Hazine Müsteşarlığı Hazine Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
arkadaşlar kurum güvenlik soruşturmasıyla ilgili belgeleri ne zaman gönderir ? mülakattan önce gönderiliyor diye biliyorum ben.
-
@zesa geçen sene açıklanmış daha sonra form istemişler. Zaten açıklanma tarihi belli, mülakatlar bittikten sonra 5 iş günü içinde açıklanması gerekiyordu zannedersem.
-
Arkadaşlar mülakata nasıl çalışıyorsunuz? Fazladan yaptığınız bir şeyler var mı? İngilizce çalışıyor musunuz?
-
@görünenadam hocam ingilizce bakiyorum ben ama çok zorlamadan. Ek olarak teorik kısımda karşıma çıkacak karşılaştırmalara karşılık ezber yaptim. Kalan kısımlarda da bir şeyleri yorumlatip Genel kültüre yönelik olur tahminim biraz şansa kalmış.
Ek olarak benim de bir sorum var herhangi bir arama ya da e mail geldi mi size mülakat haberi için?
-
@ceks74 Yok hocam bana gelmedi. Ben de güncel ekonomi ve iktisat teorisi çalışıyorum. İngilizce'yede çok az baktım.Siz nasıl bir karşılıklı ezber yaptınız.
-
@görünenadam hocam teoride karşılaştırma vb sorarsa tak tak soyleyeyim diye değişik bir şey değil kağıda yazmak kolay zaman var diye ama sözlü olunca ağızdan 2 3 madde çıkıyor sonra kem küm ederek cevapliyordum ona yönelik.
-
Arkadaşalr merhabalar, Hazine Müsteşarlığından arandınız mı mülakat saati hakkında.
-
@görünenadam hocam bugündü benim normalde, öğlen gittim komisyon toplamamıştı henüz sabahki arkadaşlar bekliyordu halen. Neyse bizi yolladılar yarın 2 de gelin diye, daha sonra da 4 de gelin diye aradılar.
Katılan arkadaşlara başarılar ben katilmiycam artık.
-
@genclerbirlikli hocam benim yarın normalde beni de arayıp yarın 4'te gelin dediler.Bu arada sizin kontrönörlük hayırlı olsun.
-
@görünenadam beni de 2 den 4 e çektiler, üstelik 2 de ilk siz girersiniz demişti ordaki memur. Çok teşekkür ederim hocam daha güzel yerler size olur inş
-
@genclerbirlikli hocam mülakatta ingilizce kısım oldu mu bugün bilginiz var mı?
-
@görünenadam bugün mülakata giren olmamıştı hocam ben çıktığımda. 3.30 toplayacaktı komisyon ve sabahki arkadaşlar o saatte girecekti
-
@genclerbirlikli anladım hocam çok teşekkür ederim cevaplar için.
-
@görünenadam rica ederim hocam başarılar
-
bakalım bizimkiler ertelenecek mi. artık bitse de kurtulsak modundayım
-
Neden böyle özensiz iş yapiyorlar? İlk gün olduğu için mi acaba. Bu arada @genclerbirlikli hocam kontrolörlüğünüz hayırlı olsun.
-
5 iş günü içinde açıklanması kesin mi herhangi bir yerde böyle bir hüküm var mı?
-
@boşluk hocam sabah komisyon toplanamamis o yüzden böyle olmuş. Çok teşekkür ederim daha güzel yerler size olur inşallah
-
Bugün mülakata giren arkadaşlar nasıl geçti mülakatınız?
-
Yarın hukuk alanından girecek herkesin mülakatını 5 Nisan Perşembe'ye almışlar. Normalde 4 Nisan'da bitiyordu. Bu tarih niçin önemli çünkü hazine uzman yrd mülakatlarını hep 5 iş günü yani tam 7 gün sonra akşam açıklamış. Bakalım bu sefer nasıl olacak, 12 Nisan Perşembe açıklanacak mı...