Bayram sonrası alımlar hakkında.
-
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Bayram sonrası sürpriz hareketler gelecek gibi. Aldığımız haber ve duyumlara göre Gençlik ve Spor Bakanlığı 100 kişilik bir Uzman Yardımcısı alım hazırlığı yapıyor. Daha netleşmiş ve şekillenmiş değil ancak hazırlık var. Netleştikçe paylaşacağız.
Bir diğer hareketlilik de İçişleri Bakanlığı' ndan. Merkezde ki 3 unvan için de hazırlıklar var, ilan detayları netleşince paylaşacağız. Çalışmalara hız verme zamanı şimdi.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo hadi inşallah bakalım
-
Bundan sonra bereketli alımlar olur inşallah, yüzümüz güler. Duyumlarınızı bekliyoruz.
-
İnşallah oldukça paylaşmaya devam edeceğiz
-
Bu henüz aciklanmamis olan gsb mulakatinin da cok kisa zamanda aciklanacagi anlamini tasir mi?
-
@adam Kardeşim kuvvetle muhtemel bayramdan sonra hayırlı haberleri beklememize işaret bu. Alım planı yapılan kurum artık mülakatı daha fazla uzatmaz diye düşünüyorum.
-
Sgk Denetçi Yardımcılığı ya da yeni biten TRT Mali Denetçi Yardımcılığı mülakat sonuçarıyla ilgili bir bilginiz var mı?
-
@burakasgin kardesim trt hakkinda bilgim yok. Ama sgk konusunda yavasligin gerekcelerini biliyorum. Oncelikle surecte arastirma gecen alimdan beri zaten cok aurintili yapiliyor. 6.promoayonun sureci 64 gun surmustu. O yuzden sabir. Bir diger nokta insan kaynaklari cok yogun su ara. Malum gorevden almalar, aciga alinanlardan goreve iade edilecekler, mufettis alimi, denetmen alimi, kurum ici yukselme ile belirlenen seflerin atamalari, denetmenlerin yeterlik sinavlari, denetmen egitimleri. Bunlarin hepsi su an ugrasilan isler. O yuzden beklemek lazim.. basarilar dilerim.
-
@paretowilfredo Anladım hocam, Teşekkür ederim.
-
arkadaslar genclık spor sadece iibf hukuk mu alacak yoksa gecen seneki gibi baska fakultelerdende mi olacak ? 100 kişi sırf iibf hukuk olsa keşkeee
iyi bayramlar bu arada
-
@tuuba42 Muhtemelen ilgili alanlara parçalanır maksimum 30 İİBF kadrosu düşer.
-
o zaman yüksek kapar
-
@tuuba42 Öyle olacaktır. KPSS 2017 sonrası merkez uzmanlık alımlarının daha hızlı olacağını öngörüyoruz. O yüzden kpss 2017'yi ihmal etmemek iyi hazırlanmak lazım
-
@paretowilfredo İçişleri Bakanlığı merkezdeki 3 unvan hangisi
-
@escobar_p İçişleri Uzman Yardımcılığı - Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü - Dernekler Denetçi Yardımcılığı kardeşim Hoşgeldin aramıza
-
Her gecen gün malum siteden soğurken burası ilaç gibi geldi, sağ olun öncelikle. Pareto hocam siz merkez uzmanlıklar için 2017 kpss sonrası dedikçe tüylerim diken diken oluyor ama yine de bu sonbaharda olmasa da ilanların ilkbahara sarkmasını umut ediyorum. GSB ve içişleri haberleri yüreğime şu serpti. İnsan Hakları Kurumu da nisandaki yasayla ad değiştirip İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu oldu. Yeni kadro ihdas edildi ama malum süreçten dolayı kurumun sitesi bile henüz yenilenmemişken, o kurumun da alım süreci 2017 kpss sonrasına kaldı diye düşünüyorum, ne dersiniz?
-
@odtüsbky Kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin İnşallah hep beraber güzel bir ortam tesis edip muhabbetimizi daim kılcaz.
Yani bu konuda bence bayram sonrasından yılbaşına kadar olan süreç çok kritik. Kurumların nasıl hareket edeceğine dair az çok fikir edinebiliriz. Boş durmadıklarına dair kulağımıza gelen şeyler oldukça paylaşmaya devam edeceğiz. Çünkü bu durgunluk bizim düşmanımız. dersten koparak süreçten soğumamız noktasında bize en çok zarar verecek durum. O yüzden umudu taze tutmak zorundayız ve çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürmek zorundayız.
İnsan Hakları Kurumu, Kamu Denetçiliği Kurumu başta olmak üzere aslında yılbaşından sonra alım yapmasına kesin gözle baktığım kurumlar 15 Temmuz'dan sonra nasıl hareket edecekler kestiremiyorum. Soruşturmaya devam ediyoruz bakalım, inşallah hayırlı haberler paylaşırız.
-
@paretowilfredo hoşbulduk
-
Bu ileti silindi! -
@hayatım-sınav İnşallah ciddi bir aksilik olmazsa normal rutin takviminden şaşmayacaktır sınav. Sakın bir habere ilana odaklamayın çalışmanızı geç kalırsınız. Var gücünüz ve hızınızla çalışmaya devam edin. İnşallah ilan geldiğinde rahat edeceksiniz.