Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
Bunca çay demişken bu da Karadeniz'in emekçi çay üreticisine gelsin. Fiyatı öldüren politikalara inat;
-
@1903bjk Abla sen çayın yanına kek falan yap boşver bunları
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Geceye bir söz bir şiir bırak
@genclerbirlikli @plansız A dostlar tütünüm de olmasa ben bunca yükü nasıl yükleneyim? Bi tütünü çok gördünüz emektar admininize
Sustum size buna bir alternatif bulucam bütün dünya rahatlar sanırım bunu bulursam
-
Nargile sigaraya göre akciğer fonksiyonlarını 4 kat fazla bozmakta.
(Bibliographic information: Boskabady et al. 2012. Comparison of pulmonary function and respiratory symptoms in water pipe and cigarette smokers. Respirology, vol. 17, no. 6, pages 950–956; doi: 10.1111/j.1440-1843.2012.02194.x)
iyi geceler -
@paretowilfredo aman hocam gereksiz, onun yerine çubuk kraker ikame et
@1903bjk çayın yanina peynir ekmek mi hazırlasak
-
@1903bjk Onu da siz sarıverin ama artık hakikaten canım çekti be şimdi. Aileden uzak gurbet eldeyim, hiç demeyin bu herif aç mı tok mu?
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: Geceye bir söz bir şiir bırak
Nargile sigaraya göre akciğer fonksiyonlarını 4 kat fazla bozmakta.
(Bibliographic information: Boskabady et al. 2012. Comparison of pulmonary function and respiratory symptoms in water pipe and cigarette smokers. Respirology, vol. 17, no. 6, pages 950–956; doi: 10.1111/j.1440-1843.2012.02194.x)
iyi gecelerSiz baya bizi trollüyorsunuz :))
-
@genclerbirlikli İkamesi yok dostum malesef. Tamamlayıcısı var ama, ÇAY!
-
Yetisemiyorum size vallahi
@paretowilfredo @Baumol @genclerbirlikli @Hayatım-Sınav @plansız @otuzyılsavaşı @elisa iyi ki varsiniz sayenizde baya guldum bu gece:))
-
@1903bjk, içinde söyledi: Geceye bir söz bir şiir bırak
Yetisemiyorum size vallahi
@paretowilfredo @Baumol @genclerbirlikli @Hayatım-Sınav @plansız @otuzyılsavaşı @elisa iyi ki varsiniz sayenizde baya guldum bu gece:))
Kapanış iletisi gibi oldu veda konuşması falan
-
Gözümden yaş geldi valla, Allah'ta sizi güldürsün biz de sardiklarimizdan bir iki foto atalım şuraya hı @1903bjk :)))
-
@paretowilfredo hocam paternalistik adminlik yapıp caydırmak yerine tam tersini yapiyosun
-
@1903bjk Bu kibarca yeter muhabbeti tadında bırakalım iletisi
-
Bi gün bi bulusma ayarlarsak TY ekibi olarak, siz caylari demleyin söz ben de kek kisir ne isterseniz yapcam
-
@paretowilfredo ben size forumda sigara içmeyeceksiniz demedim mi?
-
@1903bjk Bilmukabele dostum. Bir nebze gülümsetebildikse ne alâ
ve diğer dostlar sizler de iyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz.
Ben yavaş yavaş müsadenizi isteyeyim. Bir gün o soba kurulacak (sen de gel dostum sobanın başına, konuşacak çok şeyimiz var. @otuzyılsavaşı ) ve hep birlikte türkülerimizi söyleyeceğiz dostlar. Günler karanlık görünebilir, gelecek çok uzak gelebilir her birinize. Ancak o sobanın başında güzel geleceği inşa edeceğiz hep birlikte, inanın bana. Hepiniz iyi ki varsınız. Güzel günlerde güzel muhabbetlerde soluklanmak üzere şimdilik hoşçakalın.
Bu da kapanış melodimiz olsun;
https://www.youtube.com/watch?v=EF4H_vX1qtU
Son çıkan ışığı kapasın. İyi geceler dostlar hepinize.
-
@1903bjk @genclerbirlikli Body daha önce bunu diyen bir arkadaş daha vardı hatırladın mı
-
@agor
Eyvah Mahmut Hoca gelmis -
@baumol hatırladım hatırlamaz mıyım, basıp gitti daha goremedik kendisini ama
-
@agor valla ben içmedim