2018 Guy Alımı
-
@guyan-gelmiş evet guy olanlarin cogu zaten 2017 kppsye girdi.Onlarda 3600 ek gosterge icin ugrasiyolar bu nedenle 4000e kadar gerilemwyebilir
-
@zenginmemur hocam maalesef vu uzayan süreçler idealist olan insanları içindeki enerjiyi aldı dediğiniz kişi sayısı atanan guy arkadaşların azınlığını olusturur diye düşünüyorum bakalim süreç ne gösterecek
-
Arkadaslar son dakika bilgisini paylasıyorum.Gelir uzmanlari ve yardimcıları 1000 kisilik Devlet gelir uzman yardımcılıgı alımına karsı cıkmaktaymıslar.Kurum icinde huzursuzlugun artacagi beklentisi olusturcagindan tasariyi meclisten geri cekmek icin sendikalara baskiya baslamislar
-
@zenginmemur bu zamana kadar beklemelerini şaşırmak lazım. Tasari meclise kadar gelmeden engeleyemedilerse bu saatten sonra zor demekki bu işin böyle olmasini isteyen bakan ve çevresi var ki sendika buraya kadar mudahale edememiş
-
@guyan-gelmiş bnde guy olan arkadastan aldim bilgiyi sıcak bakmıyolarmıs cunku dguy maasi ve özlugu guydan cok iyi.Gelir uzmanlarida dguy alımiyla kendileeinin 3600 gosterge isteklerinin unutulcagini soyluyolarmis.Bnde cok merak ediyorum bu isin sonu nereye varcak
-
@zenginmemur
Zannedersin müthiş liyakat ve üst düzey başarı ile gu-guy oldularda her türlü üst düzey kadroya talipler. -
@maxmin dostum aylar önce guydan elendigim icin bir yorum yapamiyorum bekleyip gorelim ama boyle bir haberi paylasmak istedim
-
@zenginmemur ne alakası var hocam kpss den sadece düz memur alınsın o zaman, sonra kurum içi yüksele yüksele sayıştay falan öyle olunsun böyle saçmalık mı olur
Bunca işsiz başarılı genç varken doyumsuzluktan başka bişey değil
-
Bir guy devletin dguy alımına ne karışır ya beğenmiyorsa girsin dguy sınavına kazansın devlet bunlara mı soracak ne alacağını burdan geri dönüş olmaz artık
-
Hocam ayrıca öyle bi yazmışsınki sanki bütün guylar böyle düşünüyor hepsi birlik olmuş bunu engellemeye çalışıyor vardır öyle aralarında ama benim de çok guy olan arkadaşım var hepsi dguy gelsede bizde girsek diyor
-
Guylar değildir karşı çıkan zaten kadrolar farklı birisi merkez uzmanlık birisi taşra. Bu cızırtı çıkaran kesim eski memurlar su düz memurlar. B gurubu atamayla girip Başbakanlık uzmanlığı isteyecek kadar basit olan düz memurlar karşı çıkıyorsa çıkıyordur. Arkadaslar size bir Guy olarak tavsiyem en iyisini isteyin çalışın Guyu sadece bir basamak görün. İdealist olun.
-
Şuan kimsenin Maliye Bakanlığının yapacağı alımlara kimsenin karşı çıkmaya engellemeye hakkı yok sanki sınavsız direk girecekmişiz gibi bırak dguyu guyu yeni bi birim açsalar maaşı 2 bin tl olsun 5 bin sıralama ile başvururum öyle zor bi durumdayız şuan karnı tok olan açın halinden anlamıyor
-
Ben artık KPSS ye kadar Guy ilanın geleceğinden ümidimi kestim ya bunu kendime itiraf etmek zor olsa da umudumu yitirdim
-
Aslında konunun yeri burası değil guy vs dguy tartışması ama bir guy olarak şahsen şu 3600 meselesine sıcak bakmıyorum sebebim de şu: müfettişlerin onlarca zorlu sınavdan, eğitimlerden geçip de ancak 3600 gösterge alabildiği yerde, vmy ye kıyasla çok daha kolay giriş sınavı ve yeterlik sınavıyla uzman olmakla 3600 göstergeyi hak etmiyoruz. Gösterge değişikliği yerine başta İstanbul olmak üzere yaşamın ve ulaşımın pahalı olduğu şehirlerde görev yapan guy ve gu lara 500 ila 800 TL arası sosyal destek ödenmesi yapılabilir tıpkı mhuy mesleğinde bazı belediyelerde olduğu gibi
-
@walrass06 aynen bu ne saçmalık ya madem o kadar istiyorlar girsinler sıralamaya kazansınlar sınavı. Kolaycılığı ne çok seviyor insanımız ya hayret bir şeu
-
Arkadaşlar enseyi karartmaya gerek yok ilan gelecektir insallah gecenyıl 1 nisanda gelmişti inşallah bu yılda o süreyi geçirmez
-
@lamıcimiyok inşallah hocam
-
şu sayfa yerlere inmesin içim kararıyor sonra
-
O ilan buraya gelecek
-
bu sözde kurumiçi sınavlarla uzman yapılmış Allahın düz memurları ne sanıyo kendilerini ? istiyorlar ki çözdükleri bi b grubu dersleriyle direk bakan falan olayım.Neyin kafasıdır bu ? Hayır Kpss-A grubuyla atananlar neden birlikte hareket etmezler bunlara karşı bunu da anlamak mümkün değil. Senden daha çok ders çözerek,çalışarak girmeye çalışıyorum/giriyorum niye bu kadar zoruna gidiyor senin önünde olmam ?