Araba sevdası
-
@fernando-reges katılıytorum. audi bmw olarak eski modellere bakmıştım 50 bin civarı olanlara
-
@fernando-reges vergiler kabul edilebilir sınırı çoktan aştı başka ülkelerde olsa çoktan isyan çıkardı.
-
@fernando-reges he broadway neyimize yetmiyor:)
-
@yasaklı babamın vardı, çok acaip bir araç net ağırlığı bir tonun altında yandan kamyon geçse araç sallanıyor.
-
@yasaklı Bir zamanlar en iyi arabaydı.Renosu-Toros'u olanlar ona geçmek için can atardı.Babam da geçmek istedi ama bir tosuna rastladı:)) Bu arada tosun demişken Uruguay'da Ferrari çekmiş altına
-
@burcuburcu Bir de insanların aç gözlülüğü,doymazlığı,para hırsını da eklemek lazım.Saygın iş adamları azaldı artık.Tv'de denk gelmiştim adam 300-400 tane sportif araba almış garajda eskitiyor..Sırf vergisi,masrafları bile trilyonlar tutuyor.Bu aç gözlülük,doymazlık azalmadığı sürece yüksek gelir-orta gelir-düşük gelir arasındaki makas artacak,adalet git gide azalacaktır
-
@fernando-reges haklısın hocam bu konuda araç almak bu vergilerle git gide daha da zorlaştır bırak sıfır araç almayı ikinci ele bile yanaşılmıyor yakında yine eskisi gibi düşük araçlara yüksek paralar vereceğiz ve hayaller yine hayal olacak..
-
Alırsın FORD olursun LORD. Arabayla alakalı sözümü söylüyorum ve buradan gidiyorum.
-
aşkta hızlı yolda yavaş; alemin kralı tofaş..........
-
En buyuk hayalim kendi kendine park eden araba... oyle kendi kendine park eden bi arabam olsa , hayat bayram olsa......
-
Recaizade Mahmut Ekrem’in “Araba Sevdası” isimli romanı konuşuluyordur diye geldim büyük hayal kırıklığına uğradım. Forum bitmiş abi ya
-
@pokerface bende o dusunceyle geldim:D
-
@pokerface hahahha aynı şey için gelmiştim ben de. servet-i fünun'dan, realizmden bahsetcez sandım:d
-
@pokerface ben de ilk onu düşündüm, sonra dedim yok ya galiba her yere arabayla giden insanlara bi şeyler deniyordur. Bambaşka çıktı
-
İşsiz arkadaşlar olarak çok naifiz
-
.........
-
@kelaynak ben arada ekşiye ve twittera da bakıyorum
-
.........
-
@genclerbirlikli çok renkli bir hayatınız var
-
@burcuburcu monaminin 48 li seti halt etmiş o kadar renkli