onaylayan kısımını kimlik üzerindeki bilgilere göre mi yaptınız?
-
@kpss_zede boş biraktim ben
-
Neden bu form yeni kartlara göre düzenlenmemis yahut yeni kart sahipleri icin duyuru yapilmamis acaba
-
Bugün evrakları posta ile yollayacağım da emin olmak istedim aradım bakmıyolar acaba daha önce ulaşanlar hangi numarayı aradı
-
@kpss_zede orası boş kalacak kurumdaki görevliler onaylayacak
-
Arkadaşlar kimlik bilgilerinde veriliş nedeni kısmına TC Kimlik Kartı Talebi yazsak olur mu? Ne yazacağız bu veriliş nedeni kısmına
-
@dellafeu Hocam normalde yeni kartı olanlar boş bıraksa oluyoe ancak kurumun bundan haberi yok.Ben aradım durumu anlattım bana “bulsun bir yerden yazsın” dediler.Sonra ilgili kişi eski kimlikteki bilgileri yazın dedi fazla bilgi göz çıkarmaz dedi.Bende nüfus müdürlüğünü aradım durumu anlattım dediki;
İllaki yazmanız gerekiyorsa veriliş nedeni yenileme,veriliş yeri kart başvurusu yaptığınız nüfus müdürlüğü il-ilçesi,veriliş tarihi olarak son kullanma tarihinden 10 yıl önceki tarihi yazarsanız yanlış olmaz dedi. -
@luthor çok tesekkur ederim hocam. Zaten cilt no sıra no gibi bilgiler yeni kimlikte yok, sadece Seri No var ben de onu yazdim cilt no falan boş bıraktım
-
@dellafeu Hocam cilt no,seri no,aile sıra no falan e-devlette var onları oradan alabilirsiniz.Ancak söylediğim 3 bilgi sıkıntılı sadece.Onlarda çok problem olmaz gibi duruyor.
-
arkadaşlar gvs belgesini doldurdunuz mu?sayfa kayıyor adres bilgilerine yer kalmıyor,toparlayamadım siz nasıl yaptınız?
-
Arkadaşlar kurumu aradım nüfus cuzdanı onaylayan kısmı boş olacakmış ayrıca not kısmını da silin biz onaylayıp imzalayacağız dedi görevli
-
Hayır sitede bir açıklama yok hiçbir bilgi yok illaki herkes arasın mı? ben çıktı almıştım not kısmını sileceğimizi de nota eklesenize boşa kağıt israfı oldu birde fotoğraf yapıştıran varsa hepten israf. Bu kadar boş bir iş olamaz ne gerekiyorsa bilgi olarak duyuruya ekle, boş bir form ekleyip bunu hatasız doldurun diyerek olmuyor.
-
Formu doldururken kayma sorunu yaşayan varsa form tablo eklenerek oluşturulmuş o yüzden tablo araçlarından görünmeyen kenarları siyah renk yapıp sağa sola çekerek doldurabilirsiniz. Bende ms office ileri sürümü mevcut formda bir yere tıklayınca yukarıda tablo araçları sekmesi çıkıyor oradan tasarım kısmından işimi hallettim eski sürüm olan arkadaşlarda bir denesin olmaz ise yukarıdaki menüde mutlaka bir yerlerden bulursunuz. İşiniz bittikten sonra formdaki kenarlıkları eskisi haline getirmeyi unutmayın
1 numaralı yerden tüm kenarlıklar yazan yere tıklarsanız tablodaki kenarlıklar kalıcı olarak görünür ve işiniz bitince buradan tekrar bazı yerlerdeki tablonun alt kenarlarını seçmeniz gerekir
2 yazan yere tıklarsanız geçici kenarların olduğu yeri görebilirsiniz
Eğer bu işlerden anlamam derseniz office programlarını bilen birisinden yardım almanızı tavsiye ederim. -
Kurumu aradığımda bana fotoğraf yapıştırılacak dendi bende toplamda beş tane dotoğraf oluyo o zaman dedim ewt öyle dedi
-
@black hocam sen kenarlıkları eski hale getirmeyi unutmayın diyince işkillendim şimdi. kenarlıkların bir önemi var mı, zaten zor bela doldurabildim kaydırmaları falan düzeltebilmek için çok uğraştım, dikkat etmedim kenarlıklara falan?
-
@dellafeu hocam kastettiğim şey arada çizgi var ya bölümleri ayırın onlar. Bence bir sıkıntı olmaması lazım ama genede belli olmaz zaten çok kolay 3 tane çizgi var, anlattığım menüden tüm kenarlıkları yok edin sonra o çizgilerin olduğu yerdeki çizgileri gösterecek tablo ayarlarını uygulayın örneğin bir sütunu tarayın ve kenarlık kısmından sadece alt veya üst kısmı hangisi uygun olursa o şeklinde uygulayın yani orijinal belgeye sadık kalmış olursunuz. Yoksa sütun veya yazılar biraz sağa biraz sola kaymış önemi yok
-
@black hatta şöyle de yapabilirsiniz tüm kenarlıkları yok ettikten sonra 2 numarayla işaret ettiğim yerden görünmesini istediğiniz çizgi hattını işaretleyebilirsiniz öyle de oluyor
-
@black sağolasın hocam. En iyisi teslim ederken sormak olacak galiba sorun var mi belgelerde diye