Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
-
@calii 84,6 hocam bnm puan sizin?
-
@snm sizin gelir sanirim benim 82.4 hocam. Siz vhki de yedektiniz saglik raporu verdinizmi
-
Başvuru yaparken daha önce sözleşmeli personel olarak fesh ettiniz mi ? gibi bir madde var Hayır deyip geçiyor muyuz onu?
-
@calii yok hocam vermedim 62.yedektim
-
Arkadaşlar başvuru linkini paylaşır mısınız? Bulamıyorum bir türlü
-
@snm bende vermedim ama vermeyenlerde arastiriliyormus nasil oluyor anlamadim hayrlisi bakalim
-
@yasemin
Bende burda takıldım, kırmızı yazıyla belirtilenler de kafa karıştırıcı -
@r321 sozlesmeli memur olur daha once calisirken sozlesmeniz feshedildiyse evet diyeceksiniz kirmizi yazida mulakata girince istenen belgeler arasinda is talep formuda var bu basvuru suresi icinde formun ciktinisini almaniz gerekiyor
-
Çok başvuru var galiba
-
@kartel06 çok başvuru olduğunu nasıl anladınız
-
@statistick tahminden öte değil. Kimle konuşsam başvuruyor.
-
@kartel06 2016 puanıyla girmiştir çoğu kişi biyerlere diyodum ama öyle değil gibi durum o zaman
-
Siz kaç puanlarla başvurdunuz yada duyduklarınız?
-
Başvuru linkini paylaşabilir misiniz rica etsem, siteyi alt üst ettim bulamıyorum.
-
@ceterisparibus e-devlete girip başvurabilirsiniz
-
lisans 81 puanım var. hangi ili tercih etmeliyim kafayı yiyeceğim. lütfen yardım edin merkez mi yoksa taşra mı?
-
70 ile hiçbir ilde şansım yok gibi .Basvurmaya gerek yok. Daha 80 85 ler duruyor .
-
@yasemin yine de öyle düşünmeyip, ümit bağlamadan başvuru yapın derim.
-
Ben merkezin 84-85den aşağı düşeceğini sanmıyorum jandarma da bile 550 kişi çağırdılar 81e düştü
-
@snm ya çoğunluk böyle düşünüp de tercih etmezse..
yani biraz şans işi sanırım