Vakifbank müfettişlik
-
Arkadaşlar nasıl bir ortam oluyor jüri bir masanın etrafında oturuyor biz de karsilarina mi oturuyoruz nasil oluyor benim ilk mülakatım olacakta bilmiyorum.
-
@blues25 karsinda en az 3 kişi olur hocam bankanın üst düzey yetkilileri oluyor genelde
-
Çok zorlarlar mi sizce:/
-
@blues25 rahat ol çok sıkmazlar, kurum mülakatları gibi olmuyor banka mülakatları.
-
Ben de perşembe günü giricem.Yarın giren arkadaşlar genel izlenimlerinizi paylaşabilirseniz güzel olur
-
Mülakat daveti alanlar uzman yardımcılığı için değil mi? Müfettişlik için davet alan var mı?
-
@maester Bu davetler uzman yardımcılığı için
-
@summer teşekkürler
-
Bugün mülakata giren arkadaşlar görüşlerinizi paylaşabilir misiniz
-
Mülakat sohbet muhabbet havasında geçiyor, 3. Komisyon böyleydi en azından. Alan sorulmuyor. Tamamen size odaklı bi mülakat oluyor. Max 15 dk sürüyor. Korkulacak bir şey yok, rahat olun.
-
@hagi Sohbet havasında geçiyor deniliyor ama bilgi sormuyorlarsa neye göre eleme yapılıyor merak ettim.
-
@derya98 mümkün olduğunca eleme olmayacak. Baya ihtiyaç var.
-
@hagi nereden biliyorsunuz?
-
@hagi Umarım öyle olur
-
@gagelessh bu konuda bilgim var.
-
@hagi hocam alan sormadılarsa ne sordular? bankayla ilgili ya da ekonomi ile ilgili soru sordular mı?
-
@hagi sizce ne kadar alim olur neye göre eleme yaparlar ?
-
Arkadaslar mülakatı yöneten sizsiniz aslında, sizin yeteneklerinize ilgi alanlarınıza verdiiğiniz detay bilgilere istediklerinize ilerdeki hedeflerinize yönelik açıklamalarınıza göre ilerliyor. Alan sorup sormamaları komisyona da bağlı tabi ama size de bağlı. Gidip de ben piyasayı iyi takip ederim okuyan yorumlayan biriyim dersen eee sana soru sorarlar tabi.
-
@füreya dediği gibi bana oldu 30 dk sohbet ettim kendim kaşındım
-
@keynesinabv 30 dk mi normalde 10 dk sürer o kadar ne konuşabilirler ki