Ysk personel alımı 2018
-
@duryy lisans mezunu olduğunuz için o puanı maalesef kullanamıyorsunuz hocam benim bildiğim
-
@guyan-gelmiş Sınava girdiğiniz zaman ki durumunuz neyse o geçerli hocam. Daha önce kullandım sorun olmadı.
-
@duryy hocam şuan lisans mezunu olduğunuz için lisans puanınız geçerli eğer ortaöğretimde sınava girip lisans tamamlamadıysanız evet dediğiniz doğru misal üniversite son sınıfta iseniz ama mezun olduğunuzda o puanı kullanma hakkını bulunmuyor yani en azından ben böyle biliyorum.
-
Sınava girdiğiniz anda puanı kullanabiliyorsanız yani şartlarınız turuyorsa bir sonraki sınava kadar yani iki sene kullanabilirsiniz.
-
@guyan-gelmiş Yanlış biliyorsn işte hocam. Ben sınava 2016 Ekim de girdim. 2017 haziranda mezun oldum. 2017 Eylülde Adalet Bakanlığının mübașirlik alımına başvurdum ve mülakata da katıldım. Sınava girerken ki taşıdığınız nitelikler önemli. Sonradan lisans mezunu olmanızın bir zararı yok.
-
@duryy hocam siz yine de birilerine daha danışın derim insAllah sizin dediğiniz gibidir
-
@guyan-gelmiş Hocam aynı şeyleri yaşadım dedim neden birilerine daha sorayım 3 ay öncesiyle şuan arasında hiçbir fark yok. Birinden duydum demiyorum ki direkt kendim yaşadım yani
-
@duryy, içinde söyledi: Ysk personel alımı 2018
@guyan-gelmiş Hocam aynı şeyleri yaşadım dedim neden birilerine daha sorayım 3 ay öncesiyle şuan arasında hiçbir fark yok. Birinden duydum demiyorum ki direkt kendim yaşadım yani
@guyan-gelmiş hocanın kastettiği belki de merkezi alımlardır. Açıktan atamalarda belki sıkıntı olmuyor olabilir. Tabii ben de net bilmiyorum
-
@figo102009 vallah hocam bildiğimi söyledim arkadaş yaşamış ve emin umarım sorun yaşamaz
-
Açıktan merkezi arasında bir fark yok ki
-
Vhki mi yuksek kapatır katiplikmi acaba ya ben pek karar veremedim arşiv memuru yazsam çok mu risk olurki (82)
-
@calii, içinde söyledi: Ysk personel alımı 2018
Vhki mi yuksek kapatır katiplikmi acaba ya ben pek karar veremedim arşiv memuru yazsam çok mu risk olurki (82)
VHKİ için ben de merak ediyorum...
Bide bu alım tam bakamadım ama kadrolu mu yoksa 4B li mi..?
VHKİ'yi seçip ileride tayin olur mu istanbul'a falan..?
-
@figo102009 kadrolu tayın işini bilmiyorum hocam
-
@figo102009 aksi belirtilmediğine ve orada aynı kadro olduğuna göre olması gerekmez mi?
-
@hgrotius, içinde söyledi: Ysk personel alımı 2018
@figo102009 aksi belirtilmediğine ve orada aynı kadro olduğuna göre olması gerekmez mi?
İşte ben de bilmiyorum ki hocam
-
@calii, içinde söyledi: Ysk personel alımı 2018
@figo102009 kadrolu tayın işini bilmiyorum hocam
Sizin puan lisans mı hocam..? Evetse bölüm nedir..?
-
Başvuru yaptım ama başvuru ekranda puan yazma yeri var nede kendi otomatik gösteriyor Heralde kendi otomatik çekecek kendi veri tabanına.
-
Ayrıca kadro seçerken ki kısımda Taşradan Zabıt katibi vs seçinle hangi olduğunu vs seçemiyoruz.
-
@duryy Tamam şimdi anladım, katipte sonradan tercih olacakmış.
-
@figo102009 lisans iktisat