Forum Üyeleri Hakkında Düşüncelerimiz
- 

@1903bjk Ara beni bul! Ankara beni bulsun  
- 

@plansız hocam teşekkürler  ty mülkiyeliler birliğine de el atma zamanı geldi artık oraya alalım sizi ty mülkiyeliler birliğine de el atma zamanı geldi artık oraya alalım sizi 
- 

@genclerbirlikli 
 Mülkiye mülkiye mülkiye ama yeteeeerrrrr beyaa   
 Ayrımcı moderator istemiyoruz!!!!!
 Kalkın millet burayı terk ediyoruz!!!!!Bu arada ben de USAMAKİ ımm kii u-sa-ma-ki. @Baumol 
- 

Yeni moderatör adayım bu ama ismi nasil yazacağız onu bilemedim 
- 

@1903bjk tamam sustum  
- 

@1903bjk Var mısınız bu oyunu bu tezgahı bozmayaaa!? :)) @genclerbirlikli 
- 

@paretowilfredo 
 Varım diyorum Ankara Üni.lerinin forumdaki egemenliğine son!!!!!  Toplanın 9 Eylüllüler!!! Ankara Üni.lerinin forumdaki egemenliğine son!!!!!  Toplanın 9 Eylüllüler!!!
 ---> toplanamadı
- 

@genclerbirlikli dostum hayirli olsun. Allah utandirmasin   
- 

@1903bjk her seçkin üniversiteden bir seçkin üyenin olduğu seçilmişler konseyini kurma karari almal uzereyim. Biri beni durdurmali  
- 

@paretowilfredo Bunun ismi gırtlak reis olsun  
- 

@shady1 teşekkür ederim sayın başmüfettişim  
- 

@antimülakat beni artık gazili say üstadım, ama sayılara bakınca cidden yönetici kadroların ülkenin diğer üniversitelerine de açılması gerektiği aşikar. @paretowilfredo bu konuyu ayarlayın hocam. 
- 

Ooo ne muhabbet dönmüş kaçırmışız :)) @Antimülakat Bey merak etmeyiniz ne kadar Mülkiyeli isek o kadar Gazi'liyiz  az ders çalışmadık kütüphanenizde. Kendi okulumuza sığamayınca:) @1903bjk hem Ankara'ya muhabbetimiz başka ama yeri gelir 9 Eylül'lü de oluruz:) az ders çalışmadık kütüphanenizde. Kendi okulumuza sığamayınca:) @1903bjk hem Ankara'ya muhabbetimiz başka ama yeri gelir 9 Eylül'lü de oluruz:)
- 

@baumol O değilde adam Demirel'den sonra devreleri yakmış galiba, üzülsek mi sevinsek mi bilemedim:) "La yeter ya!! " :)) 
- 

Deu'nun adı anılmış :') Tebrik ederim @genclerbirlikli  
- 

@plansız Demirel'den sonra koskoca bir kuşak devreleri yaktı  
- 

@hayatım-sınav teşekkür ederim hocam  
- 

@hayatım-sınav 
 Deu'lu musun yoksaa:)
- 

@1903bjk ivit  
- 

Biz Gazililer hariç herkes üniversite milliyetçiliği yapıyor cık cık cık :)) @Hayatım-Sınav @1903bjk Hani marjinal bizdik? @Antimülakat