2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@amirim sınav ile ilgili yeni bir gelişme var mi
-
@greyfalcon, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@amirim Hocam, yoklamakta sorun yok da. bu aralar tüm konuşmalarımız, kaymakamlık ne zaman, idari hakimlik ne zaman. kaç kişi olacak, nasıl planlıyonuz. araya bir seçim işleri katyorum ayıp olmasın dye artık
Arkadasım idari hakimlikle ilgili bir duyumunuz var mı ?Sınav olur mu eylül ekim döneminde?
-
@kendinehakime sene sonuna doğru diye duydum aralık gibi ...
-
@amirim olmaması fikri insanı soğutuyor çalışmaktan..Ya olmazsa diye düşünüp sanki boşuna çalışıyormuşum gibi hissetitiriyor..Hele ki çok yoğun bir kurumda olup aksam 7 de evde olup apar topar yemek yedikten sonra o yorgunlukla ders çalışıyorsa insan ya olmazsa düsüncesi motivasyonu mahvediyor Umarım bu yıl sınav olur .
-
@kendinehakime, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadasım idari hakimlikle ilgili bir duyumunuz var mı ?Sınav olur mu eylül ekim döneminde?
Kasım - Aralık diye konuşuluyordu en son
-
@greyfalcon, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kendinehakime, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Kasım - Aralık diye konuşuluyordu en son
Ben bır yandan da dgs hazırlanıyorum hukuka geçiş için.Sınav 8 temmuzda.Hakimlik için çalışmaya karar verdiğim için dgs çalıamıyorum onu kenara attım.Bu yüzden eğer bu yıl Hakimik olmazsa hukukta elimden gidecek.Belirsizlik çok kötü.
-
@kendinehakime dgs 21 temmuza alınmış hocam haberin olsun
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kendinehakime dgs 21 temmuza alınmış hocam haberin olsun
onu bilmiyordum.gecen yıllara gore erken bır tarıhtı zaten ıyı olmus.tesekkur ederım.
-
Tüm kardeşlerime hayırlı cumalar....
Rabbim dualarınızı kabul,
Amellerinizi makbul,
Mekanınızı cennet eylesin İnşAllah.... -
@mehmetemir amin hocam güzel duanız için Allah razı olsun️
-
Sınav çok zor olacaktır..! Bu sınavı sadece en iyiler ve en çok çalışanlar kazanacaktır. Bu her zaman böyleydi, böyle biline!
-
Allah'ım şu şizofrenden kurtulma şansı yok mu?
-
@haydarkıl mülakattan elenmiş birisi olarak söylüyorum sınav öyle aman aman zor bir sınav değil arkadaşlar. Gözünüzün önündekilere dikkat edin bildiklerinizi kaçırmayın.
-
@haydarkıl kardeş annen sana hamileyken maruana mı kullandı? Neyin kafası bu?
-
@kartel06 çok yanlış konuşuyorsun, üslubumuza dikkat edelim biraz. Ayıp oluyor.
-
@rootofallevil malumlarnetten buraya gelmiş ya nerden bulduysa
-
@kartel06 kardeşim maruana nedir yav ben bilmiyorum
-
Size bir sorum olacak. Ben çalışırken biraz fazla detay olan şeyleri de ezberliyorum. Ne gibi diye soracak olursanız mesela "İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu ne kadar süreli geçici komisyon oluşturabilir ve başkan bu süreyi ne kadar uzatabilir?" ya da "Mücavir alan sınırları içinde yapılan imar planlarının ilanlarına gelen itirazları karara bağlama süresi kaç gündür?" tarzında daha da çoğaltılabilecek onlarca şeyi ezberliyorum. Gerek var mıdır buna, devam edeyim mi bu şekilde yoksa boşu boşuna hafızamı işgal etmesem daha mı iyi ne dersiniz?
-
@siyaset-bilimci dostum bir veya iki tane detay soru gelebilir o yüzden zihnimi boşa meşgul ediyorum diye düşünme ama ana hatları ihmal edecek düzeyde bir detaydan bahsetmiyorum elbette.
-
@althusser eyvallah hocam o zaman bu şekilde devam