Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
Gunde 3 4 kere duyurulara bakar olduk
-
@buhara
3 hafta oldu belki önümüzdeki hafta il göç ile beraber açıklanır -
@1903bjk neyi bekliyo bunlar sence hocam ? Ben artik beklemiyorum bunlardan bi sey . Elenmis gibi hareket ediyorum
-
@shady1
Ah bi bilsem Gvs desek formlari vereli 2-3 ay oldu..Aciklansa da olumluysa sevinsek olumsuzsa uzuntumuzu yasayip yolumuza devam etsek..Beklemek cok zor..Dguy geldi caliscak gucum yok artik.. -
En az 2 ayı var bence
-
@uruk-hai
Kpss sonrasina birakmazlar herhalde ya -
Arkdslr size mulakatta ingilizce biliyo musun diye sormuslar miydi
-
@içerde14
Bana il göçte sordular ve konusturdular. Merkezde de sordular fakat konusturmadilar. -
@1903bjk bana da sordular ama konusamadm maalesf .)
-
Seçimden sonraya kalacak gibi görünüyor. Herhangi bi duyumu veya öngörüsü olan var mı dostlar
-
@işsiz1 ben ağustostan önce beklemiyorum
-
@uruk-hai bunu herhangi birşeye dayanarak mı söylüyorsunuz yoksa hissiyatınız mı bu yönde. Bide daha önceki alım sonuçlarında ki tarihler hakkında bilginiz var mı?
-
@işsiz1 dernekler denetçiliği 2.5 ayda açıklanmış.il göç ve sözleşmeli mülakatlarinida hesaba katarsak Ekim gibi açıklanır bence
-
@uruk-hai Abartmayın isterseniz
-
@işsiz1
Ben dün aradım ama açan olmadı. Bugün tekrardan arayalım belki bilgi verirler. -
@1903bjk hangi numarayı aradınız. Biz de arayalım hangimiz görüşebilirsek buraya da bilgi verelim
-
@uruk-hai yok 2023
-
@madxd sen göç idaresi sayfasını yenileyedur
-
Arkadaslar (0312) 422 0500 'ı arayip bilgi almaya calisir misiniz siz de?
Siteyi takip edin diyolar surekli. En ufak bi bilgi vermiyolar. Belki fazla kisi ararsa bilgi alabiliriz. -
Ben de yarn arayacam.ama pek bisy cikmaz gibi