TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları

DİĞER
    394
    7084
    2300071
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • I
      issiziktisatci @secret Son düzenleyen:

@secret hocam yüksek de işte bende bi sabırsızlık oluştu zaman yaklaştıkça valla . Hem bi taraftan kıyafet bakıyorum bi taraftan ya olmazsa diye kendimi hazırlıyorum . İki gündür bugun yarın açıklanacak diye telefona yapıştım 😞 Dengem şaştı , ist mülakatlarının üstünden de 3hafta geçti az kaldı ama işte ne bileyim çok sabırsızlanıyorum

P S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • B
        byteks1 @secret Son düzenleyen:

@secret bilgi için teşekkürler de ik çalışanları mesaiye kalıp ne yapıyormuş, mülakat sonuçlarına mı karar veriyorlar orasını anlamadım.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Ö
          öktem_ilteriş @issiziktisatci Son düzenleyen:

@issiziktisatci mülakatlar bittikten sonra 1 hafta icinde, en geç 2 hafta icinde açıklanacağı konuşuldu kardesım.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
          • I
            issiziktisatci @öktem_ilteriş Son düzenleyen:

@öktem_ilteriş peki hocam ist da mı öyle olacakmıs?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • I
              issiziktisatci Son düzenleyen:

yazılı sınav açıklanacağı zaman birisi bugün 14:00 da açıklanacak demişti ve açıklanmıştı o arkadaş buralardaysan bizi bi aydınlatıver kardeş

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • P
                prsnll adayı.52 @issiziktisatci Son düzenleyen:

@issiziktisatci hocam sizi cok iyi anlıyorum. Istanbula mülakata gelince biraz gezme fırsatım oldu. Tutamadım kendimi bikaç parca resmi kiyafet aldim. Arkadasim tutmaya çalıştı beni, "olmazsa bunlara bakar üzülürsün diye". Ne bilim inşallah boşa gitmezler😯hakkımızda hayırlısı olsun..

• H
                  haha Son düzenleyen:

Maaş ne kadar bu kadar heyecan yaptinizda.

• S
                    secret Yasaklı @issiziktisatci Son düzenleyen:

@issiziktisatci haklısın benimde içimde tatlı bir heyecan var ama ben sürekli vaktimi burda harcamıyorum. Kendime ödül verdim sınav sonucuna kadar gez ye iç eğlen. Sonra olumsuz olursa kpss diye. Kendinizi fazla bağlamayın çünkü daha büyük üzüntü oluşur. Hani bence beklemediğiniz anda olsun ki daha güzel his bıraksın:) umarım bu heyecanınız açıklandıktan sonra daböyle devam eder 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                    • S
                      secret Yasaklı @byteks1 Son düzenleyen:

@byteks1 listeler hazırlanıyor diye biliyorum. Bana iletilen o yönde hala devam eden mülakat var diğer iller var haliyle yoğunluk olması normal :)rica ederim

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                      • H
                        hdbekosa @secret Son düzenleyen:

@secret uzmanlıklar ne oldu bilgin var mı ?

• M
                          mcancakar Son düzenleyen:

Yapmayın heyecanlanıyoruz buradan çıkamıyoruz sonra:))

• M
                            meltem_90 @issiziktisatci Son düzenleyen:

@issiziktisatci, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları

yazılı sınav açıklanacağı zaman birisi bugün 14:00 da açıklanacak demişti ve açıklanmıştı o arkadaş buralardaysan bizi bi aydınlatıver kardeş

Bana 2 saat icinde aciklanacagi yonunde bilgi gelmisti ama o kisiyi o kadar bunalttim ki, affetsin beni, daha cevap alamiyorum hic ses yok 🙂

I D 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • M
                              marjinalfaydali @secret Son düzenleyen:

@secret hocam tum iller icin mi yoksa istanbul mu sadece 1 hafta icinde?

• I
                                issiziktisatci @meltem_90 Son düzenleyen:

@meltem_90 hahah:))

• D
                                  derya88 @meltem_90 Son düzenleyen:

@meltem_90 evet hocam o sizdiniz kaç gündür gözüm sizi arıyo Bi haber verirsiniz diye😊

• S
                                    secret Yasaklı @marjinalfaydali Son düzenleyen:

@marjinalfaydali istanbul için dedi arkadaşım ama bende net birşey öğrenemedim ki 😕
                                    Arkadaşlarım daha prim alamamışlar dedi ki sizin maaşlarınız bile hesaplanıyor olabilir dedi bizim primler hesaplanıyor olabilir dedi. Mülakat süreci gibi olmaz inşallah dedi ne diyim

nikola.tersLa M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • nikola.tersLa
                                      nikola.tersLa @secret Son düzenleyen:

@secret prim işi nasıl oluyor acaba merak ediyorum.

Akıl hesap eder kader gülermiş..

• S
                                        secret Yasaklı @nikola.tersLa Son düzenleyen:

@nikola-tersla ben hala alacağımız maaşı bile bilmiyorum. Herkes birşey diyor arkadaşım istanbul tazminatına 400 lira mi ne dedi. Ama burda 650 dediler. Primi hiç bilmiyorum 🙂

nikola.tersLa J 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • nikola.tersLa
                                          nikola.tersLa @secret Son düzenleyen:

@secret bana mülakat sırasında 2100 brüt maaş ile nasıl geçineceksin diye sordu 😊 işsizlikten iyidir dedim iki saat güldüler bi de 😂 maaş konusunu belki diğer başlıktan beni bi de @luthor u hatırlarlar sayfalarca tartıştık 😊😊 çok konuşmuyorum bu konuda artık 😊😊

Akıl hesap eder kader gülermiş..

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • K
                                            kamucuiibf Son düzenleyen:

Arkadaşlar maaşlar İstanbul için tek maaş 2700 civarı.3 ayda bir çift maaş 4700 civarı.2 maaş temettü ve şubeniz prim alıyorsa 1000 ile 3000 arası yılda bir defa prim.multinet yemek kartı 380 civarı.özel sağlık sigortası.zamanla ilerleyen yıllarda unvan görev pozisyonu değişikliğiyle daha da artıyor maaşlar.

nikola.tersLa 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 139
                                            • 140
                                            • 141
                                            • 142
                                            • 143
                                            • 354
                                            • 355
                                            • 141 / 355
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti